Hvorfor Banker Carry American Express gavekort?

Hvorfor Banker Carry American Express gavekort?

Hvis du undrer dig over, hvorfor bankerne bære American Express gavekort, svaret er simpelt; disse kort er bare et andet finansielt produkt tilføjet til liste over produkter, der udbydes til bankkunder. Finansielle institutioner ønsker at tilbyde så mange produkter til kunder som muligt, og gavekort er hurtigt ved at blive almindelige billetpris i banker og kreditforeninger ens.

Tre grunde Bankerne kan bære AmEx gavekort

Profit

Der er et gebyr for at få et American Express gavekort. Så afhængigt af aftale mellem American Express og banken, kan der være et overskud optjent af banken, hver gang et gavekort købes af en kunde.

Service

Ser man på det store billede, kan bankerne præsentere et bedre image for kunderne, når de tilbyder gavekort fra American Express og andre selskaber. Kunder, der føler som om deres bank vil tilbyde alle de tjenester, de ønsker, kan være mere tilbøjelige til at vedligeholde konti denne bank samt få flere finansielle produkter gennem banken. Dette kan potentielt føre til mere overskud i det lange løb for den finansielle institution.

Incitamenter

Kreditkort selskaber som American Express ønsker, at deres produkter i vid udstrækning udbydes og let tilgængelige for potentielle kunder. Derfor er bankerne ofte bejlede af selskaber i et forsøg på at tilføje produkter som forudbetalte gavekort til deres liste over tilgængelige tjenester.

Banker og kreditforeninger, kan modtage incitamenter fra virksomheder til at tilbyde visse finansielle produkter til kunderne. De fleste virksomheder tilbyder også marketingmateriale og andre produkter til banker gratis, hvilket gør det nemt for bankerne at tilføje disse produkter til deres liste over produkter til rådighed for kunderne.

Banker Carrying AmEx gavekort

Ikke alle banker tilbyder American Express gavekort. Nogle banker tilbyder andre American Express produkter, såsom rejsechecks, men tilbyder ikke gavekort. Hvorvidt et pengeinstitut tilbyder dette produkt er op til den finansielle institution at afgøre.

For at finde ud af, hvor at finde gavekort fra American Express, se American Express Product Locator. Ved hjælp af dette online-værktøj, kan du finde en lokal bank, der tilbyder gavekort baseret på navnet på din by eller dit postnummer.

Personalisering

American Express gavekort er tilgængelige som personlige kort, når de købes online; Men når de køber disse kort i et finansieringsinstitut kan du ikke være i stand til at modtage personalisering. I disse tilfælde kan banken være villig til at bestille kortene for dig, men som regel personalisering sker ikke på stedet i banken.