Juridiske Jobs: Antitrust Tips

Antitrust Retssag og Electronic Discovery

Antitrust retssager behandle komplicerede sager, som regel med den påståede oprettelse af et monopol, enten ved at en virksomhed, der bevidst hindrer konkurrence med alt for lave priser, unfair levering af varer, tjenesteydelser og kampagner, eller oprettelsen af ​​et monopol ved en fusion eller overtagelse, for at nævne et par stykker.

Antitrust retssager kan indgives på statens domstol eller føderal domstol. Kompetence afhænger af omstændighederne i hvert enkelt tilfælde, men generelt, hvis sagen bliver arkiveret under Sherman Act, Federal Trade Commission Act eller Clayton Act, er sagen arkiveret i føderal domstol.

På grund af kompleksiteten af ​​antitrust retssager, advokater ofte leje midlertidige advokater til at hjælpe gennemgå elektronisk dokumentation genereres under en transaktion (opdagelse). Når retssagen er arkiveret og er forkyndt og svar sagsøgte, starter opdagelsen processen. Hvis parterne i retssagen ikke brugte elektronisk kommunikation under erhvervelse, fusion, eller andre stoffer, mængden af ​​dokumentation er generelt rimelig. Hvis parterne har påberåbt sig email og fax til anmeldelse og sende kontrakter frem og tilbage, kan en antitrust litigator vælge at beholde en midlertidig advokat til at hjælpe gennemgå al elektronisk dokumentation om fund i sagen.

Den elektroniske dokumentation gennemgås for indhold, for at fastslå, om indholdet er privilegeret information. Privilegeret oplysninger ikke registreres.

Hvad lovgivning regulerer Antitrust Litigation?

Både statslige og føderale lovgivning er på plads for konkurrencespørgsmål. Lovene er på plads for at forhindre, at virksomheder og enkeltpersoner fra at skabe monopoler. Hvis en virksomhed eller en privatperson skaber et monopol, kan markedet blive stagnerende, og at virksomheden kan også oplade mere end en fair pris for tjenester og produkter.

Den første antitrust lov vedtaget var Sherman Antitrust Act 1890. Sherman Antitrust Act of, vedtaget af Kongressen, fjerner begrænsninger på konkurrencedygtig handel. Loven dækker mellemstatlige forretningstransaktioner.

Federal Trade Commission Act har også monopollovgivning. Disse love beskæftige sig med en række konkurrencespørgsmål, herunder urimelige metoder til konkurrencen. Da det ikke definerer urimelige metoder, dette stå åbent for fortolkning. Dette efterlader åbninger for mange antitrust retssager, som måske eller måske ikke arbejder i sagsøgers favør, alt efter omstændighederne i den retssag. Federal Trade Commission håndhæver sine monopollovgivning og ser på hver enkelt sag efter egen fortjeneste.

Clayton Act er en anden antitrust lovgivning. Clayton Act omfatter fusioner og opkøb, og underkendes en fusion eller overtagelse, at hvis der dannes, skaber et monopol. Clayton Act, ligesom Federal Trade Commission antitrust lovgivning, anvendes fra sag til sag.

Hvad er Antitrust krav?

Antitrust påstande er ofte arkiveret fordi sagsøger bestemmer monopol er involveret i salg af en vare eller tjenesteydelse. Der er mange årsager til, at en sagsøger (normalt en forhandler eller en grossist) måske tror han eller hun har en monopol-krav, herunder disse få grunde:

  • Du bliver opkrævet mere for produkter end en konkurrent oplades, og du får dine produkter fra samme firma.
  • En producent gør salgsfremmende programmer til rådighed for konkurrenter og ikke for din virksomhed.
  • En konkurrent har over 50 procent af markedet i dit område, og gør ting (såsom særlige kampagner eller uretfærdigt lavere priser) til at skade din virksomhed ved at fjerne konkurrencen.
  • En virksomhed, gennem opkøb, skabt et monopol, der skader din virksomhed, eller to virksomheder arbejder sammen om at skabe et monopol, der skader din virksomhed. Dette kan gøres ved de to selskaber ved at acceptere at betydeligt lavere priser, således at de to selskaber tager alle de forretninger, efterlader dig med nogen, som du ikke kan sænke dine priser for at matche deres, uden at tage et tab.

Er lovlige Staffing Services en vigtig del af kartelsager?

Kartelsager er normalt komplicerede sager med en ekstraordinær mængde af dokumenter, især elektroniske dokumenter, såsom e-mails og faxer. De mange snørklede af antitrust retssager kommer i spil på grund af mængden af ​​dokumentation skabt mellem virksomheder. Der er mange kontrakter-kontrakt mellem virksomheder, kontrakt mellem virksomheden og dens medarbejdere, og andre kontrakter, der sendes mellem advokater.

I en antitrust retssag retssag, alle dokumenter, med undtagelse af disse dokumenter, der er privilegeret viden, skal gives til den modstående sagsøger. Disse dokumenter omfatter elektroniske dokumenter, om dokumenterne er korrespondance, kontrakter, eller elektroniske retten ansøgninger. Hvis advokater og klienter påberåbt email at sende dokumenter frem og tilbage til gennemsyn og redigering, kan der være en betydelig mængde af e-mails, der anmelder for privilegeret information, før de leveres til den modstående sagsøger.

Juridisk personalemæssige tjenester, giver midlertidige advokater til at gennemgå e-mails og andre elektroniske dokumenter til intern viden, hvilket frigør virksomhedens advokater for mere presserende spørgsmål. De e-mails er også kodet for relevans og fortrolighed.

Hvorfor er elektroniske søgetjenester Vigtigt i kartelsager?

Med fremkomsten af ​​elektronisk kommunikation, herunder e-mail og fax, elektroniske søgetjenester er en vigtig del af kartelsager. Notater, korrespondance, indlæg, og kontrakter sendes frem og tilbage via e-mail, så virksomhederne kan gøre klient ændringer i dokumenter meget hurtigere.

Hvis en bestemt sag går til retssager, skal opdagelse gives til sagsøger (r), og sagsøgte (r). En del af denne opdagelse omfatter e-mails mellem advokater og meddelelser mellem advokater og klienter, men nogle e-mails kan indeholde fortrolige oplysninger. Privilegeret viden er ikke "synlig", og er ikke fremstillet til modpartens advokater i løbet af retssager.

Der kan være mange e-mails, der er gemt over tid. De e-mails og deres tilbehør (hvis nogen) skal revideres for indhold. Personalemæssige virksomheder udføre midlertidige advokater til at gennemgå e-mails om fortrolig og intern viden. Dokumenterne er ligeledes kodet for relevans.

Antitrust Settlement

I nogle antitrust retssag, den sagsøgte virksomhed indser det er i den forkerte, eller ikke ønsker at fortsætte retssager (det kan være for en række årsager, kun kendt af sagsøgte). Uanset årsagen, kan antitrust retssag resultere i et forlig, men opdagelsen processen er normalt afsluttet forud for afviklingen.

Opdagelsen proces omfatter levering af alle dokumenter til rådighed for begge parter, herunder elektroniske opdagelse. Elektronisk opdagelse omfatter e-mails og andre digitale dokumenter, der findes.

Under opdagelsen processen, skal alle relevante dokumenter udleveres til modpartens advokater, med undtagelse af dokumentationen, der anses for privilegerede. Privilegerede dokumenter er normalt dokumentation mellem advokater og deres klienter, men der er andre dokumenter, der kan være ikke-synlig.

Midlertidige advokater kan bruges til at gennemgå e-mails og andre digitale dokumenter for indhold for at afgøre, om de dokumenter indeholder oplysninger, der falder ind under advokat-klient beskyttelse eller andre love eller regler om fortrolighed, hvilket gør dokumentet ikke-synlig.