Kix af Katie Interview

Kix af Katie Interview
Katie Johnson

Hvis du nogensinde har smuttede ind et par killer hæle og oplevet ikke så fashionable øjeblik, hvor dine bukser bliver fanget mellem din fod og skoen, er du ikke alene. Indtast geniale Kix af Katie, en spændende løsning på et gammelt problem, at de fleste kvinder nok troede var uundgåelig. Vi talte med grundlæggeren Katie Johnson at lære mere om hendes produkt, og hvordan det fungerer.

Baggrund

LoveToKnow: Katie, tak så meget for at tage sig tid til at tale med os! Hvad er din faglige baggrund? Har du altid ønsket at arbejde i modebranchen?

Katie Johnson: Jeg har været en licenseret kosmetolog i 23 år. Selv om jeg ikke har arbejdet på dette område i temmelig lang tid nu, har jeg altid elsket at hjælpe kvinder føler sig godt om sig selv. Jeg har gjort hår og makeup til nogle modeshows og har altid været fascineret af hele modebranchen. Selvom jeg elsker tøj og mode, jeg aldrig drømt om, at jeg ville være en del af det på nogen anden end den kosmetologi ende måde.

Om Kix af Katie

LTK: Fortæl os om inspirationen til Kix af Katie. Det er sådan et unikt produkt! Har du opleve et par bundter op bukser snafus dig selv?

KJ: Nødvendighed virkelig er mor til alle opfindelse. At være vertikalt udfordret (og, okay, måske et par pounds over min ønskede vægt), jeg elsker at bære lange bukser med højhælede sko i lang, slankende silhuet (ahh, gør vi ikke alle!). Men da jeg havde min favorit open-back hæle med mine lange bukser, jeg oplevede den frygtede hæl kile! Du ved, når dine bukser bliver bundter op mellem din fod og sko? Må ikke du bare hader det?

Frustreret af dette problem og en mangel på en kommercielt tilgængelig opløsning, jeg oprettet en prototype ved at skære en strimmel af plast fra kasseret emballage og fastgjort med kirurgisk tape til indersiden af ​​min bukseben. Voila - en idé tog flyvning! Det var ikke kønt, men det virkede, og jeg vidste, andre kvinder ønsker det, også. Som hustru og mor til to vidunderlige drenge, jeg forstår, at en kvindes tid er kostbar. Vi har ikke tid til at muss og ballade for alle disse små garderobe funktionsfejl, der står i vores måde at få de vigtige ting i vores dag gjort.

Det var en Oprah show annoncerer "QVC / Oprah Søg efter det næste store idé" begivenhed, der gav mig kick i bukserne, jeg havde brug for at begynde at arbejde på Kix af Katie. Inspireret af det show og ønsker at hjælpe andre kvinder føle sig mere trygge, jeg hurtigt udfyldt tilmeldingsblanketten og sendte det ud, før jeg havde tid til at ændre min mening. Det næste jeg vidste, at jeg var på vej til begivenheden i Los Angeles! Jeg ville elske at sige, jeg var en af ​​de otte vindere valgte, men jeg var ikke. Det er okay, selv om, fordi jeg har lært så meget! Da Walter Elliot sagde engang: "Udholdenhed er ikke et langt løb, det er mange korte løb efter hinanden." Det fik bolden op, og det har været sådan en sjov oplevelse!

Kix af Katie Interview
Kix af Katie er nemme at bruge!

LTK: Kan de bæres med enhver form for bukser? Er det favorisere et bestemt materiale og blive sat længere på noget bestemt?

KJ: Kix af Katie var designet til at blive båret med bukser lavet af tungere vægt stof, som denim, fløjlsbukser eller bomuld twill, selv om mange bære dem med andre stoffer med fine succes. Vi lægger en masse tid og kræfter i at vælge den lim for Kix af Katie at sikre, at de holder sig sikkert på de fleste enhver stof og vil ikke komme ud, indtil du fjerner dem. Vi er stolte af at sige, at mens limen holder meget sikkert, de stadig kan let fjernes uden at efterlade klæbrige rester eller skade stoffet på nogen måde.

Støtte Kvinder

LTK: Du placerer en stor vægt på at gøre godt, ikke blot gennem dit produkt, men også for samfundet og ved at støtte kvinder. Hvorfor har du føler, at det var vigtigt at kombinere dine forretningsmål med disse bestræbelser?

KJ: Undersøgelser viser, at når kvinder føler sig godt om, hvordan de ser det har en positiv effekt på alle områder af deres liv. Hvad enten i deres personlige eller professionelle liv, har de tendens til at være mere selvsikker. Som et resultat de er villige og i stand til at påtage sig mere samt udrette mere i deres dag. Hvem ønsker ikke det?

Fremtiden

LTK: Hvad bringer fremtiden for Kix af Katie?

KJ: Vi er i færd med at gøre Kix af Katie i en række nye sjove prints. Vi gav nogle en testkørsel på en nylig messe, og vi havde en overvældende god respons, så vi håber at bringe dem til offentligheden snart. Vi søger hele tiden nye muligheder og nye forhandlere til bedre at tjene vores kunder. Kontakt os og lad os vide, hvis du har en favorit butik eller forhandler i dit område, som du gerne vil bære Kix af Katie. Når de bliver en detailhandler, vil jeg personligt sende dig en speciel gave.

LTK: Eventuelle afsluttende tanker, du gerne vil dele?

KJ: Vi lever i en tid med store muligheder for kvinder i deres egen virksomhed. Den store positive energi, der eksisterer mellem kvinder i erhvervslivet er fantastisk! Kvinder naturligvis elsker at støtte og hjælpe hinanden. De elsker at se hinanden lykkes og virkelig tage interesse i deres forespørgsel. Der er flere netværksgrupper til rådighed for kvinder, ligesom Savor den succes, hvor alle er villige til at dele, hvad de ved, og hjælpe hinanden på nogen måde.

Undersøgelser viser, at kvinder nu vokser virksomhederne dobbelt så hurtigt mænd, og mange gør det på en shoestring budget og en baby på hoften. Med den teknologi, vi har i dag, kvinder har mange flere muligheder for at få deres egen virksomhed og stadig føler, at de kan være gode hustruer og mødre. Vel vidende, at der er smarte, succesrige kvinder derude, der er villige til at give en hjælpende hånd til at hjælpe dig lykkes giver mange kvinder den tillid, de har brug for at gå til det. Jeg er taknemmelig for at leve i denne tid, hvor kvinder har så mange muligheder for erhvervslivet til rådighed for dem, og jeg er især taknemmelig for den støtte af mine kolleger kvinder i erhvervslivet.

Af Tanya Sharma