I Spy Bøger

I Spy Bøger


De detaljerede, visuelt fascinerende I Spy bøger af Jean Marzollo, med fotografier af Walter Wick, er uhyre populær hos børn i alle aldre. Som trykte variationer over et gætte og observation spil, der er også kaldet "I Spy", de billedbøger udfordrer børn til at finpudse deres observationelle færdigheder ved at finde objekter i hver overfyldt, rodet fotografi og scene.

Serien

Det jeg Spy bogserie begyndte med det oprindelige volumen, I Spy: En bog af Picture Riddles, som blev frigivet af Scholastic i 1992. Alle efterfølgende I Spy bøger har taget deres cue fra denne første bog i, at de alle overdimensioneret, hardcover, og kort, loft ind på omkring 40 sider. Hver bog har mere end et dusin to-side billede spreder, og byder på legetøj, husholdningsartikler objekter og andre billedlige scener. Forfatteren stiller billede spor i rimede couplets, inviterer læserne til at finde bestemte objekter, der er skjult i kulisserne. Selvom bøgerne er korte, kan børn, der elsker at se på billeder blive betaget i timevis, mens du søger efter objekter på siderne.

Fra 2010 er der otte I Spy bøger i serien:

 • I Spy: en bog med Picture Riddles
 • I Spy: Christmas
 • I Spy: Fun House
 • I Spy: Mystery
 • I Spy: Fantasy
 • I Spy: skoledage
 • I Spy: Spooky Night
 • I Spy: Treasure Hunt

Andre bøger

Ud over den regelmæssige serien har Scholastic udgivet en række I Spy Challenger bøger af samme forfatter-og-fotograf team. De mere avancerede bøger er egnet til læsere i alle aldre, ligesom originalerne, men de tilføjer et ekstra element af udfordring med vanskelige at finde objekter. Vanskeligheden niveau gør udfordreren bøger sjovt for forældre og ældre søskende til at læse sammen med børn, fordi alle kan nyde at se de samme vanskelige objekter sammen.

Der er også jeg Spy paperback bøger for yngre læsere, børn, der har svært ved at læse de spor uafhængigt, eller børn, der har brug for ekstra hjælp til at finde objekter. Clues for paperbacks er enklere og er beregnet til begynder læsere eller pre-læsere. Hver paperback bog indeholder også små billeder af hvert objekt, at en læser formodes at søge efter i fotografierne (de mere avancerede bøger har kun tekst spor).

Endelig Scholastic udgiver også næsten 10 forskellige brætspil bøger for meget unge læsere og førskolebørn. Bestyrelsens bøger har meget kortere spor og viser store billeder af genstande, der derefter præsenteres i enkle fotografiske scener. For børn, der endnu ikke kan læse og er for ung til kompleksiteten af ​​de traditionelle I Spy mængder, bestyrelsen bøger er et godt alternativ til at bygge begynder færdigheder visuel observation.

Spil

For børn, der virkelig elsker spillet, er det sjove ikke at stoppe med bøgerne. Scholastic har også fremstillet mere end et dusin brætspil, puslespil, hukommelse spil, bingo variationer, rejser spil, ordspil, og kortspil for børn i alle aldre. Derudover har selskabet udgivet flere online spil, iPhone-programmer, dvd'er og computerspil i forbindelse med serien.

Brug af I Spy Bøger

Det er nemt at bruge I Spy bøger, som de er tiltænkt. Alt du skal gøre er at læse gennem de spor og søge hver fotografisk spread for de objekter, der er nævnt. Men du kan også bruge bøgerne som værktøjer til at gøre din egen observationelle spil.

 • Skriv ned dine egne rhyming spor for mere skjulte objekter.
 • Find flere objekter i hver scene, og giver en anelse ad gangen om hvert objekt, indtil en anden er i stand til at finde elementet.
 • Med meget unge børn, bede dem om at beskrive, hvad de ser i hver scene. Fokus på farver, former og individuelle elementer samt de store billeder.
 • Skriv historier om særligt interessante scener i et fotografi, eller isolere og drage visse objekter, der er afbilledet.
 • Arranger din egen I Spy scener med samlinger af husholdningernes objekter, snap billeder af scenerne, og skrive spor at lave din egen bog.