Hvordan til at pakke til varmt vejr

Hvis det er din første gang rejser til det varme Caribien, eller du bare er ikke sikker på præcis, hvad de skal pakke, denne vejledning er for dig. Rejser til Caribien kan være vanskelig på grund af den noget uforudsigelige vejr. Det afhænger også af hvad tid på året du rejser; af denne grund, er denne artikel opdelt i tre kategorier: efterår / vinter, forår / sommer og året rundt / generelle tips. Her vil du blive forsynet med en enkel, men præcis vejledning til pakning alle de rigtige godbidder, om det er det rette tøj, tilbehør eller den rette type solcreme.

 1. Første ting første, før du får klar til at pakke, tjekke lokale vejrudsigter for de datoer, du planlægger at besøge Caribien. Da vejret i Caribien er noget uforudsigeligt, er det godt at være forberedt på alle muligheder, men kontrollere vejret vil lade dig vide, hvis der bliver en stor storm, godt vejr, ekstrem varme eller blæsende forhold. En hjælpsom hjemmeside er The Weather Channel hjemmeside: http://www.weather.com eller vejret Netværkets hjemmeside: http://www.theweathernetwork.com. Begge har muligheder for at kontrollere vejret i internationale byer.
 2. (Efterår / vinter): Forbered vind ved at pakke en komfortabel vindjakke eller lys sweater. Generelt er det stadig meget varmt i efteråret og vintermånederne. Hvad kunne skelne disse sæsoner fra foråret og sommeren er vinden. Sørg derfor for at pakke en lys trøje eller jakke, som du kan smide på, hvis du får kølige. Mest sandsynligt, vil det komme i handy natten, især hvis du er ved stranden. Hvis du ikke ejer en vindjakke eller søger efter nye, kan du tage et kig på websteder som The North Face: http://www.thenorthface.com, The Sports Authority: http://www.sportsauthority.com eller din lokale udendørs sport butik.
 3. (Efterår / vinter): Vedrørende tøj dagtimerne, så sørg for at pakke lys farvet, outfits, som du kan lag - også selvom det er efterår eller vinter. Pack tøj, der er lavet af bomuld eller bomuld blandinger - det trick er at pakke åndbart materiale, fordi i løbet af dagen, uanset om du er i direkte sollys eller flytte om byen, vil varme og fugtighed gøre dig svede. Undgå mørke farver, eller stoffer, som ikke tillader din hud at ånde, såsom polyester eller tykke, syntetiske materialer.

  For kvinder, er det almindeligt at bære i de caribiske lys kjoler, shorts, capri-stil bukser eller hvis du er i Caribien for erhvervslivet eller en mere formel lejlighed, pakke en lys farvet linned jakkesæt eller garderobe stykker.

  For mænd, hvis lejligheden er afslappet, er det almindeligt at bære lyse t-shirts, linned nede, korte ærmer, Bermuda shorts eller bomuld bukser. Hvis du er på en formel lejlighed eller arbejde, vil en polyester / bomuld blanding jakkesæt eller linned dragt gøre det trick. For nogle caribisk inspirerede udseende, kan du prøve Tommy Bahama brand: http://www.tommybahama.com. De vigtigste er at lag fordi vinteren i Caribien er uforudsigelig, hvor nogle dage kan være meget varm, og andre køle og blæsende.

 4. (Efterår / vinter): Hvis du har planer om at nyde vandsport, mens i Caribien i efteråret / vinteren, kan du ønsker at købe eller leje en våddragt. Igen selv om temperaturerne er stadig varm, anbefales det, at du pakker en våddragt, uanset om det er en hel eller halv længde suit (fuld længde dækker arme og ben og halv længde generelt stopper over knæene). De fleste gange, hvis du vil være ved stranden, er der Outfitter butikker, der vil leje våddragter til dig på en time eller daglig sats. Hvis du planlægger at rejse ofte eller bare ønsker en af ​​dine egne, anbefales det at holde en i din kuffert. Du kan prøve kendte mærker som The Body Glove ved at besøge deres hjemmeside: http://www.bodyglove.com eller Billabong s våddragt linje, http://www.billabongwetsuits.com (eller du kan blot søge sites som Google med nøgle ordene "våddragter").
 5. (Forår / sommer): Siden foråret og sommeren er særlig varmt, pack tøj, der er let farvet og lavet af bomuld eller hør. Du kan henvise tilbage til trin 3 ovenfor, men generelt, forår og sommer sæsoner er varme og meget fugtigt (generelt 80% luftfugtighed og ovenfor). Packing let tøj vil give din hud at ånde, så du føler lysere og mere adræt og vil ikke veje dig ned, når du er varmt og sticky.

  Det er almindeligt for kvinder at bære lys kjoler, bomuld shorts eller nederdele, skjorter eller bluser kort ærme eller tøj lavet af linned. For mænd, så sørg for også at pakke lys farvet tøj lavet af bomuld, bomuld-blandinger eller linned. Det er almindeligt for mænd at bære bermuda shorts, bukser fremstillet af et åndbart stof, t-shirts eller korte ærmer knappen ned shirts.

  Du kan prøve at søge efter begreber på websteder som http://www.tommybahama.com eller Columbia Sportswear: http://www.columbia.com. Selv om det er varmt, kan du medbringe en lys trøje eller jakke for aftenen, især hvis du har været i solen hele dagen.

 6. (Forår / sommer): Sætte det ærligt, om sommeren i Caribien er regntiden, så pak en paraply eller lys, vandtæt jakke med hætte. Du kan søge efter disse elementer på sport butikker som North Face: http://www.northface.com eller din lokale atletisk / outfitter butik.
 7. (Forår / sommer): Pak en hat, solen er brutal, så det er vigtigt, at du beskytter dit hoved og ører. Fortrinsvis forsøge at finde en, der er let farvet og dækker dine ører. Hvis du har planer om at være udenfor det meste af dagen, så prøv at finde en hat, der også dækker bagsiden af ​​din hals (en godt eksempel er den Columbia Bahama hat på http://www.columbia.com eller du kan finde en hat på websteder som Boater Verden: http://www.boatersworld.com.

Nu hvor du har tjekket vejret bestemt sæsonen du vil rejse og læse op på sæson-specifikke tips til at pakkes i varmt vejr i Caribien, vil følgende give dig meget vigtige, året rundt ture, når pakning til varmt vejr.

 1. Pakning den rigtige type sko er afgørende, uanset årstiden, så pack et par par, men sørg for at de er den rigtige type. Hvis du har planer om at være ude på stranden, pakke et par lette sandaler (sørg for at de er komfortable og vil ikke skabe vabler, fordi der er ikke noget værre end sand gnider mod en åben blister).

  Hvis du kommer til at bevæge sig rundt i byen eller nyde en dag fyldt med aktiviteter, så sørg for at pakke et par lyse, lukket tå sneakers. Nøglen til at bære lukkede toe sko i varmen er iført hvide, bomuld sokker. I dag er nogle atletiske sokker lavet med CoolMax teknologi, der holder dine fødder tørre og kølige, selv i den værste varme. Du kan læse op på dette stof ved at besøge: http://coolmax.invista.com/faqs.html eller ved at google nøgleordene "Coolmax stof". Uanset hvad du gør, ikke pakke mørk farvet polyester sokker - hvis du har planer om at være udenfor i varmen, fordi dine fødder vil føle brænde.
 2. Pack solcreme, solcreme og mere solcreme. Hvis du har planer om at være udendørs, kombinere en god hat med den rigtige solcreme. Den fælles misforståelse er "one size fits all" teori for solcreme. Det anbefales at købe én type solcreme specielt lavet til ansigter og en anden type specielt lavet til din krop. Hvis du har planer om at være udendørs, chancerne er, at du vil svede og ligesom disse vabler på fødderne, er der ikke noget værre end at have den dødbringende kombination af sved og solcreme i dine øjne.

  Hvis du ikke ønsker at spendere på sunblock, købe et godt produkt til dit ansigt og bruge billigere, ikke-brand ting på din krop. Sunblocks lavet til ansigter kommer nu som oliefri cremer (ikke olier). Et tip til kvinder: som du får klar til dine daglige aktiviteter i Caribien og planen om at anvende makeup, skal du bruge solcreme som en base, lade det tørre i ca 15 minutter, og derefter anvende din makeup. Du kan også finde kosmetiske mærker, der gør en tonet sunblock til dit ansigt, hvis du hellere vil bruge kosmetik i stedet for en traditionel solcreme.

  Et godt sted at starte er Banana Boat Line - de gøre produkter til både ansigter og kroppe: http://www.bananaboat.com, Coppertone Water Babies: http://www.coppertone.com eller Bull Frog Sunblock: http: //www.bullfrogsunblock.com. Hvis du ønsker at købe en højere kvalitet solcreme, Kiehl s gør nogle fantastiske produkter. Besøg dem på internettet: http://www.kiehls.com.

 3. Et par gode polariserede solbriller vil hjælpe dig ud. Nøglen til iført solbriller er at sikre, at de er polariseret, så sørg for, at det er mærket som sådan, når du køber dem. Nogle gode udgangspunkter er Oakley: http://www.oakley.com, Bolle Solbriller: http://www.bolle.com eller Ray Ban: http://www.ray-ban.com. Selv om disse mærker er på dyr side, de er meget god kvalitet og normalt kommer med garantier.
 4. Hvis du er i det varme Caribien, måske chancer være, at du vil kræve en badedragt. Da der er så mange præferencer og en næsten endeløs liste af badedragt brands / valg, indstillingen er alle dine. Det anbefales dog, at pakke mindst to badetøj, hvis du har planer om at nyde vand dagligt (så som en tørrer, har du en tørdragt til at bære den følgende dag).

  Hvis du er forvirrede på steder at shoppe eller ikke har adgang til butikker, der sælger badetøj, kan du se på følgende mærker: Roxy mærke: http://www.roxy.com, Everything But Vand: http: //www.everythingbutwater.com, Speedo: http://www.speedo.com eller blot google nøgleordene "badetøj".

  Tip til kvinder: at bringe langs en ​​strand wrap at gå over din badedragt eller en let kjole, mens du er på stranden eller poolen er nemt og behageligt for at bevæge sig rundt.

  Tip til mænd: om din stil er shorts, surf shorts eller trusser, alt går i Caribien - så bære, hvad der er mest behageligt for dig.

 5. Siden solen, igen, er brutal, så sørg for at pakke nogle aloe vera. I dag er Aloe Vera sælges som både traditionel eller "blå" (den blå aloe vera indeholder normalt en smertelindring ingrediens). Det kan være praktisk at have begge produkter til rådighed i tilfælde af en dårlig forbrænding. Det anbefales også at pakke bug spray. Hvis din hud er følsom, kan du tjekke ud Skin så blød produkter.
 6. Endelig men vigtigst, glem ikke dit pas og nyd dig selv!