Kemi OxiClean

Kemi OxiClean


Kemien af ​​OxiClean er et interessant eksempel på at udnytte naturligt forekommende elementer til at gøre nye produkter. De magiske elementer i dette hjem renere fraspalte harmløse, biologisk nedbrydeligt vand, ilt og soda.

The Chemistry of OxiClean

Disse rengøringsmidler virker bedst på økologiske pletter, men kan også arbejde på uorganiske pletter som pen blæk, spildt computer printerblæk og lignende uheld.

Hvad er i flasken?

Hvis du åbner en balje med OxiClean, vil du se et hvidt pulver med blå korn i det. Hvad der præcist er i denne magiske beholder?

Kemien af ​​OxiClean er en forretningshemmelighed, der ejes af Orange Glo International. Henhold til en offentliggjort ofte stillede spørgsmål dokument, OxiClean vigtigste ingredienser omfatter natriumpercarbonat, soda, rengøringsmidler og vand (enten i opløsning eller sættes til et tørt pulver).

  • Natriumpercarbonat: natriumpercarbonat danner et hvidt krystallinsk-lignende pulver, der bruges i mange industrielle rengøringsmidler. Det består af natriumcarbonat og hydrogenperoxid. Natriumpercarbonat er faktisk meget miljøvenlig, da det bryder ned i elementer naturligt forekommende i naturen.
  • Soda Ash: Også kaldet natriumcarbonat, soda eller vask soda har en lang historie som et rengøringsmiddel. Det er udvundet af vegetabilske aske, med det meste træ, der anvendes i dagens moderne produktionsanlæg for at gøre soda. Det kan også være fremstillet af almindeligt bordsalt. Det er meget nyttigt til at fjerne fedt, olie og alkohol pletter.
  • Rengøringsmidler: Rengøringsmidler i OxClean piskeris væk snavs, når den er løsnet af de øvrige indholdsstoffer.
  • Vand: Vand danner en væske at trænge klud og hjælpe produktet glat over forskellige overflader.

OxiClean er sikker for miljøet og sikkert for septisk systemer. Ifølge selskabet, fordi produkterne er fremstillet ved anvendelse af forbindelser findes naturligt i miljøet, de ikke skader levende ting. De har også nedbryde til uskadelige forbindelser som vand og soda (plante aske), når de er skyllet ned i vasken, så de vil ikke skade septisk systemer. Endelig fordi de ikke indeholder klor som andre rensemidler, vil de ikke skade din hud eller såret sarte stoffer.

Oxygen som rengøringsmiddel

Oxygen er en elementær gas og en nødvendig for menneskeliv. Forskere ved Orange Glo International Company kom op med ideen om at udnytte den kemiske struktur af ilt og bruge det som rensemiddel. Den boblende lyd du hører, når du anvender OxiClean er ilt frigivelse og binding med de organiske og uorganiske forbindelser i pletten til at løfte dem væk.

Anvendelse af OxiClean

Kemi OxiClean
OxiClean er biologisk nedbrydeligt.

OxiClean kan bruges på mange måder i hjemmet. Brug OxiClean til:

  • Rene tæpper og polstring
  • Fjern kæledyr pletter og lugte
  • Forkæl hårde vaskeri pletter, såsom juice, blod, kaffe eller vin pletter
  • Deodorize vasketøj
  • Eliminer skimmel, mug og andre organiske pletter

Det er sikkert at bruge OxiClean på de fleste materialer, men du måske ønsker at gøre en stikprøvekontrol først. Spray eller fugte kluden, du ønsker at behandle med OxiClean lidt af produktet med, skal du følge producentens anvisninger og kontroller, at farve og stof forbliver ubeskadiget. OxiClean er også sikkert at bruge på træoverflader, fliser og fuger. Orange Glo International, der er moderselskab for produktet, advarer mod at blande det med blegemiddel, klorin eller produkter, der indeholder disse ingredienser.

Sikker Hjem Rengøring

OxiClean tilbyder dig en sikker og grøn-venlige rengøring løsning til dit vasketøj, dine tæpper og din flisebelagte overflader. Brugen produkt multiple betyder, at du ikke behøver at købe så mange hjem rengøringsmidler og giver dig mulighed for at holde dit hjem så rene som du vil, uden at skulle bruge dyre, skrappe kemikalier.