Jungle tema Nursery Idéer

Jungle tema Nursery Idéer
Jungle temaer bringe ud eventyrer i dit lille en!

Jungle tema planteskole ideer kan køre farveskala fra simple krybbe sæt til en omlægning af alt i børnehaven. Vi har masser af gode udsmykning idéer til at hjælpe dig med at oprette en jungle tema, der er sikker på at behage din lille abe.

Køn Issues

Sommetider mennesker forbinder jungle planteskole temaer med små drenge. Imidlertid kan de fungere lige så godt for små piger. Hvis du stadig ønsker at fokusere på den feminine side til din baby pige, så indarbejde lidt pjatteri i temaet. For eksempel:

  • Brug pastelfarver i junglen tema, såsom pink, lavendler og mynte greens.
  • Find jungle dyr i bløde nuancer. Du kan købe lyserøde løver og tigre med prikker og sløjfer.
  • Kig efter malerier, ekko den feminine tema med bløde, pasteller, pink, striber og prikker.

Grow med Baby

Din lille piges jungle planteskole vil være sød! Men hvis du ikke kender kønnet på din baby, men du stadig ønsker at udforske jungle tema planteskole ideer, vær ikke bange for at gå så dybt ind i junglen tema som du vil. Den vidunderlige idé bag en jungle børnehave er, at det nemt forvandles til en preschooler paradis ved at fjerne krybbe og erstatte den med et lille barn seng eller fuld størrelse seng.

Junglen tema fortsat kan omarbejdet som din baby vokser, og det vil fortsætte med at passe det rum, selv når han eller hun er i folkeskolen. Det kan være nødvendigt at udskifte et par af de mere babyish legetøj med noget lidt dristigere, men de fleste af dekorationer bør stadig arbejde stor!

Ideer til en Jungle tema Nursery

Okay, nu da du har valgt at kigge efter nogle jungle tema planteskole ideer, hvor skal du begynde?

  • Søg Baby kataloger. Du behøver ikke at forlade komforten i din stue til at gå vindue shopping. Websteder som Pinterest tilbyder uendelige idéer og muligheder. Hold en idé mappe, hvor du placerer billeder af udsmykning ideer, du foretrækker.
  • Gennemse online. En god måde at få nogle unikke ideer er simpelthen browse online. Må en Google-søgning ved at bruge sætninger som "jungle børnehave tema" og "jungle planteskole ideer".
  • Besøg de lokale varehuse. Din lokale varehuse kan have lige hvad du leder efter, når dekorere dit barns børnehave. Tjek baby afsnit af hver butik, og se på planteskole linjer, de foretager sammen med eventuelt tilbehør, de funktion.

Udsmykning Tips

De fleste indretningsarkitekter vil fortælle dig, at det er bedst at starte med en udsmykning element og / eller farve og arbejde dig rundt i lokalet ved at tilføje koordinerende og kontrastfarver og elementer. For eksempel:

  • Du kan vælge en krybbe sæt, og derefter finde maling og tilbehør, der vil føje til temaet.
  • Vægmalerier er en fantastisk måde at indarbejde en jungle tema. Du kan finde let at anvende stick-on vægmalerier eller hyre nogen til at male vægmaleri på væggen. For en permanent malet vægmaleri, men det er bedst at vælge et design, der vil vokse med din baby.
  • Du kan også gøre det 3-D. Hvis du nogensinde har set nogen af ​​udsmykning viser fremhævede på hgtv, du ved, at disse dekoratører kan dekorere et værelse til næsten ingenting, og så kan du! Bestil billige jungle tema tilbehør fra sites som Oriental Trading Company. Du kan finde oppustelige træer, stråhatte og små udstoppede dyr til meget rimelige priser. Du kan også købe billig krydsfiner, tegne jungle dyr figurer, klippe dem ud, maling, og hæfte til væggen. Hvad en rigtig god idé!

Husk, med lidt fantasi, tid og knofedt, kan dit barns jungle tema planteskole være tale om nabolaget.