Interview med en samling agentur repræsentant

Interview med en samling agentur repræsentant

Beskæftiger sig med inkassobureauer kan være utroligt frustrerende. Selv den mest kræsne forbruger eller virksomhedsejeren kan finde sig bag i betalinger, så det er vigtigt at vide, hvordan man skal behandle de mennesker, der forsøger at indsamle forfaldne betalinger.

Et interview med Kimberly Belken, debitorer Specialist

I dette eksklusive LoveToKnow interview, Kimberly Belken af ​​Neco (en afdeling af Global Industries, Inc.) afslører den bedste måde for både forbrugere og virksomhedsejere til at beskæftige sig med indsamling agenter og tilgodehavender personale, når acontobetalinger er faldet forsinket.

Hvad sker der, når en person ignorerer forsøg samling?

Generelt, hvis en person ikke reagerer på en faktura, jeg vil sende dem en meddelelse, når der har været i restance et sted mellem 10 og 15 dage - bare som en påmindelse høflighed, fordi tingene ske. I slutningen af ​​måneden jeg sende udtalelser til kunderne, og de tjener som en påmindelse. Jeg vil markere på, såfremt eventuelle betalinger er forfaldne bare så det springer ud på dem. Hvis det går ind i den næste måned vil jeg give dem et opkald for at finde ud af, hvad der foregår, for at finde ud af dem, hvordan vi kan arbejde på en måde at få nogen problemer løst, og at få redegørelsen betalt.

Er de fleste debitorer og samlinger folk villige til at arbejde med kunder?

Yes! De fleste debitorer mennesker er villige til at acceptere mindre betalinger eller træne en betaling plan, fordi, når den er overgivet til samlinger, er de ikke kommer til at få det fulde beløb, som kunden har betalt til inkasso. Nogle inkassobureauer tage op til 50 procent af det, de indsamler. Det er i virksomhedens bedste interesse at få regningen afregnes med kunden og ikke sende det til inkasso.

Hvad skal en person gøre, hvis de har en gyldig problem og har ingen succes beskæftiger sig med indsamling agenturer?

De skal bede om at tale til opkøber chef, virksomheden controller, eller hvis det ikke virker, næstformanden for finansiering for virksomheden. Virksomheder bør være villige til at arbejde med dig på en betaling plan, så længe du er trofast med at holde op på de betalinger eller sende nogle penge i. De skal arbejde med dig på det.

Hvad sker der, når din virksomhed modtager en konkurs meddelelse på en konto?

Når jeg modtager en konkurs meddelelse kan jeg ikke fortsætte med at kontakte den pågældende person eller anden grund med hensyn til konto. Vi er nødt til at vente på, at afviklingen af ​​konkursen at se, om selskabet vil få noget ud af det.

Hvad er den bedste måde at behandle en virksomhed, du skylder penge til, når du står med uventede økonomiske problemer?

Vær ærlig og høflig. De ønsker at arbejde med dig og holde dig som kunde. Så længe du er upfront og ærlig, de kommer til at arbejde med dig. Må ikke fortælle dem checken er i mailen, medmindre det faktisk er, fordi der vil oprette dårlige forbindelser i fremtiden. Det er langt bedre at gå glip af en betaling helt samtidig holde solfangeren informeret stedet sende en check til den virksomhed, du ved vil afvikle returneres for utilstrækkelige midler.

Hvad er nogle forskelle med opsamling fra en person versus opsamling fra en virksomhed?

Hvis du har at gøre med den tilgodehavender afdeling på vegne af en virksomhed, er de ikke forpligtet til at følge loven Fair Debt samlinger Practices, så de kan have forskellige politikker om indsamling.

Dine rettigheder som en individuel forbruger, og som en virksomhed ejer varierer fra stat til stat. De regler, der skal følges, afhænger af den stat, hvor forbrugeren og erhvervslivet er placeret.

Hvornår skal en person, kontakt debitorer at lade dem vide, at de ikke har penge til at betale?

Du bør kontakte dem, så snart du ved, du ikke kan foretage betalingen. Det er altid bedre, hvis du kontakte dem, i stedet for at vente på dem til at kontakte dig. Når du ringer til regnskaber for din egen virksomhed, er det også bedre at kontakte tilgodehavender afdeling i stedet for den salgsrepræsentant du oprindeligt behandlet. Salget repræsentant kan ikke forstå, hvad de skal gøre med de oplysninger og din konto muligvis ikke opdateret, hvilket resulterer i kontoen stadig viser sig som kriminelle.

Om Kimberly Belken

Interview med en samling agentur repræsentant
Kimberly Belken

Kimberly Belken er en Debitor Specialist med Neco og er ansvarlig for samlinger og fakturering ud på at stille kreditter beslutninger om nye og eksisterende konti. Hendes erhvervserfaring har lært hende, at en proaktiv tilgang til at styre kriminel gæld er langt bedre end at ignorere problemet og undgå kontakt med samlere.