Hvordan til at leve Overseas: Sygesikring og skatter

Hvis du tænker på at leve i udlandet skal du overveje to meget vigtige faktorer: sygesikring og skatter. Kom styr på, hvad de kan forvente fra både vil hjælpe dig til bedre forberede dit nye liv i et nyt land.

Her er nogle ting du måske ikke har tænkt på, men bør overveje med sygesikring og skatter, før du færdiggør dine bevægelige planer:

SYGESIKRING: Selvom du kan flytte til et land, der giver socialized medicine, gør ikke det € ™ t betyde, at du automatisk vil kvalificere sig til det. Disse typer af programmer er typisk forbeholdt borgere i landet, så du vil højst sandsynligt nødt til at have din egen sygesikring, når du flytter til et nyt land.

Du bliver nødt til at få international sundhed dækning og nogle af de overvejelser med dette er:

Trin 1

Døgnbehandling påstande: Har din udbyder tilbyder direkte afregning?

Trin 2

Out-patientens krav: Hvis fordringer afvikles gennem refusion, finde ud af hvor lang tid det vil tage.

Trin 3

Evakuering og hjemtransport Emergency: Nogle udbydere vil betale for din evakuering, men vil ikke refundere dig for din flybillet, når du vender tilbage til dit bopælsland. Nogle planer er mere omfattende og vil tilbyde at betale for evakuering, din returrejse, og indkvartering til dine forsørgerpligt under hele processen. Du er nødt til at være sikker på at læse det med småt på dette punkt for at sikre, at du får den bedst mulige dækning.

Trin 4

Kroniske tilstande: Nogle politikker vil ikke dække alle kroniske lidelser, og nogle vil udelukke dem alle sammen. Hvis disse er en bekymring for dig, så er du nødt til at have det hele forklaret før du beslutter dig på en politik.

SKATTER: Som amerikansk statsborger, der bor i udlandet, du måske har hørt, at du ikke længere behøver at betale skat i til USA. Forkert! USA har i øjeblikket skatteaftaler med over 42 lande verden over. Både USA IRS og udenlandske beskatte myndigheder kan udveksle oplysninger om borgere, der bor i et andet land. IRS vil typisk have midler, der er en del af hvert enkelt lands amerikanske ambassade, hvis job det er at netop hjælpe amerikanske borgere, der bor i landet til korrekt arkivere deres skatter. Endnu uhyggeligt, de fleste ambassader har også særlige agenter, hvis job det er at opsøge en amerikansk Borgere, der ikke er ordentligt betaler deres amerikanske skatter.

For at undgå enhver dobbeltbeskatning formular forekommende, de skatteaftaler indeholder mange bestemmelser, der gavner os borgere. Der er en udenlandsk skattegodtgørelse, der kan kræves som afspejler de beløb, du betaler på din udenlandske selvangivelse, og denne kredit vil typisk opveje din amerikanske skat, der er skyldige, men du canâ € ™ t få den kredit, hvis du don € ™ t indsende din amerikanske selvangivelse.

Selvfølgelig er den bedste måde at håndtere begge situationer er at søge hjælp fra fagfolk, men når du gør, så sørg for, at de har et stort kendskab til og forståelse af de forskellige nuancer, der er forbundet med at leve i udlandet.

Living udlandet kan virkelig din drøm og en kulmination på en levetid på hårdt arbejde. Bare vær sikker på, at din drøm doesnâ € ™ t blive til et mareridt og gøre dit bedste for at være forberedt på forhånd på både sygesikring og skattemæssige fronter.

Lær hvordan du bliver noget, du ønsker på HowToBecomeAnything.com, hvilke funktioner de seneste karriere rådgivning artikler skrevet af eksperter.