Hvordan til at markedsføre din bog online

Hvordan til at markedsføre din bog online


LoveToKnow Forretning var glad for at sidde ned med Nikki Leigh, en prisvindende fiktion og non-fiction forfatter og publicist. Hun trækker på mere end 16 års erfaring i sit salgsfremstød. Den første bog i bogen Promo 101-serien er hendes nyeste udgivelse, og det er fantastisk for enhver forfatter, der ønsker at lære hvordan man kan fremme eller at finpudse deres salgsfremmende færdigheder. For gratis reklameartikler kan du besøge Virtual Blogtour. Hun har også en række gratis salgsfremmende blogs, enhver offentliggjort forfatter kan bruge. For oplysninger om hendes bøger, kan du besøge hendes hjemmeside www.nikkileigh.com.

LTK: Hvad er en blog tour og hvordan bruges det i forfremmelse?

Nikki Leigh:

Simply, en virtuel blog tour er en cyber "tour" af forskellige blogs og hjemmesider. Disse blogs og hjemmesider har normalt temaer, der matcher det emne, tema eller genre af bogen, der bliver forfremmet. Denne "tour" lader forfattere nå mange mennesker, som de rejser gennem blogosfæren. En virtuel tur giver også forfatterne til fortsat at leve deres normale liv, arbejde, være sammen med familie - uden at forlade hjemmet. En virtuel tur bruges til at få ordet ud om forfatteren og deres bog. Det meste af turen sker ved brug af blogs, forfatteren og bogen gevinst stor søgemaskine eksponering - ofte natten over. Gennem gæst stillinger, uddrag og artikler, der er relevante for bogens indhold, kan forfattere giver prøver af deres skrivestil og med fagbøger, kan det opbygge forfatter troværdighed. En virtuel blog tur kan anvendes til at fremme næsten alt, ikke kun bøger. Du er velkommen til at kontakte mig på [email protected] for flere detaljer.

LTK: Hvordan en blog tour arbejde?

Nikki Leigh:

En tur indeholder et sæt blogindlæg, website interviews, anmeldelser, artikler, uddrag, bog og forfatter detaljer eller gæst stillinger, der er udstationeret i løbet af et bestemt tidsrum. Disse kan blive lagt ud på blogs, hjemmesider, nyhedsbreve, radioprogrammer og næsten alt andet, jeg finder. Forskellige blog ejere "host" touring forfattere. Mange spørger interview spørgsmål om din bog, eller de kan anmode om, at du skriver en artikel om en del eller element i din bog. Jeg forsøger at lade det være op til bloggen eller hjemmesiden ejeren til at vælge, hvad de ønsker at sende.

LTK: Hvad er en virtuel tur vært?

Nikki Leigh:

En virtuel tur vært kan eje eller administrere en blog, website, nyhedsbrev, radio show etc. Næsten alle kan kvalificere sig til at være en tour vært, og jeg glæder mig over folk til at kontakte mig, hvis de er interesseret. På hver tur, jeg søger efter websteder, der er kompatible med bogen emne eller genre. Dette hjælper touring forfatter opnå eksponering til deres målgruppe - der får de bedste resultater for forfatteren. Jeg opfordre værten for at fremme forfatterens besøg og til gengæld, jeg fremme deres blog, hjemmeside osv på de salgsfremmende stillinger og tidsplan, som jeg udarbejde og fremme for hver tur.

LTK: Hvordan blog tour resultater afviger fra en boghandel tour?

Nikki Leigh:

Virtuelle blog ture er et fantastisk alternativ til en "live" boghandel tour. En boghandel tour kan være meget dyrt, forbruge en masse af din tid, tager dig væk fra din familie og job, og der er ingen garanti, vil det være en succes. En blog tur kan gøres fra hjemmet og i din pyjamas, hvis det er det du foretrækker. En virtuel tur kan være meget mere målrettet (ved at få dig foran mennesker, der er mest tilbøjelige til at være interesseret i din bog), og det er meget mere omkostningseffektiv. Tour stillinger er tilgængelige online længe efter selve turen.

LTK: I din markedsføring teleseminars du diskutere, om ikke at bruge en publicist eller adfærd turen selv. Hvad er forskellen?

Nikki Leigh:

Hvis forfatteren meget er organiseret, har kontakter og har ikke noget imod "cold calling" blog og website ejere, kunne de koordinere turen. Men jeg har set forfattere forsøger at gøre deres egne tour med temmelig dårlige resultater. Turen er at fremme din bog og dig selv. Så du ønsker at gøre et stort indtryk. Jeg bør også nævne, at alle tour koordinatorer er ikke lige. Ikke alle koordinatorer gør det samme mængde arbejde eller tilbyder mange tour indstillinger. Jeg har været meget overrasket over, hvor få valgmuligheder tilbydes. Jeg forsøger at være så fleksible som muligt med mine klienter. Hvis du ser på min tour indstillinger eller salgsfremmende tjenester, og du kan ikke se, hvad du vil - kontakt mig. Jeg er villig til at brainstorme noget, der vil arbejde for dig og din situation.

LTK: Folk ønsker at generere salg med en blog tour. Hvilke andre fordele kan de forvente?

Nikki Leigh

Ud over salg, er forfatteren og bogen få eksponering. Du vil have en langt større søgemaskine tilstedeværelse efter din tur, og det vil fortsætte med at arbejde for dig i mange år fremover. Gennem indlæg og artikler, kan du øge din troværdighed. I april 2008 var jeg i stand til at line op en række arbejdsrelationer for en klient, der vil fortsætte længe efter turen er overstået. Jeg arbejdede med en forfatter i februar på en mentor tour og han har set en stigning i bogsalg, radikal stigning i hans hjemmeside tilstedeværelse og lært mange måder at fremme sin bog til brug for hver anden bog, han slipper og fremmer. Jeg kommer i denne tjeneste med over 16 års salgsfremmende erfaring og drage den erfaring til at hjælpe forfattere lære en masse. Beløbet forfatteren lærer og nogle af effektiviteten påvirkes af deres deltagelse. Nogle tour koordinatorer siger forfatteren ikke behøver at gøre noget, men jeg har fundet resultater er forstørret, når forfatteren er mere involveret.