Julepynt: juledekoration Opbevaring Tips

Ved hjælp af en juletræ opbevaringstaske beskytter din investering

Enkelte heldige mennesker har en kunstig juletræ lagerområde, der har perfekt fugtighed og aldrig får muggen eller fugtig. For disse mennesker, kan træets originale kasse overleve et par år. Men de fleste mennesker synes at ende op med en iturevet eller mildewed kasse efter blot en eller to sæsoner. Hvis du lider af allergi, har du sandsynligvis virkelig frygter at bruge den originale kasse at pakke dit træ. Shopping for varige organisatoriske produkter designet til at gemme Juletræer år efter år er en smart løsning på dette problem, da du bare kan tørre ned plastic overflade af beholderen, hvis det får en smule mildewed.

En af de bedste produkter designet til at holde kunstige træer er juletræet opbevaringspose. Denne taske har adskillige fantastiske design. Et træ opbevaringspose er et godt valg til at beskytte din kunstige træ, fordi:

 • Det er meget lettere at bære end en stor, klodset papkasse og et par solide håndtag gør arbejdet endnu nemmere.
 • Formen af ​​posen gør det meget lettere at gemme i snævre rum. Du kan gemme ganske lidt plads ved ikke at skulle bekymre sig om at montere en stor kasse med tomme hjørner i dit lagerområde.

Andre jul Opbevaring

Julen kommer altid med masser af dekorationer og med masser af dekorationer kommer masser af opbevaring behov. Hvad skal du vide, når det kommer til lagring af alle disse julepynt?

 • Opbevar dine juledekorationer, herunder julepynt opbevaring, i klare beholdere. En klar beholder gør det nemt at se, hvad der er inde i beholderen og eliminerer behovet for gad vide hvad der er i den kasse år efter år. Udover mærkning hvad der er indeni, er det en god ide at bruge klare beholdere.
 • Julelys kan være svært at opbevare, fordi de har tendens til at fortabe sig med hinanden, når skubbet væk i en kasse. Eliminer dette ved at vikle dem omkring en toiletpapir eller køkkenrulle paprør og placere dem inde i en kasse mærket "Christmas Lights".
 • Hvis du guirlande har lavet af perler, adskille dem fra andre dekorationer ved at placere dem i deres egen container. Gå et skridt videre og placere hver streng af perler i en plastik baggie inde i beholderen. Den plastiske baggie adskiller strengene, hvilket betyder ingen perler til at rede ud hvert år.
 • Ved opbevaring jul kranse, brug en kasse eller beholder lavet specielt til kranse. Du kan finde disse på de fleste detailhandlere eller online. Denne type beholder hjælper krans holder sin form.

Gør Ornament Opbevaring Easy

Som du trækker ned en anden smadret skotøjsæske at lede efter sidste års julelys, du spekulerer på, hvorfor du gidet at spare sidste års dekorationer i første omgang. Hvad du behøver, er en måde at gøre ornament opbevaring let for næste år.

Wreath kasser, vil beholdere til glas pærer og særlige holdere til lysene holde dine dekorationer pæn og spare lagerplads. Du kan endda finde opbevaringsbeholdere designet til at holde din sidesten gavepapir og buer.

Mens du kan blive fristet brug genanvendt sko æsker, sække og andre elementer til at knibe en krone her og der, containere, der ikke er specielt designet til at holde tingene simpelthen ikke arbejde så godt. Desuden, hvis du vil være at købe nye lys, fordi dem, du sætter væk sidste år, er for mangled, de penge du sparer på lager i år vil være spildt på udskiftning dekorationer næste år.

Typer af julen lagerbeholdere

Hvis du er på udkig efter den rigtige beholder til at opbevare dine Julepynt du kan føle overvældet, når du går ind i butikken og se alt, der er til rådighed for dig. Valg spænder fra relativt basale plastbeholdere der er rimeligt prissat til mere luksuriøse kasser foret i fløjl, der er lidt dyrere. Dog kan du ønsker at investere i en høje ende opbevaringsbeholder for at beskytte de smukke personlige Julepynt du har samlet gennem årene.

Det anbefales generelt, når opbevaring Julepynt at gemme dem i en plastikbeholder med en tætsluttende låg. Denne type af ornament opbevaring eliminerer bekymre sig om fugt siver ind i feltet og ødelægger ornamenter. Der er flere plast ornament opbevaringsbeholdere til rådighed. Du kan vælge fra et stort plastikbeholder kaldes, meget passende nok, et ornament opbevaringsbeholder. Denne type containere har pap ornament separatorer, hvor du lægger en ornament. Lagringen er lagdelt og kan gemme op til 100 ornamenter afhængigt af størrelsen du køber. Du kan få disse beholdere med et aftageligt låg eller en fløj låg og selv med eller uden håndtag for nem transport.

En anden julepynt lagerbeholder er lavet af metal og svarer i udseende til et metal fil boks. Ligesom plast opbevaringsbeholdere, dette kommer med en robust pap, der adskiller de ornamenter, så der ikke vil være nogen risiko for brud. Hvis du vil have noget, der har en pænere udseende, men også en højere pris, så kan du altid se på et stof foret opbevaringsboks til at gemme disse ornamenter. Normalt indrettet i en festlig stof, der er egnet til ferien, disse kasser har også ornament separatorer og kan rumme omkring 84 ornamenter. Fordi det er lavet af stof og er en kasse i stedet for en plastbeholder, kan du ønsker at gemme denne type boks i et sted, hvor der er lidt fugt. Pas dog, vil denne type container koste dig omkring $ 90 og derover, men er robust og let at løfte.

Easy julepynt Opbevaring

Når du er shopping for smykker og andre jul indretning, opbevaring er sandsynligvis den sidste ting på dit sind. Du har for travlt tænke på dine ønskede farver og temaer eller om adventskrans vil se lige på sofabordet. Du har ikke tid til at bekymre sig om, hvorvidt din nuværende lagringsmuligheder vil holde dine smykker sikkert. Men når julen er overstået, vel vidende, at du kan beskytte dine smykker, indtil det er tid til at dekorere huset igen bliver en meget vigtig overvejelse.

En måde at sikre, kan du hurtigt pakke væk dine smykker i slutningen af ​​feriesæsonen er at shoppe for ornamenter, der kommer i en genanvendelig emballage. De fleste ornament sæt kommer i en genbrugelig opbevaringsbeholder, der er designet til at beskytte sæt, når de ikke er i brug. Dette er en særlig god egenskab, når ornamenter har en unik form eller er lidt større end standard ornamenter.

En anden mulighed for at overveje, er at bruge et juletræ opbevaringspose til at holde store, voluminøse varer, såsom kranse og krans, beskyttet, indtil du har brug for dem igen.

Bedste julepynt opbevaringspraksis

Tager ned Julepynt er normalt en opgave i sig selv. Som det perfektionere opbevaring af nævnte Julepynt. Nogle julepynt opbevaring ideer, skulle hjælpe med at gøre denne opgave lidt mindre skræmmende, kan hjælpe.

 • Indpakning dine smykker enkeltvis i silkepapir kan forhindre ødelagte ornamenter og skuffelsen, der opstår, når du trækker en brudt ornament ud af en boks, som du dekorere træet.
 • Opbevar dine Julepynt i en lufttæt beholder eller et specielt fremstillet ornament opbevaringsboks med individuelle rum for at beskytte dem mod skader opbevaring.
 • Hvis du føler, du har for mange voluminøse ornamenter, som er svære at gemme, prøve at gå igennem hver ornament og donere dem, du føler har nogen affektionsværdi eller ikke længere har nogen betydning for dig. Dette vil skære ned på at skulle store containere til ornament opbevaring.
 • Desuden, hvis du ender med at donere mange Julepynt og ønsker at tilføje nogle flair til dit træ, kan du prøve at dekorere det med bånd og sløjfer. Bånd og buer fylder meget lidt plads i ornament opbevaringsbeholdere, hvilket gør for ingen oplagring problemer.
 • Sørg alle dine ornament opbevaringskasser er tydeligt markeret og mærket med det, der er inde i dem. Denne måde vil du ikke trække andre juledekorationer tænker de er Julepynt og omvendt.

Korrekt opbevaring jul kranse i Wreath Boxes

Der er så mange krans muligheder til ferien. Du kan finde advent kranse, en klassisk indendørs / udendørs kunstig evergreen krans eller endda en krans ornament. Trods deres forskellige størrelser og stilarter, alle disse kranse har én ting til fælles: I slutningen af ​​sæsonen jul, skal du putte dem væk i krans kasser til næste år.

Lagring store kunstige stedsegrønne kranse kan være en temmelig udfordrende job. Da en krans kan vare i flere år, er det vigtigt at fuldføre opgaven korrekt. For at gemme din krans, så det ser flot år efter år, skal du:

 • Fjern eventuelle store buer fra kransen. Hvis du har købt en pre-dekoreret krans, skal du stadig være i stand til at gøre dette nemt. De fleste kranse, der er dekoreret med bånd har en bue, der var bundet separat og derefter fastgøres på plads med et stykke blomsterhandler wire. Hvis du ikke kan fjerne buen, kram løkkerne med silkepapir at hjælpe det holde sin form.
 • Støv hele krans. Hvis det ikke er flokkedes og ikke har nogen løse dekorationer på det, kan du forsigtigt støvsuge det for at være sikker på at du får det rene.
 • Opbevar krans i en krans boks eller store plastik julegave pose til at hjælpe det forblive clean til næste år.

Lykønskningskort opbevaring og udstilling Idéer

I juletiden, de fleste mennesker rack op store bunker af lykønskningskort. Familier, venner, bekendte og tjenesteudbydere alle sende ferie ønsker. Mens de første par kort normalt mødt med glæde og forventning, at syndflod af post snart bliver næsten stressende. Kort vælte ud af hallen bordet og falde fra pejsen Mantel. Hvad du behøver, er nogle gode lykønskningskort opbevaring og udstilling ideer.

En af de enkleste måder at vise dine kort er at købe nogle ekstra strenge af krans. Tack krans til en vinduesramme fra side til side i en zig-zag måde. Efterlad nok plads på hver række, så du er i stand til nemt at placere kortene over krans. Som du modtager hvert kort, skal du blot hænge det på krans, så kortets fold holder den på plads. Hvis du foretrækker at holde dit vindue kabelrod, kan du ønsker at hænge krans på en pejs mantel eller loop det over en trappe gelænder i stedet.

En anden mulighed for at vise kort er at shoppe for en kunstig væg træ. Denne pladsbesparende træ kan passe ind i nogle temmelig stramme pletter. Punch et hul i hver af kortene, tråd en farverig stykke bånd gennem hullet og binde det i en løkke med en attraktiv bue. Hæng kortene på træet og du har en unik udsmykning ordningen og en fantastisk måde at vise alle disse ferieønsker.

Jul Opbevaringskasser til skrøbelige genstande

Hvis der kan tage en masse tid og penge til at sammensætte en flot samling af skrøbelige papir eller malet glas, smykker. Da de fleste mennesker afhente et ornament at fejre en fødsel, et nyt hjem eller et andet liv milepæl, disse samlinger har også stor affektionsværdi. Dette gør ordentligt opbevaring af dine smykker ekstremt vigtigt.

Selvfølgelig er det temmelig indlysende, at bruge julen opbevaringskasser at beskytte disse skrøbelige genstande er en god idé. Men der er et par andre ting, du bør overveje, når pakning dine smykker i endnu et år. For at holde smykker sikker, skal du:

 • Fjern altid metal ornament bøjler og gemme dem separat. Disse bøjler kan ridse maling på glas, smykker og kunne skabe pletter eller huller på papir ornamenter.
 • Overvej at bruge de samme teknikker museer bruger til at beskytte vigtige papir elementer, såsom at pakke dem i syrefrit silkepapir. Det er også en god idé at overveje at sprøjte håndlavede smykker med et produkt, der neutraliserer syren før pakning dem i opbevaringskasser.
 • Tuck ekstra silkepapir omkring glas, smykker til at holde dem fra at rasle i deres rum og blive ridset.

Gør Udsmykning lettere med julepynt Opbevaringskasser

Som du rode gennem endnu en rodet kasse med smykker, du beslutter, at du har brug for at investere i nogle ordentlige julepynt opbevaringskasser. Under alt organiseret ville gøre udsmykning til ferien så meget mere hurtigt og nemt. For at sætte dig op til jul udsmykning succes, skal du:

 • Shop for ornament bokse i flere størrelser. Bronners.com bærer kasser, der holder så mange som 48 ornamenter i separate rum.
 • Tænk over hvordan du vil have dine smykker organiseret. Måske vil du gerne alt, hvad der er blå i en kasse, mens alt rød ville være i en anden kasse. Hvis du Udsmyk efter tema i stedet for farve, måske ville det være mere fornuftigt at have opbevaringskasser dedikeret til havrelaterede pynt eller Santa ornamenter.
 • Omhyggeligt sortere alle dine smykker i bunker baseret på de kategorier, du besluttet, og derefter putte dem i rum i den rigtige opbevaringsboks. Glem ikke at klart mærke hver kasse, så du ved, hvad der er indeni, uden at åbne låget.
 • Stable dine kasser pænt på hylder, som er let tilgængelige og gør dig klar til at nyde den hurtigste, nemmeste træ udsmykning session, du nogensinde har haft.

Beskyt Cherished Heirlooms Med julepynt Opbevaring

Hvis du nogensinde har åbnet en kasse med smykker kun at se, at "Baby First Christmas" glaskugle, at for at mindes din søns første jul er blevet brudt, du allerede kender betydningen af ​​korrekt julepynt opbevaring. Det kan være hjerteskærende at se, at en uerstattelig arvestykke er blevet beskadiget, fordi nogen lagt en tung post på toppen af ​​den spinkle pap skotøjsæske du brugte som opbevaring.

Udover at forhindre ornament skader, julepynt opbevaringskasser har en anden stor fordel: En boks, der blev oprettet for at holde glaskugler har en halv snes individuelle rum. Boksen er konstrueret på denne måde at forhindre ornamenter i at rulle ind i hinanden og chipping maling.

Men den vigtigste fordel af ordentlig ornament opbevaring er evnen til at holde dine skattede dekorationer sikkert fra skadedyr. Skadedyr vil ikke tænke to gange om at dreje hånd hæklede sne flager, der blev overleveret fra tante Mary i en rede for deres unge. Da de fleste mennesker opbevarer deres jul indretning på steder udsatte for mus, egern eller fårekyllinger, skader fra skadedyr er en meget reel mulighed. Den eneste måde at være sikker på dine arvestykker ikke bliver mus mad er at bruge opbevaringsbeholdere, der er designet til at opbevare juledekorationer.

Tangle Gratis Christmas Light Opbevaring

Som du kæmper for at udrede sidste års julelys, kan du føle, at du kæmper en blæksprutte. Det virker som om nye tangles vises hver gang du får en del af strengene untangled. Dreng, har du nogensinde ønske du ville have taget sig tid til at pakke dem pænt væk sidste år i stedet for hurtigt at smide dem ind i en opbevaringsbeholder. Heldigvis, vil dette års være anderledes, fordi du er shopping for Christmas lys opbevaring.

Christmas lys organisation og opbevaring værktøjer kan spare tid og penge. For at få mest ud af disse værktøjer, skal du:

 • Altid tage tid at afvikle lyskæder pænt på arrangøren. Du vil være i stand til hurtigt at løfte dine pænt indpakket lys og rul dem i løbet af få sekunder.
 • Undgå udrulning hele strengen af ​​lys, før du begynder at hænge dem, især hvis du arbejder med tråde, der er halvtreds meter eller mere i længden. Rul del af strengen, fastgør den og derefter rul lidt mere. Dette hjælper dig med at undgå sammenfiltring efter du har pakket ud lysene.
 • Altid vind lygter, som er forskellige farver eller størrelser på deres eget lager spole. At skulle slappe en hel perlerække af lys, blot fordi det sæt af lys, du vil bruge, er viklet under det er en meget frustrerende oplevelse.

Simple Kunstige Juletræ Opbevaring

Mens udsmykning til jul er normalt en vidunderlig oplevelse, komplet med ivrige hjælpere og julesange, oprydning al ferie indretning er opfyldt med mindre entusiasme. For folk, der har en fuld størrelse kunstig træ, den største frustration for ferie rydde op normalt tager ned i træet og pakke det væk til opbevaring.

Nøglen til let kunstige juletræ opbevaring er at tage tid til at organisere træets dele. Hvis du har et stort træ, bør det have farvekodede afdelinger for at gøre det lettere for dig at samle hvert lag. Fjern grene og rette dem, så de vil ligge fladt og fylder mindre plads i opbevaringsboksen. Hvis dit træ ser støvet, kan du børst grenene som du glatte. Stak forsigtigt grenene fra hver række i en bunke og bruge en elastik til at fastgøre trådenderne sammen.

Tør stammen af ​​træet med en lidt fugtig klud for at fjerne støv eller snavs. Løft den forsigtigt ud af træet base. Undersøg base for revner for at være sikker på det er stadig i god stand. Hvis du bemærker nogen problemer, bør du tjekke i at få en erstatning base, nu, så du er klar til næste års ferie. Et stort træ fyldt med ornamenter har potentialet til at være en fare, hvis det ikke har en stærk, pålidelig base.

Hvis basen er revner gratis, rense den og placere den i beholderen. Tilføj centerstangen. Derefter forsigtigt skubbe grenene i opbevaringsbeholderen, startende med den største stack. Hvis du bruger en opbevaringsbeholder designet til at holde et juletræ, bør du ikke få problemer med montering alt.

Sparsommelig jul Opbevaring Idéer

Mange mennesker kan ikke gemme deres julepynt den rette måde på grund af de penge, der skal bruges til at købe alle de elementer, der er nødvendige for at gemme dem. Hvis dette er tilfældet for dig, kan du ønsker at tage notits af nogle af disse sparsommelige ideer til jul opbevaring.

Hvis du ikke ønsker at bruge pengene på julepynt opbevaringsbeholdere, kan du altid stoppe ved købmand eller vinhandel og anmode kasser til gratis, der var vin gemt i dem. Disse bokse kommer med individualiserede rum, hvor du kan placere Julepynt, der er blevet pakket ind i polstring. Bare sørg for at opbevare disse kasser på et sted, hvor små skadedyr og vand ikke kan komme til dem.

Hvis du køber en pose eller kasse krans opbevaring er udelukket, skal du blot placere din krans i en stor affaldssæk så phono det øverst og gemme den til næste år.

Et andet vigtigt tip så langt som julelys gå at huske, hvis du finder et sæt af lys, afslutte arbejdet i løbet af en aktuel juletid, så sørg for at bare smide dem væk ellers kan du ende med at sætte dem næste år glemmer de ikke virker .

Realiseringen juledekoration opbevaring arbejde for din økonomiske situation er vigtig. Hvis penge er et problem, kan du altid bruge disse tips til at hjælpe med at bevare dine juledekorationer sikkert.

Juledekoration Opbevaring

Er du ligesom mange mennesker, der har tonsvis og tonsvis af juledekorationer, du fastsat hvert år for at gøre dit hus festlig? Har du kasser fulde af julepynt? Bruger du gamle papkasser til opbevaring af disse dekorationer? Du ønsker måske at prøve nogle af følgende tips til at holde dine juledekorationer gemt godt og let adgang som årene går.

Én ting at huske er, at mange butikker og butikskæder sælger plast totes specifikt omkring juletid. Disse plast totes ofte farvet i julen farver grøn eller rød. Hvis du køber nogle af disse opbevaring totes, vil du vide umiddelbart efter et blik på dem i dit lagerområde, at de er dine juledekorationer. Dette vil spare dig fra at skulle grave gennem klare farvede eller andre plastprodukter totes at lede efter juledekorationer hvert år. I stedet kan du bare kigge efter alle de totes, der er farvet grøn eller rød og ved, du har fundet din Julepynt.

Du kan også vælge at sætte en detaljeret liste over hvad der er gemt i hver kasse på ydersiden af ​​totalisatorspil. Dette vil spare dig tid, når du får hver tote ud, i stedet for at rifling gennem hver tote forsøger at se, hvad der er pakket i det, kan du læse den udenfor listen.

Det er en god ide at gemme dine dyrebare Julepynt i en plastboks, fordi dine dekorationer vil forblive sikker fra enhver form for vandskader. Sørg for at holde låget tæt lukket på alle plastik totes, som du gemmer Julepynt i og forventer at betale alt fra $ 5 til $ 15, afhængigt af størrelsen af ​​totalisatorspil du køber. Cardoboard kasser er også en god måde at gemme dine juledekorationer, som de fås i mange forskellige størrelser og leveres med dividers indeni.

Organiser at Gavepapir

Du har købt indpakningspapir at ombryde alle disse julegaver og så sætte den på bagsiden af ​​dit skab og vente på endnu et år til at bruge det. Måske næste år ruller rundt, og du helt glemt om det indpakningspapir på bagsiden af ​​dit skab, og når du trækker den ud, er det hele rynket og temmelig meget ubrugelig fra at slå det tog i bagsiden af ​​dit skab. Ligesom andre juledekorationer, med ordentlig pleje, kan du julen indpakningspapir bevares for det følgende år, hvis du tager sig af det passende.

Julegave-wrap kan lagres i en gave-wrap arrangør, der hænger fra dit skab dør eller i dit skab. Gaven-wrap arrangør kommer med en bøjle på toppen til at hænge i enhver skab eller uanset krog, du vælger. Disse typer af gavepapir arrangørerne kan gemme op til 12 ruller julegave-wrap, og det kan gemme dine bånd og buer. Dette er en fantastisk måde at holde din indpakningspapir og bånd til de julegaver organiseret. Denne type hængende arrangør vil koste omkring $ 20.

En anden type af julen indpakningspapir arrangør er en lodret gavepapir opbevaringsbeholder. Disse opbevaringsbeholdere er lavet af plastik og kommer med et låg. De er en smule højere end din gennemsnitlige gave-wrap, som giver mulighed for en let pasform til alle dine julegave-wrap. En lodret gave-wrap arrangør vil holde omkring 16 ruller jul indpakningspapir og vil køre dig omkring $ 13 eller lidt mere.

Lad ikke din julegave-wrap beskadiges ved blot kassere det i et skab, når du er færdig med den. Med et køb af en gave-wrap arrangør, kan du holde din jul indpakningspapir frisk til næste år!

Lagring Disse julelys

Hvert år er det den samme gamle ting, folk klatre op på en stige og hænge julelys og efter jul, folk klatre op på den samme stige og fjerne disse julelys. Når julelys er taget ned og lagt væk, du smider dem forede op i en kasse kun at have at udrede dem følgende jul? Du kan spare dig besværet med at skulle udrede julelys hvert år ved hjælp af en jule lys opbevaringsboks.

Disse Christmas lys opbevaringskasser har en bevinget top og komme med skillevægge, som du kan vind din julelys rundt og sat i opbevaringskasse. De fleste Christmas lys opbevaringskasser kommer med mere end en skillevæg, så du kan organisere flere sæt lys i én boks. Du kan endda bruge din Christmas lys opbevaringsboks til andre formål end julelys poster. Du kan gemme din krans og eventuelle elektriske ledninger, du kan få brug for det følgende år, alle i samme kasse som dine lygter!

Disse opbevaringskasser sælges separat for omkring $ 15 eller i et par til omkring $ 30. Husk, at uanset prisen på disse bokse, vil du have pænt gemt lys hvert år ved juletid! Ikke blot købe et lager post som denne spare dig en problemfri, det ser pænt og ryddeligt også! Du kan finde denne cool opbevaring værktøj på mange butikker og online butik. Detailhandel normalt kun bære disse elementer i løbet af sæsonen, men mange butikker online bære dem hele året rundt!

Hvordan kan jeg gemme disse Julekort?

Hvad gør du med alle disse dejlige julekort du modtager hvert år i juletiden? Mange mennesker bare læse kortene og kaste dem i papirkurven, fordi de ikke har nogen særlig plads til at gemme dem. Andre mennesker kan gemme deres julekort på en hylde eller blot sætte dem på en tæller, mens andre kan tape dem til en døråbning.

Hvis det lyder som dig, og du virkelig håber på at finde en ny måde at opbevare de julekort, så andre kan se dem, og det vil ikke se tacky, ikke ærgre sig, er der en unik måde at holde dine julekort organiseret og opbevares i hele julen. Mange steder online og i julen specialbutikker sælge julekort gaveæsker, nogle endda komme med en julekalender.

Disse jul kortholdere ofte 40 inches høj og kan rumme 20 eller flere kort, og kan enten hænges på en væg eller sad på gulvet. Disse vidunderlige vise elementer ofte funktionen en sød jule scene og er normalt lavet af en solid karton eller træ. Afhængigt af hvilken type kortholder du køber, vil du højst sandsynligt betale omkring $ 10 for papir og meget mere for træ art.

Når julen ruller rundt, og du spekulerer på, hvad de skal gøre med alle de julekort, du modtager, hvorfor ikke købe et julekort holder til at gemme disse kort? På den måde behøver du ikke at kaste kortet som du får det, i stedet kan du nyde den hele sæsonen!

Julepynt Opbevaring

Hvor mange gange har du taget dine Julepynt ud af dit træ og bare placeret dem i en skotøjsæske eller en anden form for kasse, som de ornamenter rulle rundt og banke ind i hinanden? Hvor mange gange har du åbnet din kasse med ornamenter følgende julen kun at finde flere brudte ornamenter? Du kan undgå dette besvær og hjertesorg ved at købe en julepynt opbevaringsboks.

Julepynt opbevaringskasser kan enten være plast eller robust pap og har en særlig funktion, der holder dine smykker i at bevæge sig rundt og rullende ind i hinanden: et ornament divider. Disse opbevaringskasser vil komme med pap dividers der stables oven på hinanden. De dividers er opdelt i 12 til 24 individuelle pladser, hvor du kan placere en ornament til opbevaring. Du kan derefter placere et beskyttende stykke pap oven på skillevægge efter du har fyldt den med ornamenter, så stak en ny skillevæg oven i købet og tilføje flere Julepynt, indtil du har fyldt kassen eller totalisatorspil.

Disse bokse og totes har et låg, der klikkes på eller vender over toppen af ​​kassen for stabelbare opbevaring. Afhængig af størrelsen af ​​ornament opbevaringsboks du køber, kan du gemme 48-84 ornamenter. Som du ville synes priserne på disse kasser varierer efter, hvor store de er. De mindre totes eller kasser som holder 48 ornamenter er mellem $ 10 og $ 15, de større totes vil koste dig mere. Du kan finde disse ornament opbevaringskasser online eller på enhver større detailhandler kommer juletid. Skønheden i et ornament opbevaringsboks er, at du trygt kan gemme dine smykker hvert år uden en masse arbejde.

Lagring, at julen Wreath

Har du en smuk kunstig jul krans, som du kan lide at vise ved juletid? Når du tager den ned efter jul er overstået, hvor vil du sætte det? Hvis du er ligesom en masse mennesker, kan du bare hænge det på en krog i garagen eller proppe det under trappen i din kælder. For at få mest muligt ud af din kunstige krans, skal du sørge for, at du gemmer det hensigtsmæssigt og holde det sikkert, uanset hvor den er gemt.

En måde at gemme dine kunstige julen krans er at gemme det i en særlig krans opbevaringskasse. Disse bokse kan være lavet af plast eller pap og er en særlig form til at passe din krans. Wreath opbevaringskasser er ideelle til opbevaring af din julegave krans flad, såsom under trappen eller sidder på en hylde. Ved at sætte din kunstige krans i en krans opbevaringskasse, begrænser du mængden af ​​skader, der kunne gøres for at det skal det opbevares uden beskyttelse. Disse bokse skal kun sætte dig tilbage omkring $ 10, de penge kan beskytte din krans i mange år fremover!

Du kan også gemme krans i en særlig krans opbevaringspose. Disse særlige opbevaring poser kan være lavet af plastik og med nogle amatør versioner, en nice stofpose. Stofposer vil naturligvis være meget dyrere, nogle gange så meget som $ 50, men kan dekorere et område, hvis du vælger at hænge den i løbet af lavsæsonen. Disse opbevaring poser er udstyret med håndtag, hvor du kan hænge tasken fra når kransen er lynes eller bundet ind i det. Du skal blot sætte en krog i det område, du ønsker at hænge kransen, såsom en garage væg, og hænge op din kunstige krans for endnu et år!

Som med den kunstige juletræ opbevaring poser, vil du ønsker at sikre, at du som køber en krans opbevaringspose, der er den rigtige størrelse til din krans. Gør et par enkle målinger af din krans bredde og længde vil give dig de målinger, du har brug for at finde den rigtige størrelse lagerenhed!

Hvordan til at gemme din Kunstig Tree

Så du havde det smukke kunstige juletræ op til ferien og tiden er kommet til at tage den ned og gemme den til næste år. Problemet mange mennesker løber ind i, når dette sker er lige hvor du vil gemme din kunstige juletræ uden at skulle tage det fra hinanden. Mange mennesker bare forsøge at proppe den tilbage i kassen, at det kom fra, men træet bliver misdannet, og det kan være svært at rette grenene hvert år. Ikke at nævne, at små insekter og andre forskellige firbenede væsner kan gøre deres vej ind i en pap opbevaringskasse, så træets originale kasse bare ikke vil droppe det. Hvad er den bedste opbevaring metode?

Du kan prøve at købe et juletræ opbevaringspose der suser rundt om kunstig træet. Det sparer dig for arbejdet med at tage træet fra hinanden og fjerne den fra træet bevoksning. I stedet kan du blot vikle opbevaringspose om juletræet og lynlås eller binde bånd op omkring den.

Du skal sørge for, når de køber en kunstig juletræ opbevaringspose, at posen du køber faktisk passer til din kunstige træ. Hver type opbevaringspose passer en bestemt størrelse træ, såsom træer op til ni meter høje, træer højere end 10 meter eller mindre end seks meter. Læs kassen på køb tidspunkt omhyggeligt, da du vil være sikker på du får en opbevaringspose der passer til din kunstige juletræ!

Når du har din juletræ alle pakket ind i opbevaringspose, du skal bare finde et sted at gemme det til endnu et år. Det bedste er, behøver du ikke at tage det helt ned og i stedet du simpelthen bære den ud af værelset var det op i og opbevare det et andet sted.

Disse opbevaring poser kan køre fra $ 20 til $ 50 og endnu mere, hvis du ønsker at købe en opbevaringspose, der gemmer dine kunstige juletræ helt dekoreret. Ja, du kan købe en speciel opbevaringspose til at gemme din helt dekoreret kunstige juletræ fra år til år. Det sparer dig tid hver jul, i stedet for at grave ud af dine smykker og dekoration dit træ, skal du blot udpakke dekorerede kunstige træet fra det foregående år og placere den, hvor du ønsker det. Denne type opbevaringspose vil koste dig selv. Forvent at betale tæt på $ 200 for denne specialitet taske. Du kan finde kunstige juletræ opbevaring poser online eller på flere butikker, især i juletiden.