Jul: Fun Jul Family Idéer Tips

Julekalender for julefester

For at afhjælpe nogle af de indestængt op begejstring over den forestående ferie, så prøv at købe en julekalender for julefester. Hver dag i december vil dine børn blive mødt med en ny overraskelse. Hvis du gerne vil gøre en let version af dine egne, bare tape et stykke hårdt slik til hver blok på en væg kalender og lad dine børn nyde en godbid hver dag indtil jul.

Santa Claus Fakta

Her er nogle santa claus fakta: nogensinde spekulerer på, hvad Julemanden hedder i andre lande? I England, han er julemanden, med en lidt længere skæg og en længere pels. I Frankrig er han kendt som Pere Noel. I Kina er han kendt som Shengdan Laoren. Og i Tyskland han døbt Christindl, Jesusbarnet. For flere Santa Claus fakta, kan du besøge dette websted: http://www.lnstar.com/mall/main-areas/santafaq.htm

Jul på Halloween - Jul ideer til børn

At indarbejde jul i dine børn 'trick-or-behandling sjov, lad dem klæde sig ud som julen tegn. Jul kostumer kunne omfatte julemandens hjælpere, snemænd, rensdyr, Mrs. Claus, Grinchen, eller endda den jolly gamle elf selv.

Spor Santa til jul Fun

Se dine børns øjne lyser op, da de spore julemandens fremskridt juleaften for nogle jul sjov. Da Santa rejser rundt i verden, kan de se ham komme stadig tættere. Animerede og interaktive, dette site fungerer som den perfekte incitament til at få dine børn til at gå i seng. http://www.noradsanta.org/

Julen Craft Ideer til Kids

Så det er Thanksgiving Day og børnene er klynker, "Hvornår skal vi spise?" Hold dem besat ved at sætte dem til at arbejde på en enkel julegave håndværk ideer til børn. Ikke alene vil det få dem ud af dit hår, vil de afslutter deres første fartøj for feriesæsonen.

Family Movie Night - Kids Jul Idéer

Du kender dem udenad. Nu deler magi med hele din familie med nogle børn jul idéer. Krølle op på sofaen for at se "Its a Wonderful Life", "Miracle på 34th Street" eller "White Christmas". Hvis der er nogen popcorn tilovers, snor det til juletræet.

Karakter Handsker - Christmas Ideer til Kids

Lad dine børn har lidt sjov med deres vinter handsker med disse julegave ideer til børn. Lad hver finger af handsken tjene som en anden ferie karakter. Brug pomponer, filt eller stof scraps og mini googly øjne til dekoration. Et par ideer: 1. en snemand med en filt cylinder hat og frynsede tørklæde. 2. En nisse med en grøn filt hat komplet med fjer. 3. En Julemanden, ved hjælp af vatkugler for skæg og hat trim. 4. En rensdyr med bittesmå kviste for gevirer.