Hvordan virker Koffein påvirker din kost for at tabe sig?Hvordan virker Koffein påvirker din kost for at tabe sig?

Koffein er et populært tilsætningsstof til kosttilskud, og mange mennesker kan ikke komme igennem dagen med deres kaffe, sodavand eller te. Hvis du forsøger at tabe sig, og du indtager koffein, hvordan vil det påvirke dine mål? Vil det hjælpe eller hindre dit vægttab indsats.

Koffein

Næsten 90 procent af den amerikanske offentlighed forbruger en form for koffein dagligt. Mens koffein forekommer naturligt i kaffe, te og chokolade, klassificeres som et lægemiddel, og en vanedannende en af ​​slagsen. Hvis du jævnligt spiser koffeinholdige produkter og afslut derefter kold tyrker, er du meget tilbøjelige til at lide fysiske tegn på tilbagetrækning, herunder hovedpine, irritabilitet, body ømhed og udmattelse.

Koffein er en stimulans. Når du indtager koffein, det bruger de samme mekanismer som kokain og metamfetamin at stimulere din hjerne. Sammen med hjernen kanaler, det stimulerer også det kardiovaskulære system og tjener som et diuretikum. Ved siden af ​​visse fødevarer stoffer, kan koffein være til stede i nogle smertestillende og vægttab produkter, samt i energidrikke og kosttilskud.

Koffein er Virkninger på Vægttab Foderet

Virkningerne af koffein på vægttab forbliver kontroversiel.

Potentielt positive virkninger

Stimulerende og vanddrivende effekter af koffein kan støtte vægttab, selv om der ikke definitive undersøgelser viser koffein er effekt for at skabe varige tab. I stedet kan de stimulerende egenskaber påvirker en lille stigning i termogenese, men ikke nok til at føre til en betydelig nedgang i vægt. Ligeledes kan den energi stammer fra koffein anspore dig på en mere aktiv livsstil, hvor du forbrænder flere kalorier; dog vil din energi niveauer vil sandsynligvis gå ned i fravær af koffein. Nogle mennesker oplever også en mildt undertrykt appetit med koffein; Men denne effekt er normalt midlertidig, og der er meget, der tyder, at langsigtede appetit undertrykkelse resultater. De vanddrivende egenskaber af lægemidlet kan også medføre, at du mister vand vægt; imidlertid vand vægttab påvirker ikke dine kropsfedt niveauer.

Potentielt negative virkninger

På den anden side kan koffein også føre til flere reaktioner, der faktisk provokere dig til at spise mere. For eksempel, irritabilitet og stress kan føre til følelsesmæssige spise. Ligeledes stress og spændinger stimulere frigivelsen af ​​cortisol, som kan forårsage cravings og vægtstigning omkring midten. Denne type vægtforøgelse er forbundet med en øget risiko for både hjertesygdomme og metabolisk syndrom, en tilstand, hvor vægttab bliver endnu vanskeligere.

Utilsigtede virkninger

Den anden måde at koffein negativt kan påvirke din kost er i leveringssystem. Mens kaffe, te, og kost soda alle har meget få kalorier, hvis du skal have sukker eller fløde til kaffen, så du øge din kalorieindtag. Populære kaffe hus drikkevarer såsom mochas og frappe drikkevarer kan fyldes med fedt og kalorier, så godt, negativt påvirker din kost. Hvis du bruger kunstigt sødestof i din kaffe eller drikke kunstigt sødet sodavand, så du oplever effekter fra dem, der er skadelige for dit vægttab indsats, så godt. For eksempel, når din tunge smager sødt, din krop primtal sig at beskæftige sig med sukker, uanset kilden til denne sødme. I nogle tilfælde kan kunstigt sødestof udløse insulinfrigivelse, som også kan føre til vægtøgning.

Gøre Choice

Uanset om du vælger at indarbejde koffein i din kost, afhænger i høj grad af personlige valg. Lidt beviser for, at dette stof har en positiv effekt vægttab uanset dets tilstedeværelse i populære vægttab kosttilskud, og nogle beviser for, at det endda kan være skadelige, både vægttab og din generelle sundhed. Hvis du føler du har en koffein afhængighed, så tal med din læge om at fjerne koffein fra din kost.

Relaterede artikler