Hvordan man vælger en diabetiker insulinpumpe

En insulinpumpe er en lille medicinsk enhed, der giver små mængder af hurtigt virkende insulin til kroppen i løbet af dagen. Det er normalt på størrelse med en meget lille mobiltelefon eller personsøger. Det er et livreddende værktøj for mennesker med diabetes. Insulinpumper er en praktisk og mere diskret alternativ til konstant at injicere dig selv med insulin. Det fjerner behovet for en stiv kost for at opretholde den rette insulinniveau. De leverer en mere præcis mængde insulin til kroppen, hvilket gør det lettere at opretholde en stabil glucoseniveauer.

Men insulinpumper er dyrere end at bruge en traditionel insulinsprøjte. Patienten bærer insulinpumpen, så de er nødt til at være mere forsigtige, når de udfører aktiv sport, der kan beskadige pumpen.

Her er nogle ting at overveje at hjælpe dig med at finde en diabetiker insulinpumpe:

Kontroller funktioner. Kig efter en pumpe, der lader dit program flere Basal Profiler. Der bør også være en midlertidig basalprofil. Det bør levere insulin hurtigt. Her er andre funktioner til at kigge efter:

  • Størrelse af reservoir - Størrelsen på din patron afhænger af dine behov. I øjeblikket 480 basale doser er den største tilgængelige patron dag. En større patron betyder, at du ikke behøver at erstatte det ofte.
  • Indbygget lommeregner - så du kan beregne og justere din insulin indtag baseret på, hvad du har spist.
  • Alarm - Nogle modeller bipper, når det er tid til at dispensere, mens andre modregne en alarm, hvis der er en blokering, eller hvis batterierne skal udskiftes.
  • Sikkerhedskopier pumpe
  • Forbrug Batteri - Nogle modeller dræne batterierne hurtigt. Vælg en, der er energieffektiv
  • Lås - Er det bruge en standard Luer Lock? Det betyder, at din pumpe vil være kompatibel med standard infusionssæt, sammenlignet med et proprietært infusionssæt (hvilket betyder, at det kun vil arbejde for, at bestemt mærke pumpe).

Gå med et mærke med fremragende kundeservice. Når du køber din insulinpumpe, du vil have fred i sindet, at hvis du har et problem med din enhed, en 24 timers kundeservice nummer er tilgængelig for dig at yde bistand. De bør være i stand til at sende en erstatning enhed omgående, hvis du har brug for en. Også en 4-års garanti er standard for de fleste modeller i dag.

Hold produktet. Det er et rent personligt valg. Før du køber, tage produktet ud af æsken, og hold den. Du skal bruge dette værktøj hele tiden, så det har at føle sig rigtige til dig. Det er ligesom at vælge en mobiltelefon. Du går med hvad du føler dig tryg med.

Tal med andre. Tal med din læge for anbefaling. Tal med andre patienter til at få feedback på de modeller, de bruger i øjeblikket.

Tænk som vil bruge pumpen. Insulinpumper er generelt lavet til voksne, men hvis et barn vil være en til at bruge det, få en, der er holdbart og let at bruge. For børn er der dekorative sager og tilbehør, du kan købe til at gøre insulinpumpen ser mere børnevenlige.

Tjek sitet diabetes.net.com for en side om side sammenligning af de forskellige mærker og modeller til rådighed på markedet i dag. Det vil hjælpe dig indsnævre dit valg ved at liste de forskellige funktioner på hver model.

Din diabetes insulinpumpe vil bo med dig i lang tid, så det er værd at investeringen og den indsats du har lagt i at vælge den bedste til dit behov.