Hvorfor Sidder løbet af din træning er Silly

Du ser det hele tiden på gym - folk sidder på motionscykler, de vægt maskiner eller endda mens du udfører visse frit vægt øvelser. Mange øvelser kræver dig til at blive siddende, men vidste du, at de siddende øvelser kunne faktisk være mindre effektive end øvelserne involverer mere stående og bevægelige?

Hvis du studerer den menneskelige krop, vil du se, at det ikke var designet til at være stille i timevis. Mange af os skrivebord job, der allerede involverer masser af timer af mødet. Hvis du går til gymnastik og bruge mere tid siddende, kan du ende med at forårsage alle former for helbredsproblemer.

Hvorfor Sidder løbet af din træning er Silly

Hvad sker der, når du bruger en masse tid sidder?

  • Din røv muskler forlænge, ​​og de fungerer ikke helt så godt, som de burde.
  • Din front hofte muskler stramme, og de kan endda forkorte.
  • Din lænden naturlige bue vil enten afrunder eller blive flad - begge meget dårligt for dit helbred.
  • Dine skuldre luns frem, dit bryst muskler forkorte og din øvre ryg har tendens til at runde fremad.

Alle disse ting gå imod din naturlige kropsholdning, hvilket er hvorfor det tilrådes at du står op og gå rundt regelmæssigt, hvis du sidder ved din dag job.

Men nu er du på gym, så hvorfor er du fortsætte denne nedbrydning af din kropsholdning ved at sidde ned? Jo mere tid du bruger på at sidde - både på gym og på arbejde - jo større slid på din krop.

Plus, når du sidder ned, er du ikke tvinge din kerne eller dine glutes til at arbejde så hårdt, som de kunne. Tag den overliggende skulder pressen som et eksempel:

  • Når du udfører denne øvelse mens du står op, dine ben og abs nødt til at arbejde med dine nedre ryg, øvre ryg, skuldre og arme til at holde balancen.
  • Når du udfører denne øvelse, mens du sidder ned, du tager vægten fra dine ben, reducere kerne belastning ved at læne sig tilbage mod stolen, og kun dine arme og skuldre gøre arbejdet.

Du ser, hvor meget mere effektive øvelser er, når du står op? Selv om træning er ikke rettet mod din underkrop og kerne, bare gør øvelserne i stående stilling vil naturligvis arbejde musklerne. Det vil være en minimal træning, som du næsten ikke vil føle, men det vil være en træning alligevel.

Når du sidder, din krop ikke at aktivere din kerne, glutes og benmusklerne. Stolen gør alt arbejdet, så dine glutes ikke bliver arbejdet på alle. For meget af dette, og din hjerne kan "glemme" at arbejde dine glute muskler, som kan føre til muskel katabolisme. Hvis du vil have en dejlig bagende, det er det værste, der kunne ske!

En anden ulempe ved at sidde på gym: de øvelser, du gør komprimere din rygsøjle. Hvis du sidder, du lægger større pres på din ryg, men eftersom din ryg muskler er afslappede, trykket alle placeret på rygsøjlen selv. Det øger risikoen for skader drastisk!

Udskift Siddende Øvelser med stående Ones

  • Gør stående overliggende håndvægt tryk i stedet for siddende dumbbell presser.
  • Hit elliptiske maskine eller løbebånd i stedet for den stationære cykel.
  • Gør stående krøller i stedet for siddende krøller.

Hvis du ønsker at gøre din træning så effektiv som muligt, gør dem på dine fødder. Jo mindre tid du bruger på at sidde ned i fitnesscentret, jo bedre!

Hvorfor Sidder løbet af din træning er Silly

5 Svært Yogastillinger & hvordan du gør dem