Interview med Dump At hoftestykke Forfatter Dr. Debra Mandel

Interview med Dump At hoftestykke Forfatter Dr. Debra Mandel


Et af de vigtigste forholdet færdigheder alle brug for at vide er, hvordan man gå fra et dårligt forhold. Opholder sig i et dårligt forhold forhindrer dig at finde nogen bedre, og værre, kan være skadeligt for dit velbefindende. Et vigtigt første skridt til at komme videre, efter vores forhold ekspert, er en ændring af perspektiv på, hvordan du ser forlade din partner.

Om Dr. Debra Mandel

Dr. Debra Mandel er en bredt anerkendt sammenhæng ekspert og ofte optræder i medierne. Nogle af de tv-shows, hun har optrådt på inkluderer Fox News Live, The O'Reilly Factor og CNN Headline News. Hendes primære karriere fokus har været på at hjælpe enkeltpersoner og par, som kæmper med relation og tilknyttede problemer. Dr. Debra kan findes på internettet på drdebraonline.com. Hendes nyeste bog er dump, hoftestykke! Fra Doormat til Diva i kun ni trin-en guide til at komme Over Mr. Wrong. Denne bog viser dig, hvordan at gå fra et dårligt forhold.

Interview med Debra Mandel, PhD.

Hvorfor valgte du at skrive dump, hoftestykke?

Ikke alene har jeg 20 plus års erhvervserfaring hjælpe kvinder gå fra blindgyde relationer, jeg har også haft mere end min andel af erfaringer dating chumps. Nogle dumpede mig og andre jeg dumpede-men hver gang processen var meget smertefuldt. Jeg brugt år til og fra i terapi analysere min barndom og opholder fast i en offer-mode.

Heldigvis, jeg til sidst kom til at erkende, at selv om adskillelse er svært at gøre, det er gennemførligt, og det behøver ikke at være så smertefuld som man kunne forestille sig. I virkeligheden, hvis vi ændrer vores syn på, hvad vi rent faktisk mister når vi kommer ud af et forhold med Mr. Wrong, vi behøver ikke at bruge meget tid på alle føler gal, ked af det eller bange. Og vi kan hurtigt bane vejen til en sundere romantiske forhold og i sidste ende ender med Mr. Right.

Jeg ønskede at dele mine erfaringer af de kvinder, jeg har hjulpet med alle de andre kvinde derude, som måske ikke klar over hvor meget enklere kan det være at komme ud af et dårligt forhold, hvis de øver de ni trin, der tilbydes i bogen.

Hvad med mænd, de nogle gange blive i destruktive relationer også? Kan de lære noget af din bog så godt?

Absolut, kan kvinder får gavn af de oplysninger og værktøjer, der tilbydes i bogen. Desværre dog, mænd har tendens til ikke at købe selvhjælpsbøger, som hvorfor de fleste bøger af disse typer er primært rettet mod kvinder. Men hvis en fyr befinder sig med en chumpette, vil bogen hjælpe guide ham gennem snavs og guide ham mod at søge den rigtige form for gal!

Hvad er nogle af de advarselstegn, at du er i et dårligt forhold?

Selvom kvinder (og mænd) ofte benægte de mange røde-flag, de ser, eller de rationalisere den dårlige opførsel af deres kammerat, jeg tror, ​​de fleste mennesker kender dybt i deres tarme, når de er med en hoftestykke. Mens chumps kommer i mange former og størrelser (jeg beskrive væsel, dovenskab, gris, grizzly bjørn og slange vinsmagere), har de en tendens til alle deler lignende træk:

  • De bort dine behov og følelser.
  • De gentagne gange begår de samme dårlige lovovertrædelser, selv at vide, at de er såre dig.
  • De tager ikke ansvar for deres opførsel, bebrejde dig for alt, hvad der går galt i forholdet.

Jeg beskriver også forskellige grader af chumpiness. Sommetider et forhold er værd at redde, hvis hoftestykke ønsker at ændre adfærd, og han eller hun faktisk gør!

Hvad er almindelige årsager til, at folk ophold i Bad relationer?

Folk ofte ophold i dårlige relationer, fordi de frygter, at de vil aldrig finde nogen bedre, de ikke har tillid til, at de fortjener nogen bedre, de er bange for at være alene og single, og / eller de bekymre sig om at såre deres partners følelser (trods det faktum, at deres partner rutinemæssigt gør ondt deres). De fleste af de negative overbevisninger folk har om sig selv er falske og irrationelle, men de er stærke og skal ændres for at gøre plads til et sundt forhold med en god partner.

Hvordan kan du se forskel på et forhold værd at arbejde på og en, der bør bringes til ophør?

Hvis en partner ikke se sin rolle i, hvorfor forholdet ikke fungerer, og han bebrejder sin kammerat, han sandsynligvis ikke vil ændre sig, og forholdet vil ikke være i stand til at forbedre. Men hvis han virkelig ejer sin dårlige opførsel og begynder at opføre sig anderledes, så deres kan være nogle håb. Det er klart, hvis et par har været sammen i mange år, har børn og er dybt økonomisk forbundet, er det ikke let at gå væk fra forholdet. Men jeg tror, ​​at blive elsket er en så vigtig del af den menneskelige ånd, og selv om vi er nødt til at foretage ændringer, skræmme os, skal vi ikke holde afregning, hvis nogen behandler os dårligt. Og mens det kan være svært at forlade, i det lange løb er det det værd. Men alle har at gøre denne personlige valg for sig selv, afhængigt af deres livssituation og prioriteringen hun / han bringer intimitet.

Når du breakup, hvad er nogle ting, du kan gøre for at undgå at gentage de samme dårlige forhold med en anden person?

Bogen pænt skitserer ni trin til at skabe en sti til en bedre, sundere forhold herunder ting som at lære at stoppe pining og fantaserer om hoftestykke du dumpede, hvordan at omdanne selvstændige downers i selv-overdel og forbedre selvværd, hvordan man rydde negativ sammenhæng billeder og omdanne til positive, hvordan man nyder at være single og hvordan du opretter et forhold vision, der vil invitere i de gode.

Sådan at gå fra et dårligt forhold

Hvis du allerede er i et dårligt forhold, vær ikke bange for at bryde op og komme videre med dit liv. En bedre person derude venter på at møde dig. Efter råd fra Dr. Debra vil hjælpe dig til at træffe de nødvendige foranstaltninger for at bryde den onde cirkel af dårlige relationer trin.

LoveToKnow Dating vil gerne takke Dr. Debra for at tage sig tid til at gøre dette interview. Hvis du vil købe Dump At hoftestykke! Fra Amazon, skal du klikke på dette link. For mere information om Dr. Debra, kan du besøge hendes hjemmeside på drdebraonline.com.