Hvordan Yoga kan hjælpe dig bevare en positiv mental indstilling om vægttab

En positiv mental attitude er nøglen til en vellykket vægttab. Men, som enhver, der nogensinde har prøvet at kaste et par pounds ved, at tabe vægt er hårdt, og holde din motivation er endnu sværere. Yoga, en gammel disciplin, toner og tog både krop og sind, kan hjælpe. Her er hvordan.

Hvordan Yoga kan hjælpe dig bevare en positiv mental indstilling om vægttab

De fysiske fordele ved yoga

Yoga er kendt for sine fysiske fordele, som omfatter øget fleksibilitet, øget muskeltonus og større balance. Yoga kan hjælpe dig med at styrke dine muskler, øge dit stofskifte og bidrage til vægttab. Yoga kan øge balance og fleksibilitet, hvilket gør dig mindre tilbøjelige til at skade dig selv i løbet af en af ​​dine fedt-brænding eller styrke-træning. Yoga kan hjælpe med at lindre stress og spændinger ved at strække musklerne, kan forbedre vifte af bevægelse i leddene, og kan korrigere posturale ubalancer, der opstår på grund af vægtøgning.

Desuden kan yoga hjælpe med at øge din energi niveauer, hvilket gør det lettere for dig at starte og afslutte din træning. Fordi yoga hjælper med at sætte dig i kontakt med din krop, kan det hjælpe dig med at lære at træffe bedre kosten beslutninger ved at hjælpe dig indse, hvilke fødevarer styrker din krop og som svækker den. Nogle vægttab eksperter mener, at yoga hjælper med at regulere dit endokrine system til at styre søvn, appetit og humør. Yoga kan også hjælpe med at forbedre fordøjelsen, at fjerne forstoppelse, væskeophobning og oppustethed, som kan bidrage til dit højere vægt.

De psykologiske fordele ved yoga

Oven i yogaens fysiske fordele, er det kendt for at have psykologiske fordele. Yoga er kendt for at øge følelsen af ​​velvære og styrke positiv mental attitude, så meget, at det ofte bruges i forbindelse med samtaleterapi til behandling humørsvingninger ligesom depression. Gentagne øvelser som yoga har også vist sig at have en beroligende virkning og kan bidrage til at styre angst.

Hvordan Yoga hjælper dig tabe

Hvis du forsøger at tabe sig, chancerne er gode, at en negativ mental indstilling er din største forhindring. Det er svært at ændre mangeårige vaner, og mange, der kæmper for at tabe sig engagere sig i negativ selv-snak, når de undlader at opfylde deres vægttab mål. Yoga lærer selvaccept, og kan hjælpe dig med at lære at elske din krop, som den virkelig er, og ikke som du vil have det til at være.

Mens dette kan synes kontraproduktivt at et vægttab regime, selvaccept er nøglen til at opretholde en positiv mental indstilling, mens du tabe sig. Efter alt, alles krop type og ideel sund vægt er anderledes. Selvaccept kan hjælpe dig med at nå det mål vægt, der passer til dig, og styre dig uden om de farer på vejen til vægttab, såsom spiseforstyrrelser.

Mange, der gør yoga desuden sige, at det hjælper dem til at føle sig mere i kontrol over deres eget liv og vaner. Fastholdelse af en positiv mental indstilling om vægttab kan være vanskeligt, hvis du har lyst til en slave til din egen vægt. Yoga kan hjælpe dig med at forstå, at du kan styre din vægt, snarere end at lade din vægtkontrol dig.