Hvorfor et nedbrud kost er ikke en sund løsning

Et nedbrud kost er ikke en god vægttab løsning, som crash kostvaner bære en række sundhedsmæssige risici, for ikke at nævne at du næsten garanteret at vinde tilbage al den vægt, du har mistet, når du går væk fra kosten. Her er nogle grunde til, at FAD kostvaner, starvations kost og andre nedbrud kost planer er en dårlig idé, selv om de virkelig hjælpe dig med at tabe sig hurtigt.

Hvordan crash kost Work

Crash kostvaner ofte lader til at fungere efter kun et par dage. Disse FAD kostvaner chokere din krop, sender det i sult-tilstand. Du vil opleve hurtige vægttab, men du faktisk ikke miste nogen fedt; i stedet, bruger du din krops oplagret forsyning af kulhydrat glykogen. Som din krop forbrænder glykogen, mister du vand så godt, gør det synes som om du mister en masse vægt.

Følelsesmæssige bivirkninger af nedbrud kostvaner

Crash slankekure tendens til at gøre Dieters moody. Du vil føle irritabel, træt og uoplagt, fordi din krop ikke får de næringsstoffer, den har brug for at gøre energi. Du vil også have mad cravings, fordi du ikke vil være at få de vitaminer og mineraler din krop har brug for at fungere. Crash slankekur kan endda føre til depression og spiseforstyrrelser, såsom anoreksi og bulimi.

Crash kost planer kan hævde, at særlige kombinationer af fødevarer kan hjælpe dig med at tabe. Sandheden er, kan ingen særlig kombination af fødevarer hæve dit stofskifte til at hjælpe dig med at tabe. Kun motion kan øge dit stofskifte til at hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier.

Sundhedsrisici af nedbrud kostvaner

Crash kostvaner bære både lange og korte sigt sundhedsrisici. Den mest almindelige kort sigt risiko ernæringsmæssige mangel. Langsigtede risici Lange omfatter osteoporose, som din krop udvasker calcium fra dine knogler til at kompensere for calcium mangler i din nedbrud kost plan. Andre langsigtede risici omfatter skader på hjernen, nyre, hjerte og andre vitale organer.

Når du går på et meget lavt kalorieindhold crash diæt, kan dine vitale organer ikke får den energi, de behøver for at fungere, og din krop begynder at brænde væv af dit hjerte, lever, nyrer, hjerne og andre organer. På længere sigt kan dette føre til hjerteanfald, slagtilfælde, eller lever og nyresvigt.

Yo-yo effekt

Kroppens egen metabolisme forårsager yo-yo effekt. Når du går på en crash diæt, din krop tror du sulter. Den reagerer ved at sænke dit stofskifte til at brænde færre kalorier. Når du begynder at spise igen, vil du tage på i vægt endnu lettere, og det kan tage måneder eller år for kroppen at justere.

Når du deltager i flere cykler af nedbrud slankekure, kroppen begynder at nedbryde muskler hurtigere end fedt. Jo mere vægt du taber på en sult kost, jo mere dit stofskifte bremser. Den langsommere dit stofskifte, jo mere vægt, du får, når du begynder at spise igen. Crash slankekure kan let blive en uendelig cyklus af hurtige vægttab efterfulgt af hurtig vægtøgning.

En sund løsning

Du bør se på vægttab som en langsigtet plan. Forsøg at tabe langsomt med en hastighed på 2-3 pounds per uge. Forøg din aktivitetsniveau og spise sunde måltider og snacks.