Hvordan til at opfylde kravene til at tilmelde sig Kosmetolog Skole

Hvordan til at opfylde kravene til at tilmelde sig Kosmetolog Skole

Kosmetologer er en stor del af skønhed industrien, og karriere inden for denne kategori omfatter frisører, barberer, manicurevirksomhed og pedicurists, hudpleje specialister og shampooers. Kosmetologer typisk tjener omkring $ 10 til $ 14 en time (går op til omkring 45 tusind dollars om året), og når de får et stort kundeunderlag de kunne mere end fordoble deres indtjening med tips.

Hvis du er interesseret i at blive en del af kosmetologi erhverv, det bedste, du kan gøre, er at tilmelde dig på et kosmetologi skole. De kommer med forskellige navne, såsom æstetiker skole, skønhed akademi, og kosmetologi institut. En fuld kosmetologi program omfatter typisk kurser i hår styling, make-up, neglepleje og hudpleje. Hvis du ønsker yderligere specialisere sig i et bestemt aspekt af skønhed, såsom frisører, kan du i stedet vælge at tilmelde på hår skoler.

Når du vælger din skole, er det meget vigtigt, at du finder ud af først, om kurset pensum opfylder kravene i den tilstand du planlægger at arbejde i kosmetologi licens. I Michigan, for eksempel, skal du udfylde 1500 timer for kosmetologi træning før du er berettiget til en kosmetologi licens; sørge for, at skolen vil du tilmelde dig i tilbud mindst det samme antal timer. Kontakt din tilstand bestyrelse kosmetologi at finde ud af yderligere oplysninger. Også overveje, hvor mange timer der er brugt på teoretisk / lecture-type klasser, og hvor mange der skal bruges på praktiske hands-on træning.

Tilmelding i et online kosmetologi kursus kan være en bedre løsning for dig, hvis du allerede har en fuldtidsjob, for eksempel. Disse online kurser vil gøre dig i stand til at styre din tid bedre, siden du kunne få adgang til dine lektioner 24/7; en anden fordel er, at du ikke ville have til at forlade hjemmet for at deltage dine klasser.

Det er sagt, hvad er nogle af de generelle krav for at tilmelde dig i kosmetologi skoler?

  1. Akademiske krav. De fleste stater kræver, at du har en studentereksamen eller en GED certifikat, før du kan være berettiget til at blive accepteret i en kosmetologi skole. Men nogle stater kræver, kun midt skole afslutning.
  2. Age. Kosmetologi skoler generelt acceptere ansøgere mindst 17 ​​år. Som bevis, ville du nødt til at indsende en kopi af din fødselsattest eller et gyldigt kørekort.
  3. Studieafgift. Studieafgifter i kosmetologi skoler generelt afhænge af, hvilken tilstand det er i. Kosmetologi skoler i større områder som Chicago, Houston, New York og Boston vil sandsynligvis koste dig omkring $ 10.000 (for en fuld program). Skoler i landdistrikter, på den anden side, vil generelt sætte dig tilbage bare $ 6500. Du kan finde ud af de forskellige tilskud og muligheder finansielle støtte, at din foretrukne skole tilbud. Nogle almindelige eksempler på optioner finansielle, omfatter de føderale Pell Grant, Federal Direct Loan, blandt andre. For at ansøge om en føderal tilskud, først udfylde en Federal Student Aid (fafsa) ansøgning til kende på din berettigelse til studerende støtte. Du kan også vælge at tage mere specialiserede kurser i stedet for en fuld æstetik program; for eksempel, nogle skoler tilbyder hudpleje eller neglepleje programmer. Disse programmer vil koste betydeligt mindre.
  4. Kreativitet. Nogle skoler kræver en praktisk prøve for at bedømme din potentiale som kosmetologi studerende. Bortset fra dette, men en medfødt sans for kreativitet er en grundlæggende forudsætning for du fuldt ud at nyde håndværk, og at opleve succes på området.

Her er til en succesfuld kosmetologi karriere for dig! Held og lykke.