Job Ansøgning Don'ts: Hvad der skal undgås

Job Ansøgning Don'ts: Hvad der skal undgås

Er det ud til, at du ikke bliver inviteret til samtale nok i forhold til antallet af beskæftigelses- programmer, som du indsende? Her er et par almindelige fejl, at folk ofte gør, når de ansøger om arbejde. Sørg for, at du ikke fjerne dig selv fra sine overvejelser på grund af "don'ts" som disse.

Seks jobansøgning Don'ts

  • Falske oplysninger: Læg aldrig noget, der er usandt på en jobansøgning formular. Det er ikke ualmindeligt, at arbejdsgiverne til at kontrollere erhvervserfaring og uddannelse, samt se på andre baggrundsdata, før de beslutter at interviewe.
  • Manglende besvare spørgsmål: Du må ikke springe spørgsmål om jobansøgning. Hver enkelt er der en grund; Hvis du ikke udfylder dokumentet helt, du virkelig ikke har afsluttet arbejdsgiverens ansøgningsprocessen.
  • Utilstrækkelig eller ufuldstændige oplysninger: Sørg for, at du ikke kun svare på hvert spørgsmål, men at du gør det grundigt. Hvis du lader information fra, kan arbejdsgiverne ikke har, hvad de har brug for at træffe en informeret beslutning om dig. Desuden vil de sandsynligvis tror, ​​du har noget at skjule.
  • Manglende overholdelse af instruktioner: Læs instruktionerne omhyggeligt og følg dem nøje, når du udfylder en beskæftigelse ansøgningsskema. Hvis ikke, er du demonstrerer til arbejdsgiverne, at du har problemer med at tage retning. Hvorfor skulle de ansætte dig?
  • Sjusket håndskrift: Hvis din håndskrift er svært at læse, er du bare at give arbejdsgiverne en grund til at flytte forbi din ansøgning og interviewe en anden. Når du udfylder en ansøgning i hånden, brug god skrivestil og være klar over de budskaber, at kvaliteten af ​​din håndskrift kan sende om dig. Nogle arbejdsgivere går så vidt som til at anvende principperne i håndskrift analyse jobansøgninger.
  • Style problemer: Hvis du slår i et ansættelsesforhold program, der indeholder grammatiske og stavefejl, den besked, du sender til potentielle arbejdsgivere om din evne til at være opmærksom på detaljer ikke er positivt. Tag din tid, komponere tankevækkende svar og være sikker på, at de er godt skrevet. Korrekturlæst hver ansøgning grundigt, før du tænder den i.

Undgå Don'ts for bedre resultater

Vær ærlig over for dig selv om, hvorvidt de programmer, du har indsendt i fortiden kan have nogle af disse problemer. Overvej hvad der er sket før som en lærerig oplevelse og anvende det, du har lært at øge dine chancer for positive resultater i fremtiden.