Hvorfor Overtræning Stopper dine konditionsmæssige fremskridt

Overtræning kan have en række negative effekter på din krop. For at forstå, hvordan det kan påvirke din krop, selv om, du har brug for at vide, hvad det er, og hvordan det kan ske. Overtræning er, ligesom det lyder, noget der får musklerne i kroppen til at bryde ned på grund af en mangel på hvile. Du er tilbøjelige til at lide af det, hvis du workout ofte og ikke give din krop den tid, det har brug for at hvile og komme sig efter træning. Det kan også være forårsaget ved at følge en workout plan, der ikke træne dine muskler lige. Med andre ord, kan du lider af det ved at gøre det samme gentagne træning hver gang du træner.

Hvordan overtræning Hurts du

Selvom du måske tror, ​​at du laver din krop godt ved at arbejde ud regelmæssigt, kan overtræning faktisk være værre end ikke udøver på alle. Det kan faktisk medføre, at du mister styrke i dine muskler. Det er fordi dine muskler kun vinde styrke, når du træner dem og derefter give dem tid til at reparere og blive stærkere. Når du ikke giver dem denne gang, de aldrig får en chance for at hele ordentligt. Dette kan være yderst skadelige for din krop. Hvis du fortsætter med at presse dig selv og øge mængden af ​​vægt, du løfter eller antallet af miles, at du kører, kan dine muskler ikke være i stand til at håndtere situationen. Over tid, vil de få svagere og svagere, indtil du er for udmattet til træning. Så ved overtræning, kan du faktisk få din krop til at miste styrke og standse ethvert fremskridt, som du tror, ​​du gør ved at udøve.

Undgå overtræning

Du kan stoppe overtræning nu og begynde at se resultaterne med det samme. Hvis du har fundet, at du føler dig svagere, kan din krop bare brug for tid til at helbrede. Du kan justere din træning rutine til at rumme dette. Hvil dine muskler én dag for hver to dage af motion kan være nyttige. Dette giver din krop den tid, det har brug for at reparere dine muskler.

Overtræning kan zappe dig om energi, få dig til at miste styrke og endda stoppe dig fra at gøre fremskridt i gymnastiksalen. Det kan undgås ved at få den rette mængde hvile, spise rigtigt og kende din krop godt nok til at vide, hvornår man skal give det en pause.