Kan en gravid kvinde indtage alkohol?

Kan en gravid kvinde indtage alkohol?
Mange gravide kvinder spekulerer, om de kan tage stærke drikke i løbet af graviditeten. Hvis ja, hvor meget af alkohol er tilladt for dem. Da det viser sig, en kvinde bærer et barn under hendes hjerte har at stole på hende egen intuition om alkoholforbruget i den forventede periode. Forskere stadig varierer i deres syn på emnet.

Gravide kvinder bør udelukke alkohol fra deres kost

Specialisterne på London School of Hygiene og Tropical Medicine tilstand, at kvinder helt bør udelukke alkohol fra deres kost under graviditeten, da alkoholforbrug kan sætte barnets liv i fare, da det letter udvikling af fosteret Alkohol Syndrom (FAS). Børn med syndromet er kendt for at have lav IQS, forstyrret opmærksomhed og forskellige fysiske abnormiteter. Den amerikanske, sydafrikanske og skandinaviske forskere støtter dette synspunkt. I løbet af studere det spørgsmål, de konkluderede, at de kvinder, som indtager alkohol under graviditeten har øget muligheden for at bære syge foster.

Drikke vin er sundt for gravide kvinder

Forskeren fra British Health Care imod dette synspunkt. De bemærkede, at resultaterne af de ovennævnte studier blev offentliggjort af regeringerne, når forfølge de anti-alkohol politik. Dette faktum betyder, at de konklusioner, som forskerne på det tidspunkt ikke nødvendigvis gyldige. Faktisk briterne mener, at vin er godt for gravide kvinder, hvis rimelighed forbruges. Ifølge dem, kan en gravid kvinde ikke have mere end to glas vin om ugen. Kun kvinden og hendes læge kan selv afgøre, hvilken af ​​de videnskabsmænd er korrekte.