Hvorfor har Nails Bliv Yellow?

Velplejede hænder med smukke negle er en fortsættelse af hver kvindes naturlige skønhed. Og trendy farver kun fremhæve tiltrækningskraft. Men meget ofte kan man se neglelak bliver gul. Hvad er årsagen til den proces, og hvordan man kan ordne det?

Hvorfor har Nails Bliv Yellow?

Den typiske lysegule farve stammer fra krænke teknologi manicure når neglelak påføres direkte på neglepladen snarere end på basen. Vores negle er dækket med et usynligt tyndt lag af fedt, der beskytter dem mod den aggressive indflydelse det eksterne miljø, uanset om disse er neglelak pigmenter, husholdningskemikalier, eller faste overflader.

Meget ofte neglene bliver gul efter at være udsat for den såkaldte "tre store" toluen, formaldehyd og dibutylphthalat. Disse komponenter er indeholdt i lav kvalitet dekorative neglelakker. Og i sommerperioden disse faktorer suppleres af UV-stråler, som påvirker neglene som destruktivt, da de påvirker huden. Det er bare, at vi beskytter vores hud med særlige midler og glemme alt om manicure.

Hvis du har fundet, at du har lignende symptomer, hvad skal du gøre? For at genoprette den naturlige lyserød farve på dine negle, skal du forsigtigt fjerne det øverste lag med en professionel søm polering fil.

Før proceduren, ville det være nyttigt at have et søm bad citronsaft. Dog bør fingrene ikke holdes der i lang tid, da frugtsyrer er temmelig aggressiv. Og, selvfølgelig, er det nødvendigt at lave en regel om at anvende en base for manicure og bruge produkterne, der beskytter mod UV-stråler.