ISP: Low Cost internetudbydere Tips

Billige ISP Services

De fleste billige internetudbydere tilbyder ikke fuld suite af internettjenester, som man kunne forvente. Der er et par tjenester, særlig, som er værd at undersøge før du tilmelder dig med en billig internetudbyder. For det første er det meget sjældent, at en billig internetudbyder for at give Usenet nyheder adgang, og der er tidspunkter, hvor stort set alle kan gøre brug af Usenet. For det andet, billige internetudbydere vil formentlig heller ikke tilbyde nogen shell kontoindstillinger. Tredje, billige internetudbydere vil normalt ikke etablere sikre adgang metoder som APOP, SFTP, SSH, og SSL.

Billige ISP Sikkerhed

Billige internetudbydere kan eller ikke kan være sikker afhængigt af, hvordan de køres. Når du sammenligner internetudbydere, så tjek for sikker adgang metoder som APOP, SFTP, SSH, og SSL. Generelt de mere sikre adgang metoder en internetudbyder tilbyder, jo mere sandsynligt er det, at ansætte sikker ISP teknologi i sine standardprocedurer. Selvfølgelig bare have disse sikre muligheder ikke garantere sikkerheden. Det er også vigtigt at tjekke brugeranmeldelser før du tilmelder dig med en billig internetudbyder.

Billige ISP kompatibilitet

Internettet er platformsneutral. Det er ligeglad hvilken type computer du bruger; alle computere (teoretisk i hvert fald) overholde de samme Internet-protokoller. Nogle internetudbydere dog bevidst indføre uforenelighed at tvinge en leverandør lock-in. Hvis en internetudbyder kræver at du bruger speciel software til internetadgang, er det normalt et dårligt tegn. Når man sammenligner internetudbydere, kontrollere, hvad computere, de arbejder med. En internetudbyder bør altid arbejde med alle computertyper (MS-Windows, Mac OS, Linux, etc.), og hvis de angiver andet i småt, de er bedst undgås, selvom du tilfældigvis er ved hjælp af en af ​​de computertyper de understøtter.

Billige ISP Pålidelighed

Normalt billige internetudbydere er mindre pålidelige end deres dyrere modparter. Men at være dyrt garanterer ikke pålidelighed, enten. Nogle af de dyreste internetudbydere har dårlig ISP pålidelighed og fattige ISP sikkerhed ratings. Kontrollér altid tredjeparts anmeldelser før du tilmelder dig med nogen internetudbyder, billige eller andet. Normalt kan man ret hurtigt udelukke internetudbyderne med ry for dårlig pålidelighed.

Billige internetudbydere

Vær på vagt over billige internet udbydere. Generelt får man, hvad man betaler for, og tingene er ikke anderledes i verden af ​​internetudbydere. Normalt vil der være en grund internetudbyderen er billige. Det kan have at gøre med ISP pålidelighed, ISP sikkerhed, ISP hastighed eller endda omfanget af internettjenester, der tilbydes. Virksomheden kunne endda have ringere ISP-teknologi. Selvfølgelig nogle internetudbydere er overpris og nogle gange er der tilbud, der findes (især med lokale internetudbydere), men køber, pas på.

Billige internetudbydere og Reklame

Nogle billige internetudbydere tjene penge fra reklamer ud over din månedlige betalinger. Det betyder, at når du benytter deres internettjenester, du kan få ramt med reklamer, at de leverer til dig. Det betyder også, at i nogle tilfælde vil sælge dine personlige oplysninger til annoncører. Kontrollér altid ISP fortrolighedspolitik før du tilmelder dig med en billig internetudbyder. Kom mere båndbredde for din dollar er meningsløs, hvis det bliver forbrugt af reklamer, som du ikke ønsker.

ISP Priser

Sammenligning internetudbydere efter pris er nemt. Først få en liste over alle de internetudbydere, der tilbyder de internettjenester, som du har brug for. Derefter se på priserne for hver enkelt. Bemærk, at hvis du springer det første skridt, du kan ende op med en internetudbyder, der ikke gør alt hvad du behøver. Ikke alle internetudbydere tilbyder de samme ydelser. Du kan også overveje andre faktorer som kundeservice, ISP pålidelighed og ISP sikkerhed. Hvis du er ude efter en virksomheds adgang til internettet, skal prisen være en af ​​de sidste ting til sammenligningen.