Hvordan til at beskytte planter fra Frost

Hvordan til at beskytte planter fra Frost
Vinteren er afgjort her, og med det kommer den bekymring over at beskytte dine planter mod frost. Her er nogle tips om at holde dem sikkert i koldt vejr.

Problemet

Frostskader planter ved at forårsage iskrystaller at danne i planteceller. Det binder vandet cellerne har brug for at udføre deres arbejde og forstyrrer bevægelsen af ​​væsker inde i cellerne og i hele planten. Frost-beskadigede blade vises fuld af vand, så visne og drej mørk brun eller sort. De er døde på dette tidspunkt.

Løsningen

Der er flere ting om webstedet anlægget er i, der vil påvirke, om den er beskadiget af frost. Højde (kold luft bosætter sig i dalene), overflade refleksivitet, jordegenskaber, kronedækningsgrad og hvor tæt anlægget er til en struktur kan alle effekt skaden en plante modtager. Planter placeret mod bygninger, især i nærheden af ​​en syd eller vestvendte væg, gøre det bedre. Muren absorberer vand i dag og udstråler det tilbage natten, holde området varmere. Hegn, kampesten, og buske kan også hjælpe ved at blokere vinden under en kold begivenhed.

Der er flere andre ting, du kan gøre for at forsvare dine planter mod kulde:

  • Vande jorden grundigt. Våd jord holder varmen bedre end tør jord. Dette beskytter rødderne og varmer området nær jorden.
  • Dæk sårbar løv med lagner, drop klude, tæpper og plast plader. Brug stakes at holde dem fra at røre selve planten.
  • Fjern dækslerne som temperaturerne stiger i løbet af dagen.
  • Dæk lave beplantninger med barkflis eller hø. Fjern det, når faren for frost er forbi.
  • Du kan placere en 100-watt lampe designet til udendørs brug i en lille træ at varme det. Sørg lysene donâ € ™ t røre dækslerne over planterne.
  • Spray en anti-transpirant på løvet af kolde-sensitive planter til at forsegle i fugt. En ansøgning kan beskytte op til tre måneder ved at overtrække bladene med en usynlig polymer film. Din lokale planteskole vil bære dette produkt.
  • Cluster container planter tæt sammen på den sydlige eller vestlige side af huset for at holde dem varme.

Efter disse trin kan hjælpe dine planter overleve en frost. Selvfølgelig bør virkelig frost følsomme planter bringes inde i en frost, hvis muligt.