Interview med gæld Expert Larry Winget

Interview med gæld Expert Larry Winget

Hvis du har brug for hjælp med at opfylde dit mål om "at styre min gæld", kan du finde Larry Winget oplysninger, tilgang og praktiske tips til at være lige, hvad du har brug for at høre. Larry Winget er kendt for sin almindelig snak og enkle løsninger til personlig penge forvaltning og den måde, han udfordrer folk til at rette deres finansielle fejl. Han er forfatter til flere bøger, herunder Du er Broke, fordi du ønsker at være: Sådan Stop Getting By og begynde at få Ahead, en Wall Street Journal og New York Times bestseller. Han er også vært for A & E tv-netværk hit serie Big Spender, et reality show om at få par ud af gælden fra kreditkort udgifter. Han har udråbt sig selv som "The Pitbull for personlig udvikling."

Interview med Larry Winget, bestseller forfatter, foredragsholder og vært for "Big Spender"

Hvordan en kortholder vide, om de har et kreditkort "gæld problem?"

Du ved, hvis du har et kreditkort problem, hvis du skylder mere end du kan betale sig i 60 dage. Det er for meget gæld at have på et kreditkort. Og hvis du har problemer med at betale dit kreditkort regninger, har du et problem. Hvis du bruger dit kreditkort ud af behov i stedet for bekvemmelighed, har du et problem.

Hvis en kortholder udnytte balance overførsler til kort med en lav eller 0% apr?

Ja. Men forstå, at disse balance overførsler har småt. Læs det med småt. Du har en begrænset mængde tid til at nyde, at lav rente. Brug denne tid til at betale din saldo, ikke at tænke du har en gratis tur til at øge din saldo.

Hvad er fordele og ulemper ved at konsolidere kreditkort gæld med en linje af kredit?

Pro er, at det giver dig en betaling i stedet for mange at gøre. Dette kan være en reel fordel psykologisk. Jo færre de betalinger, du nødt til at gøre, jo mere du kan koncentrere dig om at betale det ud. Og du kan sikkert konsolidere til en lavere rente end din nuværende kreditkort sats.

Den con er, at når folk, der har kredit problemer konsolidere deres kort og anden gæld til én betaling, de ofte gå højre back ud og oplade op deres kort igen. Dette efterlader dem med endnu mere af en kredit problem. Når du konsolidere, skåret op kortene !!

Hvad skal en kortholder gøre, hvis de glemmer at betale deres kreditkort betaling til tiden?

Du kan ringe til dit kreditkortselskab, men det vil sandsynligvis ikke løse noget. Du har lavet en fejl, og nu du kommer til at betale dyrt for at være glemsom.

Hvad skal en kortholder gøre, hvis de ikke har midlerne til at betale deres kreditkort regningen?

Føler sig dårligt for at være så uansvarlig, at du finder dig selv i denne stilling. Derefter får på telefonen og tale med dit kreditkortselskab. Derefter sælge nogle af de lort du har købt med kreditkort til at komme med penge til at foretage betalingen.

Hvis en kortholder lukke en kreditkort-konto, efter at de afbetale balance?

Du skal hvis du har mere end ét kort til nødsituationer. Hvis du har flere kort, skal du lukke dem. Det vil ikke gøre dit kredit score noget godt at lukke konti, men det er ikke at gøre dit kredit score noget godt at have kort, du ikke kan betale. Desuden kreditkort er fristelser til at bruge penge, du ikke har. Skær 'em up - lukke dem ud.

Hvad er tre vigtige tips til at styre min gæld - især kreditkort gæld?

  1. Hvis du ikke har råd til at betale kontant, ikke opkræver den. Kreditkort er primært til bekvemmelighed, ikke en måde at finansiere dit liv.
  2. Oplad aldrig mere end du kan betale sig i en 60 dage periode.
  3. Aldrig være sent. Du har underskrevet en kontrakt med dit kreditkort virksomhed, som du ville betale til tiden. Hvis du bryder denne kontrakt, kan din rente eksplodere. Det er den interesse, der vil bide dig i røven i det lange løb.

Mere hjælp fra LoveToKnow kreditkort

Der er et stort udvalg af artikler om LoveToKnow kreditkort med yderligere oplysninger til at hjælpe dig med at implementere de tips fra Expert Larry Winget. Mød dit mål om "at styre min gæld" med de praktiske idéer indgår i disse artikler:

  • Slået Kreditkort Gæld
  • Kreditkort Gæld
  • Budgettering
  • Brug Line of Credit til at betale kreditkort gæld