Karl Lagerfeld at samarbejde med Shu Uemura

Resultatet af dette samarbejde vil være en samling af makeup til nytår sæson, Ferie-2012. Samlingen bærer navnet på Karl Lagerfeld, vil blive frigivet af Shu Uemura mærke.

Karl Lagerfeld at samarbejde med Shu Uemura

Disse to store mænd fra verden af mode og skønhed har været i kontakt for mere end 20 år. De hele tiden understrege i deres interviews, at de beundrer hver otherâ € ™ s talent. Shu Uemura er kendt for sin revolutionerende tilgang til womenâ € ™ s makeup, han behandler det som et kunstværk. Lagerfeld er en af ​​de mest indflydelsesrige designere, han er aldrig træt af at give innovationer og nye perspektiver på kvindelig skønhed til verden, uanset om det er hans arbejde for Chanel, eller ikke mindre vigtigt designprojekter af hans egen.

Karl Lagerfeld selv forklarede, hvorfor han havde besluttet at samarbejde med den japanske mærke. Ifølge designeren, havde han skabt en kollektion sammen med Shu Uemura fordi andre mærker ikke kunne tilbyde sådanne smukke farver.

Karl fuldt udviklet ikke kun paletten, men også emballage til den nye kollektion. De nye elementer vil være tilgængelig fra november 2012 Kollektionen vil være begrænset, og det kan blive en sjældenhed, så man skal se frem til de officielle oplysninger fra mærket for at kunne købe noget.

Karl Lagerfeld at samarbejde med Shu Uemura