Hvordan stress påvirker Heart Health Interview

Hvordan stress påvirker Heart Health Interview
Dr. Nieca Goldberg

I denne hvordan stress påvirker hjerte sundhed interview, Dr. Goldberg diskuterer hvordan din angst kan påvirke dit hjerte-kar-sundhed. Dr. Nieca Goldberg er en kardiolog, der har sin egen praksis, Total Heart Care, der er en del af NYU Kvinders Heart Program. Hun er også en talsmand for American Heart Association, tidligere chef for Kvinders Cardiac Care på Lenox Hill Hospital i New York, Klinisk lektor i medicin og medicinsk direktør for NYU Kvinders Heart Program.

Hvordan stress påvirker Heart Health Interview

LoveToKnow (LTK): Hvordan kan folk kender deres niveau af stress er nok til at påvirke deres hjerte?

Dr. Nieca Goldberg (NG): Du ved ikke, at indtil du ser en læge. Du kan have forhøjet blodtryk, hurtig puls, og følelsesmæssig stress kan også fremprovokere hjerteanfald symptomer.

LTK: Hvordan stressniveau påvirker hjerte sundhed?

NG: Begge følelser forårsage en stigning i stress hormoner hæve blodtryk og puls. De kan også hæve niveauet af blodsukker. Alle disse stigninger lægge pres på hjertet, der fører til problemer.

LTK: Hvad er forskellen mellem vrede og stress, når det kommer til, hvordan de påvirker en kroppens fysiologi?

NG: Der er ingen forskel fordi begge frigivelse hormoner, der forårsager fysiologiske ændringer, der sætter pres på hjertet, der kan føre til et hjerteanfald.

LTK: Hvad er nogle tegn på, at folk er under for meget pres, der kan forårsage skader på hjertet?

NG:

 • Hjertebanken
 • Åndenød
 • Hovedpine

Typer af stress og de påvirker hjertet

LTK: Er der nogen forskel mellem følelsesmæssige og fysiske stress i forhold til, hvordan det påvirker hjertet?

NG: Kroppen reagerer det samme. Det er ved fældningen årsag, der er anderledes.

LTK: Er stress påvirker en kvindes hjerte anderledes end en mands hjerte?

NG: Mænd og kvinder kan håndtere vrede og stress forskelligt, men fysiologi er den samme. Mænd har en tendens til at vise deres vrede og kvinder har tendens til at holde det i. Uanset hvad, du øge stress hormoner, der påvirker hjertet.

LTK: Må kortsigtede traumatiske begivenheder påvirker hjertet nok til at forårsage alvorlig skade eller er det kun kronisk stress, der forårsager livstruende hjertelidelser?

NG: Det er uklart, fordi forskningen hovedsageligt har været på kronisk stress.

Hvordan at mindske din risiko for hjertesygdom med stress reduktion

LTK: Er der stress-reducerende teknikker, direkte mindske belastningen på hjertet?

NG:

 • Meditation sænker blodtrykket
 • Aerob motion forbedrer humør, sænker blodtrykket og puls
 • Yoga sænker puls og blodtryk

LTK: Hvad kan folk gøre, hvis de arbejder i et stressende arbejdsmiljø eller ikke kan undgå stressfaktorer i deres liv, men er bekymret for dens skadelige virkninger på deres hjerte?

NG:

 • Undgå tøven
 • Forkort din opgaveliste
 • Lær at uddelegere
 • Tag en tur på frokost tidspunkt
 • Overvej rådgivning

Complete Guide til kvinders sundhed

Hvordan stress påvirker Heart Health Interview

LTK: Hvordan din bog forklare betydningen af stress reduktion for kvinders hjerte sundhed?

NG: Bogen kommer fra mine mange års erfaringer som en kvinders hjertespecialist og det taler direkte til en kvindes behov og situation. Jeg sørgede for at skrive det i så klare og tilgængelige sprog, som jeg kunne - kvinde-til-kvinde. Kvinders kroppe er anderledes end mænds endnu det meste af test er udført på mandlige forsøgspersoner, og i min praksis, jeg kunne se, der var et reelt behov for korrekte oplysninger for kvinder. Kvinder ofte kommer til mig med en meget mere stress i deres liv, end de er klar over. Det er bydende nødvendigt for dem at forstå, at de er forskellige fra mænd; stressfaktorer, effekter og symptomer er alle ofte forskellige.

I bogen, jeg coacher kvinder på, hvad de kan gøre for stress relief, og hvis de har hjerte-symptomer. Bogen giver retning på hvad man skal kigge efter i en læge (kardiolog eller på anden måde), en liste over vigtige oplysninger for at bringe med dig til en ansættelse samt gode spørgsmål at spørge lægen, når du ankommer. Kvinder behøver ikke at være i mørke eller givet forkerte oplysninger om stress, deres hjerte-sundhed eller andre sundhedsmæssige problemer længere.

Tak til Dr. Goldberg

LoveToKnow takker Dr. Goldberg for at tage sig tid til at besvare spørgsmålene i denne hvordan stress påvirker hjerte sundhed interview.