Juletræ: Christmas Tree Nederdele Tips

Lav din egen Nederdel

Før du bruger alt, kontanter på en fancy juletræ nederdel, som du finder i en butik eller online være opmærksom på, at du har evnen til at skabe noget lige så rart, der passer din personlige smag for langt mindre penge. Uanset om du er handy med nål og tråd eller ej, kan du helt sikkert gøre en anstændig nederdel hjælp af en simpel juletræ nederdel mønster.

Du kan finde et væld af træ nederdel mønstre online, så tage lidt tid til at surfe på nettet og finde en, du kan lide, eller afhente en bog på biblioteket. Den bedste del om at skabe din egen nederdel er, at du kan vælge et stof, der vil gå perfekt med din udsmykning ordningen, og du kan tilføje accenter eller dekorationer, som du gerne vil-gå amok! Og, hvis du laver et par fejl, så hvad, skørtet bliver bundter op under træet og sandsynligvis dækket gaver-jeg vædde ingen nogensinde vil bemærke.

Få en Taller Tree uden at betale alle de ekstra penge

Så du ønsker at 10 fods kunstige træ, men ønsker ikke at skallen ud og yderligere $ 100- $ 200 for det? Du behøver ikke at! Her er en værdifuld tip til at opnå, at større træ udseende uden at betale ekstra for det: Placer en robust trækasse (om en meter høj) under dit juletræ stå. Derefter placere et juletræ nederdel over feltet for at skjule det.

Ved hjælp af denne metode, du vil være i stand til at øge højden på dit træ drastisk. Det bedste er, at det vil se ud som om du rent faktisk gjorde forår for 10 footer. Producenter gør kunstige juletræer højere ved at tilføje større dyrere lavere grene-disse er sandsynlige grene, du vil ikke dekorere alligevel så hvorfor betale for dem? * Hvis du er bekymret for, at børn eller husdyr kan tippe træet ud af boksen, skal du bruge en metal-fod og bolt det til boksen (bare sørg for, at kassen er robust). Dette vil øge stabiliteten i dit træ.

Sy Hvad ?!

Lad os se det i øjnene, kan julen blive dyrt. Mellem købe gaver, en nice træ og dekorationer, de fleste mennesker ikke rigtig lyst til splurging på ting som juletræ nederdele. Før du går ud en en tangent om, hvordan du er ikke den syning typen, slappe-jeg ikke beder dig om at lære at sy et juletræ nederdel!

Sandheden er, at du ikke behøver at være Holly Hjemmegående eller noget tæt på det at trække fra en flot nederdel uden at løfte en nål og tråd eller bruge en formue. Vil du have en spids? Du virkelig behøver ikke en perfekt udformet jul nederdel. Faktisk behøver du ikke en "skørt" på alle. Brug en gammel tæppe, som du har omkring huset eller afhente en billig tæppe, der matcher din udsmykning farveskema. Derefter wrap tæppet rundt i bunden af ​​dit træ. Du sparer tid og penge og ingen vil nogensinde kende forskel.

Puppy-Proof dit træ Base

Alle ved, at der er ikke noget mere tiltrækkende for en pooch end det træ stativ fyldt med vand. For nogle grund hunde altid finde vandet i bunden af ​​træet mere tiltrækkende end det vand, der sidder i deres skåle. Hvad kan du gøre?

Nå, uanset hvor mange gange du fortælle ham "Nej !,", hvis din hund er som mit, han vil sandsynligvis finde en måde at få sin snude lige tilbage i denne base. Der er imidlertid en smart løsning. Køb nogle kylling trådnet og klippe det til at passe omkring basen og stativet. Derefter fastgør det med snoede bånd eller reb.

Denne skabelse kan se lidt prangende og ru, men har ingen frygt-juletræ nederdele er den perfekte løsning! Drapere din nederdel over hønsenet og din base er tørstig hvalp-bevis!

Lav en Memento Ud af, at julen Nederdel

Hvorfor ikke forvandle et juletræ nederdel til en stor familie projekt? Køb et enkelt-farvet nederdel, lægge det ud, og lad hele familien maling mønstre, underskrive den og dato det. Før du går i gang, men her er nogle ting at huske på:

  • Brug tøj, der ikke vil køre eller Ravel ligesom fleece, filt, eller stretch fløjl.
  • Brug akryl håndværk maling i stedet for stof maling, som kan være en smerte at komme ud af huden.
  • Må ikke dvæle ved fejl. Først og fremmest skørtet vil være under træet og næppe synlig. For det andet vil alle de små fejl være souvenirs, år efter år.

Gør Vanding At Tree Easy

Når du har dekoreret dit træ, oprette dit juletræ nederdel, og omgivet det med gaver, det er en smerte at flytte det rundt til vand det træ.

Ønsker en nem fix? Her er en rigtig god idé: Køb en tragt og tre til fire meter vinyl slange til at glide over det. Sæt tragten / rør combo med reb eller en twisty slips. Derefter skjule det grundigt placere enden af ​​slangen ind i vandbeholderen og trække den anden side ud gennem skørtet. Nu kan du nemt vande træet gennem slangen uden at afbryde ethvert aspekt af træet.

Giv en inderlig, Hjemmelavet Gift

Giver en person med en stor julegave skal ikke bryde banken! Nyheder flash: Hjemmelavet, økonomiske gaver kan ses som meget tankevækkende og dybtfølt. Hvorfor ikke gøre nogen en gave, at de kan genbruge år efter år. Vil du have en god idé? Hvorfor ikke prøve en hæklet juletræ nederdel? Før du går i gang sætte nogle tanker i den type person, som du opretter skørtet for. Her er nogle spørgsmål at tænke over at hjælpe dig bedre at vurdere, hvilken type nederdel, du skal hækle:

  • Har de en julegave udsmykning tema, du bør holde sig til?
  • Har de kan lide Fedtmule mønstre eller ville en almindelig farve passer bedre til dem?
  • Hvor stor af et træ har de typisk?

Du ønsker at ting at være stor nok. Når du har en idé om, hvad du vil gøre, udskrive en gratis mønster online. Her er en fantastisk hjemmeside, der tilbyder et stort udvalg af gratis nederdel mønstre: http://www.crochetpatterncentral.com/directory/tree_skirts.php