Invalideforsikring: Kort sigt handicap Tips

Hvor Private Short Term invalideforsikring Planer varierer fra stat og Federal Disability Programmer

På mange områder, kortsigtede handicap forsikring planer er meget lig den beskyttelse, som statslige og føderale handicap programmer. Andre funktioner kan være helt anderledes. Her er nogle måder at evaluere begge typer programmer baseret på ligheder og forskelle.

Hvis du kommer til skade "på jobbet", mange gruppe kortsigtede handicap forsikring planer ligner Workers Compensation forsikring. Stat sponsoreret midlertidig invalideforsikring (TDI) programmer, findes i kun fem lande (RI, NY, NJ, CA, HI) og Puerto Rico tilbyde arbejdsgiverbetalt kræves midlertidig handicap dækning, så dette er ikke en modydelse for alle. Også blev TDI skal dække ansatte, der lider en kort sigt handicap uden for deres arbejdsplads opgaver. Men alle amerikanske stater bør have en vis form for Workers Compensation for medarbejdere, så det giver mening at lære, hvad din tilstand planen tilbyder.

En potentiel væsentlig fordel ved private kortsigtede handicap forsikring planer resultater fra deres fælles definition af handicap, som ikke finder anvendelse på skader eller sygdomme kontrakt "på jobbet". Hvis dit handicap forbyder din evne til at udføre hvervet som dit erhverv, uanset hvordan handicappet indtraf, kan privat forsikringsdækning være bedre.

Du nyder en anden fordel med privat invalideforsikring, gruppe eller enkeltperson, når man sammenligner disse kontrakter til Social Security invalideforsikring (SSDI). Private kort sigt handicap planer blev skabt for at hjælpe dig i kortsigtede situationer. SSDI er ikke beregnet til at være en kortsigtet løsning på handicapspørgsmål. Dette føderale program er designet til at være mere sammenlignelig med en langsigtet handicap forsikringsaftale. Det hænger simpelthen ikke fungerer godt i forhold til kort sigt handicap behov (kort fritagelse perioder, hurtige beslutninger om handicap, hurtig fordel respons, etc.).

Generelt private kortsigtede handicap forsikring planer er mere effektive end statsstøttet beskyttelse. Endvidere individuel kort sigt handicap forsikring er ofte mere effektivt end de fleste gruppe handicap planer. Brug respekterede informative hjemmesider, ligesom ProtectYourIncome.com, at lære, hvordan disse stykker passer ind i din invalideforsikring puslespil. Du vil ofte træffe bedre beslutninger og valg.

Se din forsikringspolice kontrakt for specifikke oplysninger om din dækning og for faktiske vilkår, betingelser og undtagelser. Ovenstående udsagn er af generel karakter og måske eller måske ikke afspejler de faktiske vilkår for din forsikring.

Gruppe over for individuelle Short Term Handicap Dækning

Både gruppe og individuelle kortsigtede handicap forsikring dækningsområder er positive tilføjelser til din pakke af beskyttelse. Her er de fordele og ulemper for gruppen på kort sigt invalideforsikring.

 • Pro:. Omkostninger Da præmierne beregnes på gruppe satser, udgifter til beskyttelse er mærkbart mindre end individuel beskyttelse kortsigtet handicap.
 • Pro:. Nemmere at kvalificere sig til dækning ofte ingen lægelige oplysninger behøver forelægges udstedes forsikringsdækning.
 • Con:. Fravær af personlige funktioner Group dækning sjældent gør det muligt at tilføje eller ændre funktioner i den politik, som du føler, du skal have.

Individuelle kort sigt handicap forsikringsdækning har også gode og dårlige egenskaber.

 • Pro:. Mulighed for at tilpasse Du har mulighed for at købe præcis den dækning niveau, du føler, du har brug for, upåvirket af dækning eller finansielle efterligninger af en arbejdsgivers eller foreningens budget eller ønske.
 • Pro:. Definition af handicap I stedet for at være forpligtet til at acceptere "nogen anden beskæftigelse" handicap definitioner (du ikke længere deaktiveret, hvis du kan udføre de opgaver af enhver form for lønnet beskæftigelse), kan du tilføje "egen besættelse" dækning (du er berettiget for vedvarende fordele, indtil du kan udføre hvervet dit speciale). Medicinske og andre fagfolk bør kraftigt overveje denne bestemmelse sammen med nogle andre muligheder, der kan være til rådighed.
 • Con:. Sundhedsspørgsmål kunne udgøre et problem modsætning gruppe dækning, vil du sandsynligvis nødt til at have en fysisk eksamen gennemføres af en sundhedsprofessionel at bestemme din nuværende medicinske tilstand.
 • Con:. Højere præmie omkostninger Da du ikke nyde godt af en gruppe "risiko pool", din præmier vil ofte være højere end med gruppe kortsigtede handicap forsikring programmer. Dog vil din beskyttelsesniveau typisk være bedre.

Kort sigt handicap dækning er en vigtig del af din generelle sundhed forsikring pakke. Gruppe handicap forsikring kan være en vidunderlig fordel fra din arbejdsgiver eller forening. Hvis du er en medicinsk eller anden højt kompenseret og uddannet professionel, bør du overveje at købe individuelle kort sigt invalideforsikring, da det typisk giver bedre beskyttelse og sikkerhed for dig.

Se din forsikringspolice kontrakt for specifikke oplysninger om din dækning og for faktiske vilkår, betingelser og undtagelser. Ovenstående udsagn er af generel karakter og måske eller måske ikke afspejler de faktiske vilkår for din forsikring.

Hvor allerede eksisterende medicinske forhold påvirker din ansøgning om kort og lang sigt invalideforsikring

Medicinske allerede eksisterende sundhedsmæssige betingelser anses normalt når de ansøger om både kort og lang sigt invalideforsikring. Der er nogle forskelle i resultaterne af at have en eller flere allerede eksisterende medicinske tilstande, dog. Meget afhænger af de forhold, forsikringsselskab underwriting og dækningen, som du har anvendt.

For eksempel er der medicinske tilstande, som måske eller måske ikke er tungtvejende grunde til at tilbyde "populære" dækning (beskyttelse til højere satser end for perfekt helbred ansøgere), eller at falde til udstedelse forsikring. Der kan være kroniske sundhedsproblemer, tidligere skader eller sygdomme, som, mens allerede eksisterende, ikke projektet for at være en fremtidig problem eller årsag til invaliditet. Visse allerede eksisterende forhold kan projicere en større risiko for kortsigtet handicap, men ikke på lang sigt handicap. Sammen med disse "gode nyheder" potentielle resultater, er der også allerede eksisterende medicinske tilstande, der bærer en høj risiko for fremtidig gentagelse, som kan forårsage forsikringsselskaberne at nægte dækning for enhver pris. Endelig, kigge efter en allerede eksisterende tilstand "ekskluderende periode" bestemmelse i Deres politik. Hvis dette sprog eksisterer, kan du blive nægtet dækning for kun denne periode, eventuelt seks måneder til et år. Efter denne periode, selvom din allerede eksisterende sundhedsproblem stikker sit grimme hoved, kan du stadig kvalificere sig til fordele.

Som en forholdsregel, være meget forsigtig med den manglende fremlæggelse af allerede eksisterende medicinske tilstande som ydelser kan blive berørt, bør disse spørgsmål blive afsløret i løbet af et krav arkivering proces. Der er ofte forsikringskontrakt sprog, fritager forsikringsselskabet fra at betale et krav som følge af en ikke-oplyst forud eksisterende alvorligt sundhedsproblem, især hvis den manglende fremlæggelse var en forsætlig handling. Nogle forsikringsselskaber vil blot returnere tidligere indbetalte præmier og "kalder det selv".

Skulle du være dækket i en gruppe på kort sigt handicap kontrakt, kontrollere sproget i dit certifikat eller skibsføreren politik. Du ønsker at være opmærksom på eventuelle allerede eksisterende tilstand undtagelsesklausuler, at forsikringsselskabet kan påberåbe sig for at nægte dækning bør du har brug for det. Den vigtigste faktor på kort sigt eller lang sigt handicap forsikringsdækning: Under ydelser til rådighed, hvis du har brug for dem. Dette er et stærkt argument for at overveje individuel dækning, da du kan opbygge din forsikring beskyttelse med din sikkerhed i tankerne.

Se din forsikringspolice kontrakt for specifikke oplysninger om din dækning og for faktiske vilkår, betingelser og undtagelser. Ovenstående udsagn er af generel karakter og måske eller måske ikke afspejler de faktiske vilkår for din forsikring.

Når du bør overveje Short Term Handicap Dækning

Din beslutning om at overveje kort sigt handicap dækning til at supplere din langsigtede invalideforsikring afhænger af et par faktorer. Disse overvejelser omfatter -

 • Hvor lang er elimination (ventetid) periode i dit lange handicap dækning sigt? Ventetider i langsigtede handicappolitik kan mellem 90 til 180 dage eller længere. Hvad er din beredskabsplan for den mellemliggende periode?
 • Har du har en form for kortsigtet invalideforsikring fra din arbejdsgiver? Hvilken grad af beskyttelse giver det for dig nu?
 • Hvordan er din generelle sundhed og medicinsk historie? Har du en tilbøjelighed til at pådrage sig skade eller sygdom? Eller er du en træning kriger og i god form?
 • Er du selvstændig erhvervsdrivende? Hvis din indkomst er virkelig afhængig af dig mere end nogen anden i din virksomhed, bør du overveje at have det absolut bedste handicap indkomst beskyttelse til rådighed?

Disse er blot et par grunde, du bør se på dine kort sigt og lang sigt invalideforsikring pakken som helhed. Ved at matche ventetider, ydelsesniveauer, definitioner af handicap, og valgfrie dækninger, som du føler fuldende det perfekte billede, kan du nyde fred i sindet og sikkerhed du fortjener at udføre på toppen af ​​din evne.

Se din forsikringspolice kontrakt for specifikke oplysninger om din dækning og for faktiske vilkår, betingelser og undtagelser. Ovenstående udsagn er af generel karakter og måske eller måske ikke afspejler de faktiske vilkår for din forsikring.

Sammenligning af indkomstkompensation, Feature i Short Term Disability (STD) til de fordele i en Long Term Disability (LTD) Politik

Indkomst ydelser kan eller ikke kan være sammenlignelige på kort sigt handicap sammenlignet med langsigtede invalideforsikring. Typisk den bedste situation for dig er, at din kort sigt handicap indkomst replikerer dine fordele fra en langsigtet handicappolitik. Der er nogle gange forskelle i fordele af følgende grunde.

Meget af kort sigt handicap dækning, der tilbydes af arbejdsgivere og føderale eller statslige regering. Lang handicap dækning sigt ofte sikret med enkeltpersoner. De valg af indkomst ydelsesniveauer kan være helt anderledes.

For eksempel kan din arbejdsgiver-sponsorerede, statslige eller føderale kort sigt invalideforsikring giver indkomst udskiftning op til 60% af din regelmæssige månedlige kompensation. Du kan købe individuelle langsigtede invalideforsikring, som skaber fordele ved 70% til 75% af din regelmæssig indkomst. Det er ikke nødvendigvis en dårlig situation, men det skaber en fordel mismatch.

Kortvarig handicap programmer sommetider give lavere ydelser indkomst fordi meget af denne dækning er leveret af arbejdsgiver-sponsorerede gruppe planer og / eller offentlige bakkes programmer. På grund af den mere universelle karakter af deres dækning, skal de koncentrere sig om de fleste af gruppen, ikke den enkelte. Hvis du køber enkelte handicap dækning kort sigt, har du mulighed for at forbedre dine fordele, som kan være en vigtig faktor for dig.

Se din forsikringspolice kontrakt for specifikke oplysninger om din dækning og for faktiske vilkår, betingelser og undtagelser. Ovenstående udsagn er af generel karakter og måske eller måske ikke afspejler de faktiske vilkår for din forsikring.

Er du berettiget til Short Term Handicap (STD) Dækning?

Berettigelsen til kort sigt handicap forsikringsdækning er typisk baseret på et par faktorer. Her er en kort sammenfatning af fælles kvalifikationskrav.

Arbejdsgiver-sponsorerede gruppe kort sigt handicap programmer:

 • Har du mødt den "service-vent" periode? De fleste gruppe STD kontrakter har en bestemt periode, som du har været ansat i politikken ejeren (din virksomhed), før du er berettiget til dækning. Typisk denne periode kan være 90-365 dage fortsat ansættelse. Disse venteperioder er ofte inkluderet for to grunde. Arbejdsgiveren og forsikringsselskabet ikke ønsker bekostning af at udfylde formularer, der udsteder forsikringsbeviser mv til en helt ny medarbejder, der måske eller måske ikke overleve den normale prøvetid af fuldtidsbeskæftigelse. For det andet, bør du have frigivet medicinske problemer, hverken din arbejdsgiver (der betaler de fleste eller alle præmier) eller forsikringsselskabet ønsker at møde umiddelbare dækket fordringer, der skal betales.
 • Har du allerede eksisterende forhold, der genererer specifikke "udelukkelser" fra dækning eller forbyde enhver dækning overhovedet? Ingen forsikringsselskabet ønsker at være ansvarlig for ydelsesudbetalingerne der skyldes negative medicinske forhold, der eksisterede forud for deres udstedelse af dækning, hvis disse oplysninger er tilgængelige før udstedelsen beskyttelse.

Association sponsoreret gruppe kort sigt handicap beskyttelse:

 • Har du gennemført foreningen medlemskabet ventetid? I lighed med arbejdsgiver-sponsorerede dækning tjenesteudbud tid, dette krav gælder typisk faglige sammenslutninger, du måske deltage. Ligesom din arbejdsgiver, foreninger og forsikringsselskaber vil undgå enhver tilmelde sig gruppen blot for kort sigt invalideforsikring beskyttelse det nye medlem mener kan være nødvendig i en kort periode på grund af deres personlige sygehistorie.

Individuelle kort sigt handicap dækning:

 • Har du opfylder emissionsstandarder for den virksomhed, som du ønsker forsikringsdækning? Er din sygehistorie acceptabelt at tillade forsikringsdækning, der skal udstedes? Beyond medicinske spørgsmål, kan din besættelse, erhverv og beskæftigelse historie også overvejes.

Bliv kyndige af kravene til enhver kortsigtet handicap forsikringsdækning du kan få adgang til eller købe for at beskytte dine fremtidige indtjening støtteberettigelse.

Se din forsikringspolice kontrakt for specifikke oplysninger om din dækning og for faktiske vilkår, betingelser og undtagelser. Ovenstående udsagn er af generel karakter og måske eller måske ikke afspejler de faktiske vilkår for din forsikring.

Sådan finder Individuel Short Term invalideforsikring

Individuelle kort sigt handicap forsikring er til rådighed, hvis du har brug for det. Først bestemme din behov i lyset af følgende oplysninger. Fem stater (RI, NY, NJ, CA, HI) og Samfundet af Puerto Rico tilbyder Midlertidig invalideforsikring (TDI) til alle medarbejdere, der arbejder i deres jurisdiktioner. Arbejdstagere Erstatning forsikring er obligatorisk i hele USA til at give fordele for de ansatte til skade på deres arbejdsplads. Mange virksomheder tilbyder arbejdsgiverbetalt kort sigt invalideforsikring, som omfatter hele deres medarbejdergruppen.

Hvis du er omfattet af en eller flere af disse programmer, vurderer din fordel niveauer, og beslutte, om de er tilstrækkelige til at opretholde din husstand skal du lider en kortsigtet handicap. Til afgørelse formål, kan du estimere et handicap varer op til 26 uger eller foretage en mere detaljeret oversigt ved at indsætte den faktiske fordel perioder af din nuværende dækning.

Skulle du være en højt kompenseret professionel, udøvende eller selvstændig erhvervsdrivende, kan du overveje at forbedre dit korte handicap dækning sigt. Brug velrenommerede websteder, ligesom ProtectYourIncome.com, kan du indsamle oplysninger og få tilbud om dækning. Det er klogt at "match" kort og lang sigt invalideforsikring i tilstrækkelig grad at beskytte dig selv, din familie, og dine fremtidige indtjening. Handicap statistikker viser stor sandsynlighed for handicap varig på over to år for en betydelig procentdel af befolkningen. Kort sigt handicap dækning ville helt sikkert hjælpe, men en matchende handicappolitik lang sigt, bør bidrage til at forhindre økonomisk katastrofe fra befalling din husstand.

Se din forsikringspolice kontrakt for specifikke oplysninger om din dækning og for faktiske vilkår, betingelser og undtagelser. Ovenstående udsagn er af generel karakter og måske eller måske ikke afspejler de faktiske vilkår for din forsikring.

Hvordan "Lang" er kort sigt handicap?

Der er et simpelt svar på spørgsmålet: "Hvor længe er kort sigt handicap?" Fra en forsikring perspektiv. Fordele i de fleste kortsigtede forsikringskontrakter skal betales til maksimalt et år. Mange kortsigtede programmer vare betydeligt mindre, nogle for bare 13 til 26 uger. Disse programmer er ikke typisk designet til at tjene den funktion eller har mulighederne for langsigtet handicap dækning.

Kort sigt invalideforsikring kaldes "cash sygdom" dækning eller midlertidig invalideforsikring (TDI), fordi det beskytter mennesker fra en typisk skade eller sygdom, der forhindrer dem i at udføre deres erhverv i en kort periode, normalt i måneder. Denne dækning er ikke skabt til at hjælpe dig i mere alvorlige situationer.

Personer omfattet af arbejdsgiverbetalt kort sigt invalideforsikring og / eller statslige programmer (midlertidig invalideforsikring i fem stater og Puerto Rico eller Workers Compensation dækning i alle stater) bør overveje at matche denne forsikring med langsigtet beskyttelse. Skulle du lider en skade eller sygdom, der forhindrer dig i at arbejde i årevis i stedet for måneder vil forskellen mellem langsigtede og kortsigtede invalideforsikring vises grafisk med uvelkomne resultater.

Se din forsikringspolice kontrakt for specifikke oplysninger om din dækning og for faktiske vilkår, betingelser og undtagelser. Ovenstående udsagn er af generel karakter og måske eller måske ikke afspejler de faktiske vilkår for din forsikring.

Forskellen mellem langsigtet og kortsigtet handicap

Kort sigt og lang sigt invalideforsikring har samme formål, men er designet til at fungere lidt anderledes. Her er nogle af de primære forskelle.

 • Elimination (venter) perioder. Venteperioder for kort sigt handicap dækning ligger typisk 7-21 dage. Selv en kort langsigtet elimination handicap periode kan være så længe som 45 til 60 dage. Nogle langsigtede handicappolitik kan angive ventetider på 90 til 180 dage.
 • Længde af ydelser. De fleste kortsigtede handicap forsikring planer begrænse din fordel periode til et år eller mindre. Langsigtet dækning har en bredere vifte af valgmuligheder, typisk fra to år gennem 65 år Nogle forsikringsselskaber tilbyder endda levetid fordel perioder.
 • Regeringen forsikring. Fem stater i USA (RI, NY, NJ, CA, HI) og Puerto Rico tilbyde arbejdsgiver-mandat midlertidig invalideforsikring (TDI), også kaldet "cash sygdom" dækning, for ansatte deaktiveret i ikke-arbejdspladsen situationer på kort sigt . Arbejdstagere Erstatning forsikring er også påkrævet i alle stater til at give fordele for de ansatte til skade, mens på deres arbejdsplads. Disse programmer er designet til at fungere som kort sigt invalideforsikring. Social Security Disability Income (SSDI) program blev oprettet for at give langsigtede invaliditetsydelser til alle borgere, der har akkumuleret tilstrækkelige "kreditter". Du optjener point for alle job, du har holdt, der var omfattet af Social Security pensionering system.

Der kan være en række andre forskelle baseret på hensyn til dækning og forsikringsselskabet give beskyttelse. For eksempel kan kort og lang sigt invalideforsikring har forskellige definitioner af handicap, hævder procedurer udelukkelser fra dækningen, og / eller mulighed for at forbedre din dækning gennem tilføjelsen af ​​"ryttere" (giver ekstra beskyttelse) til din forsikringsaftale. Brug respekterede websteder, ligesom ProtectYourIncome.com, at blive en kyndig shopper for handicap forsikringsdækning.

Se din forsikringspolice kontrakt for specifikke oplysninger om din dækning og for faktiske vilkår, betingelser og undtagelser. Ovenstående udsagn er af generel karakter og måske eller måske ikke afspejler de faktiske vilkår for din forsikring.