Hvordan til at sige "Jeg elsker dig"

Hvordan til at sige "Jeg elsker dig"
Mange mennesker voksede op ikke høre ordene "Jeg elsker dig" fra deres forældre. Som voksne, da de ikke høre det vokser op, de har problemer med at sige det.

Three Little Words

Disse tre små ord kan være så udfordrende for nogle mennesker at ytre. Hvis du er en af ​​de mennesker, der aldrig voksede op hørelse "Jeg elsker dig", men er ved at undersøge muligheden for at sige det til dine børn, det får lettere med tiden.

Nogle gange, folk er bange for at sige det, fordi de føler, at det er noget, som folk siger og tager for givet, at de bliver tomme og meningsløse. De vil hellere vise deres børn, de elsker dem, end sige det.

Folk fra andre kulturer kan være bange for at sige "Jeg elsker dig" til deres børn alt for ofte vil en eller anden måde gøre dem svage og ude af stand til at klare livets udfordringer.

Men at sige de tre små ord gøre det modsatte. Selv hvis du vise dine børn, du elsker dem, de har brug for at høre det også.

At sige "Jeg elsker dig"

At sige "Jeg elsker dig" styrker båndet mellem forælder og barn, og forældre til forældre. Det styrker alles selvværd at sige det frit og uden strenge. Du er møde dine børns behov, behovet for at føle sig elsket, ved at sige det, og lade dem høre det

Hvis du ønsker at bryde tavsheden og begynde at forsøge at fortælle dine børn du elsker dem, hvis de er ældre, her er et eksempel på en måde at gøre det:

"Søn (datter), mine forældre aldrig fortalt mig" Jeg elsker dig 'vokser op, så jeg aldrig hørt det. Det er ikke let for mig at sige. Men jeg gør. Jeg vil prøve og sige det oftere. Jeg prøver og vise dig, hvor meget jeg elsker dig, når jeg (udfyld det, du gør her). "

Det tager praksis, ligesom alt andet i livet. Hvis dine børn er unge nok, kan du begynde at fortælle dem, når som helst du vil.

Tips

  • Sig det, når du føler at du mener det. Børn kan fortælle, når det er insincere.
  • Sig det i løbet af en behagelig, lykkeligt øjeblik.
  • Tilslut ikke skyld ture med jeg elsker dig, eller med råben eller slå.

Praksis

Det er ligesom at køre på cykel. I første omgang du falder og skrabe dine knæ. Det føles mærkeligt og ubehageligt. Men når du mestrer det, du indse det er sjovt og det gør du føler dig godt. Men den bedste følelse kommer, når dine børn siger det tilbage!

Har du sige jeg elsker dig til dine børn, selvom du aldrig har hørt det som barn? Du er velkommen til at kommentere. Tak for læsning.