Hylde BH shirts

Hylde BH shirts


Hylde bh shirts kan være din løsning på mange mode behov. Hvis det er varmt, og du behøver ikke en masse støtte, kan du holde cool iført en (hvis du vælger en Camisole stil). Hvis du har brug for en pop af farve under en blazer, kan du lag dem, også. Bare holde blazer på i åbningstiden, da dækningen ikke vil være stor med hylde bh stilarter. De går godt med yoga bukser, også, uanset om du arbejder ud eller bare kører ærinder. Samlet set de er den perfekte kombination af lethed, komfort og funktionalitet.

Om Shelf Bra shirts

Shirts med hylde bras har et ekstra lag af stof, som regel med elastik omkring bunden, på tværs af øverste halvdel. Da de ikke er egentlige "Bra toppe" med ægte kopper, støtten er ikke ideel til større bryster eller daglige slid.

Ligesom din hylde bh, men kan ikke lide den manglende støtte og manglende fast dækning? Du kan lag en stropløs bh nedenunder. Det tilbyder en glattere udseende, en masse støtte og samme casual look som sportslige shirt med hylden bh alene.

Her er et par gode grunde til at tilføje et par hylde bh skjorter til din garderobe:

  • De er billige
  • Medmindre du er temmelig store overkrop, vil du opdage, at de er nogle af de mest komfortable

stykker af påklædning du kan glide ind. Mere end en B-skål kan kræve ekstra støtte til at nyde det samme niveau af komfort.

  • Alsidigheden. Du kan bære disse med alt fra yoga bukser til et jakkesæt. Det handler om den lagdeling (eller ikke lagdeling).

Hvor at finde dem

  • Bella.com har en Cotton Spandex Shelf Bra Tank Top for kun $ 24. Da de er tilgængelige i 10 farver, kan du lag dem med næsten alt. Denne stil er tilgængelige i små 2X.
  • Tøj Warehouse har fem farver hylde bh Lingeri. Hvis du køber dem i løs vægt, du spare en hel!
  • Gravid? Prøv lidt trøst fra Maternity Twist-Back Tank.
  • En af de gode ting ved shirts med hylde bras er, at du kan finde dem næsten overalt. Wal-Mart har dem for $ 5,97.
  • GAP har en sømløs Support Cami fås i lys nøgen, hvid og sort til omkring $ 20.

Alternative Shirt Styles: daglige slid, Store Kommoder

Hvis du leder efter noget som en hylde bh skjorte, men du ønsker at være i stand til at bære det på egen hånd uden lagdeling en bh og en skjorte, eller hvis din bh størrelse er i større side, der er en anden løsning. Bra toppe ligner hylde bh typer, men de tilbyder mere dækning, mere støtte, og mere form. Du har stadig sandsynligvis ikke føle sig godt tilpas jogging i dem, men igen, det er en form for skjorte, der gør banen lidt mere retfærdig for de piger, der har brug for mere støtte.

Bra toppe tendens til at komme i flere stilarter, end hylden bh sort, også, som er normalt begrænset til tank top eller camisole stilarter. Her er et par steder at se:

  • Victorias Secret s bh top samling kommandoer opmærksomhed. Der er tanke, Camis, babydoll toppe, grime og meget mere. Alle med indbyggede kopper, der understøtter dig, mens du spankulere dine ting.
  • Soft Omgivelser har et par ledige shirt stilarter, der omfatter bøjle indeni.

Hylde BH shirts

The Bottom Line

Hvis du søger komfort eller et ekstra lag, en hylde bh i en skjorte er en god løsning. Det er hvis dit bryst størrelse er i mindre side, og du er ikke på udkig efter en masse dækning. Hvis din bh størrelse er større, du vil lidt mere dækning og support, eller du leder efter en skjorte til at bære ud på byen, vælge en skjorte med en ægte indbygget bh snarere end en elastisk strop og et band ekstra materiale. Der er ingen grund til altid lag en bh og en skjorte, især på de varmeste dage. Lad dit tøj multi-opgave.