Japansk Herbal Medicine

Japansk Herbal Medicine

Japansk urtemedicin, også kendt som Kampo, er en tilpasning af de elementer af traditionel kinesisk medicin.

Hvad er japansk Herbal Medicine?

Japansk fytoterapi omhandler primært diagnosticering og behandling af sygdomme ved hjælp af urter; imidlertid også inkorporerer Kampo elementer af akupunktur og moxibustion, som indebærer afbrænding af bynke (moxa).

Historie Kampo

Stammer Kampo rødder i den kinesiske Han-dynastiet, som strakte sig fra 200 f.Kr. til 220 e.Kr.. Kinesisk medicin kom til Japan i omkring det 17. århundrede. Teksterne til kinesisk medicin i Japan i denne periode førte til offentliggørelsen af bogen, den Ishimpo, der blev den klassiske japanske tekst på Kampo. Kampo er repræsenteret ved de japanske tegn "Kan", som repræsenterer Han-dynastiet, og "po", som betyder "vej" eller "metode". Helt bogstaveligt, betydningen af ​​Kampo er vejen for Han-dynastiet.

Kampo og Leversygdom

Kampo har været udbredt i både Kina og Japan til behandling af kroniske leversygdomme og andre betændelsestilstande. En række forskningsrapporter har vist, at Sho-Saiko-til (SST) er effektiv som en anti-inflammatorisk, anti-fibrotisk og behandling af leversygdom.

Om Urter Brugte i Kampo

I Japan er de naturlægemidler medicin anvendes i japansk urtemedicin reguleres meget gerne lægemidler er reguleret i USA. Hvert aspekt af plantestoffer produktion overvåges for kvalitet og sikkerhed. Japanske borgere sikres adgang til disse urter gennem det japanske nationale sundhedspleje planen.

De urter, der anvendes i Kampo er faste kombinationer af urter i standard proportioner. På grund af regeringens kontrol af plantestoffer produktion, er urter strengt målt og hver Kampo medicin består af nøjagtig de samme ingredienser.

Der er 165 urter anvendes i kampo medicin. Selv om det er uden for rammerne af denne artikel at nævne dem alle her, er mange almindeligt anerkendte vestlige urtepræparater som te blade, kvan rod og lakrids, mens andre måske synes mindre genkendelig - som stillehavsøsters skal, bambus spåner og gips.

Kampo indeholder mange kinesiske og japanske traditionelle medicin begreber som In-You (negative og positive) samt afbalancering af humør. Behandlingerne er inddelt i tre grupper med hensyn til tre forskellige kropsfunktioner - vandladning, sved og afføring. Den medicin menes at afbalancere disharmonier i kroppen. Kampo medicin kan tage meget længere tid end standard vestlige medicin til at arbejde - det er ikke usædvanligt at have en tre måneders recept.

Kampo i den vestlige verden

Kampo primært praktiseres i Vesten ved akupunktører, naturlæger og kinesisk medicin praktikere. Der er en amerikansk produktionsvirksomhed, der følger japanske Kampo traditioner og fremstiller naturlægemidler formler, Honso USA. Ikke overraskende, deres moderselskab er Honso Pharmaceutical Co i Nagoya, Japan. Disse formler er blevet undersøgt i USA kliniske forsøg sponsoreret af Honso, USA. Blandt Kampo urtemedicin kliniske forsøg har været en undersøgelse af Honso Sho-Saiko-til til behandling af hepatitis C, som blev indgået i New York Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, samt en undersøgelse af skrumpelever forårsaget af hepatitis C, der blev gjort på UC San Diego Liver Center.

Kampo oprindeligt kom til Nordamerika via en læge fra Taiwan, som immigrerede til USA i midten af ​​halvfjerdserne. Selv den praksis Kampo er århundreder gamle, har det kun været i Nordamerika i de sidste par årtier.

Kampo i USA er ofte betragtes som substituerbare med traditionel kinesisk medicin. Er opstået både fra samme filosofier medicinsk diagnose og urte behandling.

Advarsler og bivirkninger

  • Kampo forberedelser har været i brug i århundreder, men de bør ikke være selv-ordineret. Det Kampo systemet er kompliceret og kun en erfaren praktiserende læge kan balancere medicin på en måde at undgå bivirkninger, mens at påvirke positive forandringer.
  • Søge behandling kun fra en pålidelig praktiserende læge, der opnår Kampo medicin fra en betroet og pålidelig kilde.
  • Undgå at blande vestlige urter med Kampo medicin.
  • Nogle patienter har oplevet alvorlige nyre- eller leverproblemer efter behandling med Kampo medicin. Patienter med tidligere sygdomme i disse organer skal have deres blod kontrolleres regelmæssigt, mens du tager Kampo medicin for at opdage eventuelle problemer.
  • Nogle Kampo urter er kendt toksiner, men i kontrollerede mængder foreskrevne og overvåges af en erfaren Kampo praktiserende læge, disse giftige bivirkninger kan minimeres eller anvendeligt.
  • Nogle mennesker kan have overfølsomhed eller allergi over for de urter, der anvendes i Kampo. Overvågning er afgørende.
  • Western Kampo praktiserende praktisere som alternative udbydere af sundhedsydelser i USA. Som sådan er de stort set ureguleret. Gør din forskning, før du vælger en Kampo praktiserende læge.

Sådan Find en Kampo Practitioner

Hvis du forsøger at finde en Kampo praktiserende læge, et godt sted at starte er med lokale kinesiske herbalists eller akupunktører. Du kan også ønsker at tjekke med andre lokale alternativ medicin praktiserende læger for at finde ud af, hvem praktiserer Kampo i dit område. Når du har fundet en praktiserende læge, er af afgørende betydning omhyggelig vurdering af deres kvalifikationer og erfaring. Gør dit hjemmearbejde, før du vælger Kampo - eller enhver anden alternativ behandling - at opdage, hvis det er den rigtige behandling for dig.