Ikke-kirurgisk Lip Augmentation Gadget ved Fullips

En simpel anordning til indsugning og udsugning af luft, gør det muligt at belaste visse muskler i munden, lover at give kvinder fyldigere og sensuelle læber uden operationer. Skaberne hævder, at deres enhed øger blodcirkulationen.

Ikke-kirurgisk Lip Augmentation Gadget ved Fullips

En lille amerikansk virksomhed Fullips, skabt af en bosiddende i Arizona, Linda Gomez, begyndte at sælge tre sorter af en læbe augmentation gadget, der giver den ønskede effekt i en meget kort periode. Ifølge skaberne af enheden, er det nok til at bruge denne enhed for blot et par minutter at få fyldigere og mere sensuelle læber i de næste par timer.

Test billeder og online anmeldelser viser, at enheden effektivt løser problemet. De fleste af de damer, der deltog i testen, sagde de virkelig følte effekten af ​​læbe augmentation efter brug af dette simple enhed. Linda Gomez forsikrer, at ideen om enheden kom til hendes sind, da hun blev kastet i triste tanker om hendes aldrende læber, der mistede deres volumen.

Ikke-kirurgisk Lip Augmentation Gadget ved Fullips

Linda besluttede at komme med en enhed, der ville give selv en kort, men mærkbar effekt så hurtigt som muligt. Det ville hjælpe kvinder til at undgå omkostninger, der kræves for læbe augmentation. Skønheden-redaktør af Cosmopolitan online-version, Carly Cardellino, forsøgte enheden selv. Hun sørgede for, at effekten virkelig eksisterer, men hun var ked af, at det varede meget kort tid. Effekten af ​​fyldige læber varede kun to timer, hun skrev i gennemgangen. Hun siger, at hun ikke er sikker på, hun ville betale $ 20 for en enhed, der fungerer for så kort tid.

Denne enhed har bivirkninger. Hvis du suger for hårdt, vil der være et synligt aftryk på læberne for lang tid.