Kabinet: badeværelse forfængelighed Tips

Par dit badekar Vanity valg med Unusual Bath Decor

Badet forfængelighed og badeværelse kabinet du vælger, er afgørende for enhver bad remodel. Men du er ikke færdig der. Afhængig af din personlige smag og budget, der er mange måder, du kan gøre din bad helt unik - og de er kun begrænset af din fantasi. Den bedste måde at få ideer til remodeling et bad omfatter Internet, TV shows, bibliotekets bøger og blade.

Vær sikker på at overveje forskellige stilarter såsom moderne og traditionel - og ikke være bange for at blande aspekter af disse stilarter, hvis du ønsker. En måde at gøre dit bad skiller sig ud er at have buede bad frysere, enten på væggen på på gulvet. Curves blødgøre et værelse og gøre det mere beroligende, men du måske nødt til at konsultere en professionel woodworker at få disse kabinetter lavet. Du kan også overveje en klo fod badekar, typisk forbundet med gamle tunge, støbejern badekar af by-gået år. Nyere indarbejde en række forskellige stilarter, farver og vandhane inventar. En klo fod badekar har en læbe, der kurver tilbage på sig selv danner en glat rand, så det kan være attraktivt for øjet. Nogle gange den ene ende kan være højere tilbyder et sted at læne sig tilbage.

Hvis dit badeværelse bliver mindre brug, hvorfor ikke installere et glas hylde skab med belysning at fremvise nogle skattede porcelæn eller andre samleobjekter? Glashylder kan også monteres på væggen for at holde stearinlys, bløde håndklæder, selv urtepotter, hvis du har en masse af naturligt lys i badeværelset. En anden måde at lave din egen personlige erklæring i badet er gennem keramiske fliser eller mosaik mønstre bag dit bad forfængelighed, på gulvet eller omkring karbad. Disse mønstre kan bruges uanset hvad din personlige stil, og de kan være brugerdefinerede oprettet af dig eller en indretningsarkitekt.

For dit bad forfængelighed kan du vælge en prangende træsorter såsom fugleperspektiv ahorn. Hvis du køber finér bad skabe, kan det være ganske overkommelig. Brug wainscoting langs et bad væg er en anden idé, der vil sætte dig bad hinanden. Hvis du har en familie arvestykke brik, skal du ikke være bange for at indarbejde det i dit bad design. Med de mange forskellige bad kabinet og badeværelse forfængelighed nu på markedet, vil det være let at matche eller kontrast.

Typer af træ, der anvendes til bad forfængelighed og bad skabe

De typer af træ, der anvendes til producent bad forfængelighed og andre bad frysere er meget de samme som dem, der anvendes til køkken kabinet: kirsebær, ahorn, eg, plantage hårdttræ, el og birk. Kirsebær har altid været forbundet med elegance, men kan være en smule for mørkt til et badeværelse miljø, afhængigt af størrelsen. Ahorn og eg bad skabe er populære for både traditionelle og afslappet bad decors. Maple tilbyder en tæt, ensartet korn mens eg er en open-korn træ, der kan have røde eller hvide farvetoner.

Plantation hårdttræ evne skal bearbejdes nemt har gjort det et andet populært valg for bad forfængelighed og kabinetter, og el - med sin lige, tæt korn - kan variere i farve fra helt lys til mørk. Husk du kan plette en lys træ mørk, såsom ahorn med mokka pletten, til helt at ændre sit udseende. Du kan også blande woods hvis du vil. De fleste mennesker, der blander træ eller bejdse gøre et lys med en mørk kontrast. Nogle bad forfængelighed og kabinetter er lavet med en mørk ramme og en lighter insert. Ligesom kirsebær, dette fungerer bedst i et større rum; ellers kunne det se "for travlt".

Derudover er birk træ, der anvendes til bad skabe. Dens farver går fra fløde til rødbrun. Hvis du har begrænset naturligt lys i badet, du måske ønsker at overveje en lighter træ som en mørk plet i dette tilfælde sandsynligvis vil gøre dit værelse se mindre ud. Når du køber bad kabinet, få oplysninger om top coat og proces, der bruges til at beskytte den. Da badet er varm og dampende, du ønsker at sikre den top coat på hvad træ, du vælger, vil beskytte din investering i et sådant miljø.

Når shopping for bad forfængelighed og kabinetter, check garantier. Nogle mindre dyre indstillinger giver ingen beskyttelse garanti og det kunne være værd flere penge for at få et produkt, der gør. Over tid, vil du takke dig selv for dette.

Tilpassede bad forfængelighed og kabinetter

Efter shopping showrooms og internettet, kan du finde du er stadig på udkig efter den helt rigtige bad skabe eller forfængelighed. Nogle mennesker, der har en brugerdefineret remodeling arbejdet gjort i deres bad tur til en professionel træ-arbejdstager har brugerdefinerede badeværelse frysere designet unikt til deres specifikationer.

Selv om denne proces kan være dyrere, kan det betale sig ved at øge værdien af ​​din ejendom samt giver dig mere tilfredshed. En professionel woodworker vil være i stand til at træffe individuelle funktioner, du ser på en bred vifte af badeværelse forfængelighed og kombinere dem i et perfekt produkt. Han eller hun kan også være i stand til at opnå forskellige træsorter end der tilbydes i butikkerne.

Et eksempel er hjerte-fyrretræ. Longleaf fyr, også kaldet hjerte fyr, er en af ​​de 11 arter af Southern yellow pine. Oprindeligt skåret fra urskove i syd og sydøst, er hjerte fyrretræ nu reddet fra gamle bygninger og bliver re sleben i udsøgt kabinet. Det er nemt at skære, men svært at forme, så sørg for at hyre kun en professionel woodworker at gøre din brugerdefinerede bad kabinet fra hjerte fyrretræ. Du kan få hjerte fyr, der har en helt klar korn eller en knudret en afhængigt af din smag.

Husk på, at finishen på træ har meget at gøre med, hvordan det endelige produkt ser ud. Undertiden hjerte fyr kaldes "græskar pine", fordi har en orange-brun udseende. Fordi hjertet-fyr en woodworker kan bruge til at oprette brugerdefinerede bad kabinetter til dig var oprindeligt fra tæt, gammel-vækst bestand, vil det sandsynligvis have godt. Altid diskutere med en professionel woodworker din typiske brug af badet og sørg for at det er et godt valg for dig.

Vælg en Bath Flooring at accent din Bath Vanity og kabinet

Når du har brugt en masse tid at beslutte, hvilke af de mange stilarter af badeværelse forfængelighed og andre bad kabinetter, du kan lide, kan du spekulerer på, hvad de skal gøre med gulvet. Efter alt, badet bliver snavset, vådt og dampende rutinemæssigt. Hvilken slags gulv vil både accent dit bad kabinetter og give dig fred i sindet, at din investering vil være let at vedligeholde?

Selv hvis du har oprettet en klassisk traditionel badeværelse stil erklæring, vælge hårdttræ gulvbelægning til dit badekar. Selv om det er varm og indbydende, det er følsomt for vand pools og damp over tid.

Der er dog andre typer af gulve, der kan gøres for at efterligne træ eller sten, der ville fungere godt i et bad. En mulighed er vinylgulve. De beskyttende top frakker, der anvendes på denne type gulvbelægning, såsom urethan, gør det nemt at rydde op og modstandsdygtig over for ridser. Du kan lære om to forskellige typer af vinylgulve nu tilbydes: filt og glasfiber.

Vinyl flise anvender en fire-lags konstruktion med et beskyttende lag, klare filmlag, trykt design lag og vinyl bagsidelag. Det er også vandafvisende og behageligt at gå på. Men vinyl gulvprodukter ikke har så lang en forventet levetid som keramiske fliser og ikke øge dit hjem værdi som højere-end produkter vil, så du skal sammenligne det med andre muligheder, før du foretager en endelig beslutning.

Uanset hvad, vil de mange stilarter gulv til badeværelset nu tilbydes af Armstrong sikre, at du kan finde en, der accenter din livsstil og det udseende, du ønsker i din nye bad.

En Bath Vanity er nøglen, når Remodeling et badeværelse

Vi ved alle, hvor meget tid teenagepiger tilbringer i badeværelset. De læner over vasken og fix makeup og hår igen og igen. Det er, hvordan skabet under vasken og spejl fik sit navn: bad forfængelighed.

Bad forfængelighed er skabene under vasken, der holder et sortiment af elementer fra tandbørster, hårtørrer og barbermaskiner til ekstra shampoo, sæbe og vatkugler. Nogle bad forfængelighed kommer med en vask beholder, men oftest en bordplade og vask vælges separat. Desuden er nogle gange bad forfængelighed sælges med spejle eller bad medicin kabinetter og undertiden de er adskilt. Størrelserne og udvalg af stilarter bad forfængelighed er enorme, sandsynligvis fordi badeværelse størrelser spænder så meget, og også fordi badet er en af ​​de mest populære værelser i Parlamentet at remodel.

Et bad forfængelighed kan have en moderne eller mere traditionel stil, så før man investerer i en ny, bør du tage lidt tid til at overveje, hvilken du foretrækker. Ønsker du at ændre udseendet af dit bad helt eller bare udskifte bad forfængelighed og andre kabinetter? Husk, at badet forfængelighed bliver en catch-all over tid. Du vil måske blive overrasket over, hvad du finder i der!

Så hvis du tror dit bad forfængelighed er for stor til rummet overveje at finde andre måder at gemme nogle elementer, der ikke bruges hver dag. Du kan også bruge unikke opbevaring ideer til fælles bad elementer såsom krukker og kurve, åbner op mere plads i badet. Før du køber en ny bad forfængelighed, bare fordi du kan lide udseendet, gøre status over, hvad storage du har brug for - selv lave en liste. Dømme derefter din endelige valg af, hvor godt de skuffer og andre opbevaringsrum vil passe jeres familier eksakte behov.