Hvordan man undgår underholdsbidrag

Hvordan man undgår underholdsbidrag

Vide, hvordan man undgår underholdsbidrag kan hjælpe dig med at spare penge, når skilt din ægtefælle. Men det tager nogle forudgående planlægning, livsstil justeringer, og visse juridiske procedurer.

Hvordan man undgår underholdsbidrag efter en skilsmisse

Mange af de måder at undgå underholdsbidrag korrelerer med, hvordan Domstolen i din tilstand awards det. Det er vigtigt at undersøge retningslinjerne underholdsbidrag i din tilstand for at finde smuthuller, der kan hjælpe dig med unddrage underholdsbidrag.

Inden vi ser på detaljerne for din tilstand, her er nogle af de måder, folk har været i stand til at komme ud af at betale ægtefællebidrag.

Pre-planlægning med en ægtepagt

Hvis du planlægger at gifte sig, kan du overveje at få en ægtepagt, hvis du er bekymret, kan du nødt til at betale ægtefællebidrag støtte i tilfælde af en skilsmisse. Folk normalt bede om en ægtepagt, når de foretager eller har flere penge end deres kommende ægtefælle har siden levestandard under ægteskabet, samt beløbet for den indkomst ene ægtefælle har over en anden regel faktorer i fastsættelsen af ​​beløbet for underholdsbidrag.

Livsstil og indkomst Justeringer

Retten bestemmer mængden af ​​ægtefællebidrag ved at overveje indkomst og livsstil for hver ægtefælle. Derfor, hvis din ægtefælle lever bedre end du er, eller gør flere penge, vil du højst sandsynligt ikke betale. Det betyder imidlertid, at man ikke kan være i stand til at leve så overdådigt som du ville have ønsket efter din skilsmisse. Det kan betyde, at du måske nødt til at tage degradering på dit job. Nogle ægtefæller har endda forlade deres job og hævdede konkurs for at undgå ægtefællebidrag.

Proving Utroskab

Mange stater anser ikke utroskab som en faktor i underholdsbidrag, men nogle stater gør. Husk, at du bliver nødt til at bevise utroskab Domstolens tilfredshed.

Kom ud af et ulykkeligt ægteskab

Det beløb, du får også til at betale, afhænger af, hvor længe du var gift. Kortsigtede ægteskaber ofte ikke ender med en ordre på underholdsbidrag. Hvis du er i et ulykkeligt ægteskab og ikke kan se noget håb for opløsning, separat og indgive skilsmisse.

Betal ejendomsskatter

Hvis der i skilsmissen du erhverve ejendom, som du skal betale skat af, kan det hjælpe dig med, hvor meget du skal betale i ægtefællebidrag. Derfor giver det mening at tage enhver ejendom, at din ægtefælle er villig til at opgive, hvis det betyder, at du vil ende med at betale mindre i skat, end du ville gøre i den samlede underholdsbidrag.

Marry din tidligere ægtefælle Away

Det kan ikke være nemt, men det er en måde at stoppe betale ægtefællebidrag. Hvis din ægtefælle gifter sig igen, er du ikke længere forpligtet til at fortsætte dine underholdsbidrag til ham / hende.

Bestemmelse af, om det er det værd

Researching hvordan man undgår underholdsbidrag kan give dig håb, når det kommer til ikke at betale din ægtefælle, men det kan ikke være det værd. For mange af de måder at unddrage sig ægtefællebidrag, skal du sænke din indkomst, livskvalitet osv så meget, at det ville gøre bedre mening og gøre dig gladere, at leve som du ønsker, og bare betale til din ud- ægtefælle. Ved at acceptere at du vil miste penge på en eller anden måde, vil det hjælpe du føler dig bedre om situationen. Desuden skal du huske, at den finansielle situation for dine tidligere ægtefælle ændringer, så kan det beløb, du skal betale i underholdsbidrag pr Domstolens afgørelse. .