Hvorfor Vejledere Hold Medarbejdere bør de ikke

Hvorfor Vejledere Hold Medarbejdere bør de ikke
Beslutter at fyre en medarbejder er ikke en nem beslutning at træffe, og vejledere er ofte tilbageholdende med at træffe afgørelse eller indstille, at en udøvende medarbejder fattig bør afsluttes, i stedet insistere på, at personens præstation eller adfærdsmæssige problemer kan løses. Nøglen ligger hos adskille dygtighed spørgsmål fra adfærdsmæssige dem, fordi uddannelse kan hjælpe med dygtighed problemer, når personen har evnen til at lære at gøre det arbejde, men det vil ikke hjælpe med andre typer af problemer.

Grunde Ledere tøver med at Afslut

Selv når forsøg på at uddanne medarbejderne har fejlet, eller det er klart, at problemet ikke er relateret til en mangel på dygtighed, vejledere stadig ofte ikke ønsker at gøre den vanskelige beslutning om at opsige en persons ansættelse. K. Palmer Hartl, forfatter til De Ti Bud i Management, byder på flere grunde til, at dette sker.

Hvorfor Vejledere Hold Medarbejdere bør de ikke


K. Palmer Hartl

  • "Mange ledere kan ikke lide konfrontation og undgå det ved at forsøge at løse" situationer med medarbejdere med aptitude eller adfærdsmæssige problemer, der holder dem fra at kunne fungere effektivt.
  • "Nogle ledere er psykologisk redningsfolk og kan ikke / vil ikke opgive at forsøge at reparere folk."
  • "Nogle ledere føler sig bedre, når de har nogen, de prøver at løse. De vil have et projekt. "
  • "Nogle ledere desværre foretrækker at arbejde med mennesker, der ikke spiller godt. De mener, at det gør dem til at se bedre. "
  • "Nogle Krybber ikke fyre folk, fordi kulturen i organisationen ikke understøtter fyring."
  • "Nogle ledere kan ikke fyre folk, der har brug fyres, fordi de ikke har holdt gode resultater eller gjort udviklingssamtaler, som underbygger, at personen ikke klarer sig godt. Der er derfor ingen back up data til affyring. "

HR perspektiv og rolle

HR-medarbejdere er godt tjent med at arbejde tæt sammen med tilsynsmyndighederne for at hjælpe dem til at forstå, under hvilke omstændigheder opsigelse er en passende beslutning og hjælpe dem til at udvikle færdigheder, som vil give dem mulighed for at træffe fornuftige domme relateret til dette vanskelige del af tilsynsmæssige ansvar. Dette kan indebære at tilbyde uddannelse om emner som performance management, og hvordan man har vanskelige samtaler, samt arbejder en-til-en med tilsynsmyndigheder til at tænke igennem beslutningsprocessen i konkrete situationer problem medarbejderadfærd.