Kikkert: Astronomi Kikkerter TipsOprettet er en leg

Sig, at du høre, at i aften vil være en perfekt aften til at overholde en bestemt komet. En komet vil du ikke kunne se det tydeligt for de næste 1000 år eller deromkring. Hvis du løber tør for et felt for at se du sandsynligvis vil have tonsvis af visning muligheder i løbet af natten. I dette tilfælde letvægts, højeffektkikkert ville fungere bedre end et teleskop. Primært på grund af det, der er nedsat faktor. Letvægt betyder, at du kan holde den i hånden og gå fra rum til rum med lille problem. Ved hjælp af et teleskop betyder, at du ville have til at slæbe rundt et stativ og holde at sætte den op. Men, hvis du går med de høje el-kikkert kigge efter dem, der har en billedstabilisator at fjerne gyngende visuals.

Få mest plads

Hvis du lige får ind astronomi den ene ting, du vil hurtigt bemærke er den enorme mængde af plads. Hvis du er ved at lære placeringen af ​​planeter og stjerner dette kan være en smule frustrerende. Af denne grund kan en stor synsfelt være en enorm hjælp. Især for begyndere stadig forsøger at gøre sig bekendt med de store himmelske websteder. Så du måske ønsker at starte ud med kikkert end teleskoper. De fleste modeller tilbyder bredt felt af synspunkter til rimelige priser. Til sammenligning er der kun en håndfuld af teleskoper med denne funktion. Hvilket selvfølgelig gør dem godt ud af den billige univers.

Et synspunkt, Eclipses Alt andet

En af de mest oplagte begivenheder i astronomi er solformørkelsen. Det er, når månen kommer direkte mellem jorden og solen. For at få den fulde effekt af denne forekomst en klar dag (ingen skyer) er nødvendig. Når solen er fuldstændig blokeret, vil du være i stand til at se lige op på månen med næsten enhver høj effekt kikkerter. Men bare for at være på den sikre side, bør du bruge solfiltre. Dette vil beskytte dig mod skadelige stråler solen udsender. De fås som linse dækker. Plus, kan du også finde specielle sol kikkert designet med disse linser.

Sørg for at du se Red

Hvis du tager en tur og har ingen idé om, hvor destinationen er du bringe et kort. Stargazing er ikke meget anderledes. Folk bruger diagrammer til at hjælpe med at se nattehimlen hele tiden. Problemet her er, at du ikke kan læse disse diagrammer i mørke. Men hvis du bruger en lys lommelygte efter dine øjne har vænnet sig til mørket, vil det være sværere for dig at re-justere dine øjne til at bruge dine astronomi kikkert igen. Den løsning? Et lavt niveau rød lommelygte. Det udsendte lys er bare lys nok for dig til at se tingene. Men du vil stadig blive visuelt tilpasses natten.

Surf For Specs

Kikkert kan variere fra model til model. Nogle er store. Mens andre er små. Nogle er lavet til ørkenen. Mens nogle er mode erklæringer på en polo kamp. Det er på grund af disse forskelle, du nødt til at se på forskellige steder for at få kikkert rådgivning. Jeg mener, du ikke ville se på en birdwatcher websted for at lære om de bedste natkikkerter. Så det giver kun mening at du ville tjekke astronomi publikationer eller hjemmesider for astronomiske kikkerter anmeldelser. Et sådant websted, der tilbyder tonsvis af kikkert specs og testresultater er skyandtelescope.com (Lad ikke navnet narre dig.) Det gode ved at gå til et websted (i stedet for en årlig gennemgang bog) er det opdateres måde oftere . Så som nye produkter ramt markedet, du ikke behøver at vente længe for en revision.

Spotting hotspots

Selv hvis du er en mere alvorlig astronom, der ejer en topnotch teleskop det betyder ikke, kikkert, vil ikke komme i nærheden. Kikkerter er designet tættere på den måde, vi ser tingene. Plus, mindre par er håndholdte. Disse to funktioner gør denne den optimale enhed til at være en spotter. Sig at du vil kigge på konstellation med dit teleskop. Problemet er, at du kun har en generel idé om, hvor det er. Det er den situation, hvor kikkert fungerer bedst. Da de tilbyder en større synsfelt, det vil tage dig mindre tid til at scanne området. Plus, behøver du ikke engang behøver at bruge tid at oprette et stativ, da du ikke laver nogen detaljerede observationer.

Det bedste af de dygtigste

Håndholdte kikkert er naturligvis den mest bekvemme for visning noget (herunder stjernerne.) Selv hvis du virkelig ønsker at få det bedste kikkert for mere avanceret astronomi visning du måske nødt til at kaste denne funktion til siden. Større er bedre kvalitet i kikkerten verden. Så se efter en 20 x 80 størrelse. Dette vil give dig stærk forstørrelse, en generøs synsfelt og arbejde bedst i svagt lys. Bare husk på dette kikkert størrelse vil du blive nødt et stativ. Sørg så du også købe et stativ adapter. Men, hvis du er den slags person, der taber ting nemt (især lille ting) du skulle kigge på gigantiske kikkert, der har adapteren bygget ind i det.

Relaterede artikler