ISP: National Internetudbydere Tips

Populære Landsdækkende internetudbydere

Popularitet er ikke altid ensbetydende med kvalitet, når de evaluerer internetudbydere. Ironisk nok nogle af de mest populære (og dyreste) af internetudbydere tilbyder ikke den fulde pakke af standard internettjenester. Specielt kontrollere, om en internetudbyder tilbyder Usenet nyheder adgang før undertegnelsen eventuelle aftaler; nogle af de populære internetudbydere har for nylig droppet Usenet support eller opkræver deres kunder ekstra for det. Også, hvis du har brug for shell adgang, ingen af ​​de mest populære landsdækkende internetudbydere i øjeblikket har det som en mulighed. Nogle af de mest populære internetudbydere har også dårlige poster for ISP sikkerhed. Må ikke bare tro deres betalte annoncer - læse folks anmeldelser om dem online.

Landsdækkende ISP Fordele

National internetadgang er fantastisk til rejsende, der har brug for konstant adgang til internettet fra hotelværelser, selv om det er ved at blive mindre vigtig, da flere hoteller tilbyder high-speed internet adgang. De har tendens til at tilbyde 24/7 telefon support (selv om kvaliteten af ​​telefonen støtte er generelt ikke så høj). National internetudbydere normalt har masser af båndbredde, så (under forudsætning af en rimelig belastning og latency) har du hurtig adgang. De har masser af udstyr og god redundans, så oddsene for du mister service vil være lav. Som med alle store virksomheder, personalet selv ud; Der vil normalt være nogen rundt der ved noget om, hvad der foregår.

Landsdækkende ISP Ulemper

De fleste nationale internetudbydere har et ry for at have dårlig telefonsupport. Dette er til dels på grund af at have mekaniserede systemer håndterer masser af telefonopkald, og som har outsourcet der håndterer resten. Normalt vil det være umuligt at få adgang en person, der er faktisk arbejder i dit område af interesse. Nationale internetudbydere kan eller ikke kan have værre ventetid end deres lokale kolleger grundet afstand overvejelser. De nationale internetudbydere er også ofte bag gange med hensyn til banebrydende ISP teknologi. Bliver større virksomheder, det normalt tager dem længere tid at vedtage en ny ISP teknologi.

Landsdækkende internetudbydere

De nationale internetudbydere er store selskaber, der giver adgang til internettet og andre internettjenester landsdækkende. De vil typisk give internetadgang via telefonlinje og modem nationalt (og til tider internationalt). De har de normale fordele og ulemper, der er forbundet med store virksomheder. Når du ringer til støtte forvente at blive først besvaret af en maskine, og så lang ventetid gange, og til sidst et menneske i et andet land, som måske eller måske ikke taler dit sprog.