Kirkens aktiviteter for børn

Kirkens aktiviteter for børn
Sjove aktiviteter

Planlægning kirkelige aktiviteter for børn behøver ikke at være en opgave. Med lidt fantasi og planlægning, kan du få tid brugt på kirke-relaterede funktioner til en succes.

Indstillinger for Kirkens aktiviteter for børn

Når du er på udkig efter aktiviteter, som børnene vil nyde, har du mange muligheder. For eksempel kan du starte en klub eller en ungdom gruppe for yngre medlemmer af kirkens fællesskab.

Start en klub

Hvis du beslutter dig for at starte en klub, vil du ønsker at have et særligt fokus for det. Unge mennesker kan være interesseret i at danne et kor for at tilføje et nyt element til gudstjenester, bryllupper og andre fester observeret i kirken.

Et drama club er en anden mulighed, du måske overveje. Det materiale, du vælger at arbejde videre med børnene kan være baseret på religiøse historier eller nye værker med et passende tema. Hvis man starter en drama klub er dit mål, gør du sørge for at tage alder og evner af de unge teaterfolk i betragtning. Giv alle deltagere mulighed for at bidrage til den virksomhed, på en eller anden måde, da ikke alle vil optræde i enhver produktion.

Spil og aktiviteter for børn

Kirkens aktiviteter for børn skal være sjovt, og sjovt for alle deltagere. Her er nogle eksempler:

  • I Mummy spil, børnene inddelt i hold. Hvert hold vælger én person at være "mor", mens de øvrige teammedlemmer er embalmers. Giv hvert hold en rulle toiletpapir, som de har brug for at wrap omkring deres "mor" (forhåbentlig uden tearning det). Det første hold til at bruge op hele rulle toiletpapir er vinderen.
  • En anden mulighed for en sjov børns spil er at få dem til at deltage i en "Whistle Challenge." Deltagerne skal vide, hvordan at fløjte, og du kan bede dem om at demonstrere deres færdigheder inden spillet starter. Spørg hver person, der deltager for at spise et par saltede kiks og derefter prøve at fløjte. Vinderen er den første person, der med held kan gøre det.
  • Lad børnene teste deres viden om Bibelen ved at oprette en omgang "Jeopardy" med spørgsmål, der skal gå over en nylig lektion. Del børnene op i to hold, og giv hvert hold en forseglet beholder med kugler eller søm i det, så det gør en særlig lyd, når rystet. Opsætning af en bestyrelse med svar i forskellige kategorier og tildele point til hver enkelt. De teammedlemmer kan ryste deres container til at angive de ønsker at besvare spørgsmålet. Hold styr på point gives, når det korrekte svar er forudsat, og trække point for et forkert én.

Få Active

Ikke alle kirkelige aktiviteter for børn indebærer opholder sig på kirkens grund. Gruppen af ​​unge mennesker kan blive involveret i forskellige former for sociale aktiviteter under opsyn af voksne medlemmer af menigheden og de unge minister eller præst. Går camping eller kano er gode måder at bruge lidt tid udendørs og for deltagerne at komme til at kende hinanden bedre. Gennem fælles oplevelser, de vil lære vigtige lektioner om tolerance, accept, og opfører yndefuldt, når tingene ikke går præcis som planlagt.

Samfundstjeneste

Kirkens aktiviteter kan indeholde et element af samfundstjeneste som godt. Der er mange organisationer, der er i konstant behov for frivillige, og en kirke gruppe kan finde mange muligheder for at hjælpe i samfundet. De aktiviteter, du vælger, vil afhænge af alderen på de involverede børn. Teenagere kan hjælpe på den lokale mad bank eller suppe køkken. Humane Society kan have brug for folk til at rengøre bure og gå hunde. Nogle unge mennesker kan være interesseret i at bruge tid med beboerne i et plejehjem til at lysne deres dag.

Der er mange former for kirkelige aktiviteter for børn, at yngre medlemmer af sognet kan deltage i. Brug din fantasi til at komme med dem, der vil føre til gode tider og gode minder.