Hvordan man skriver en MLA Report

For at skabe en standard for udgivelse, Modern Language Association of America, introducerede MLA stil for at give retningslinjer skriftligt og formatering artikler. De vigtigste brugere af MLA-format er forskere og studerende. Der er flere regler for at producere en MLA papir. Du skal være opmærksom på de grundlæggende regler for at komme ud med en acceptabel papir.

  • Dokument. Bortset fra en ordentlig citation, MLA giver også en vejledning for dokumentet output. Standarden skrifttype skal indstilles til Times New Roman, 12 point. Du kan nemt indstille dette op at formatering dit dokument, skal du klikke på knappen format og vælge skrifttype. Du kan indstille dette som standard for at minimere hyppig formatering. De krævede margener for MLA er en tomme på alle sider. Sæt dine marginer til en standard en tomme på alle sider ved at klikke på "fil" fanen, select "Sideopsætning" og gå til "Margener" menuen. Endelig bør linjerne adskilles ved hjælp af dobbelte rum standarder. Du kan formatere afstanden når du er færdig med hele dokumentet ved at vælge alle tekster, og derefter bruge tastaturet til at trykke "CTRL + 2". Alternativt finde den samme kommando på fanen format, under afsnittet "afsnit"; indstille afstanden til det dobbelte, i stedet for standard single.
  • Overskrifter. Headers er integreret del af en MLA rapport. Den mest almindelige header kræves, er dit efternavn og sidetallet. Hvis du automatisk vil tilføje varmelegeme, skal du klikke på fanen "Vis" og vælg "sidehoved og sidefod" blandt de muligheder; du vil se grå felter optræder på din øvre og nedre skærm. Juster header til højre og skriv dit efternavn; tilføje et mellemrum, inden du vælger at indsætte sidetal. Du må ikke skrive sidetallet, som du har brug for automatisk at nummerere dine sider. Brug indsatsen sidetal option på din header og fanen footer.
  • Fordybninger. Når citerer citater, som strækker sig til mere end fire linjer, skal du indrykke tilbuddet. Led ved at trykke på fanen to gange på knappen, eller ved at klikke på ikonet, der repræsenterer forøgelse indrykning. Du kan også indstille indrykning i afsnit vinduet under fanen format. Indstil venstre indrykning til én i stedet for standard nul.
  • Citater. Citater er ekstremt vigtigt at undgå tilfælde af plagiat. MLA-format dikterer, at du skal citere ved hjælp af henvisningen efternavn og efterfulgt af fornavn og midterste initial. Følg dette med titlen på din reference arbejde, anførselstegn. Hvis du citerer en bedømmelse, er du nødt til klart at angive det arbejde, der anvendes i gennemgang. Opfølgning titlen med "Rev. af "og indsætte titlen på den oprindelige henvisning, der anførselstegn ikke nødvendigt, og ender det med navnet på den oprindelige forfatter. Indsæt navn og datoen for offentliggørelsen, i formatet "dag måned år". Start og slut tidsskriftet navn med en understregning og følge det op med den dato. Tilføj et kolon i slutningen af ​​dato og indsætte sidetal eller det afsnit, hvor du løftede tilbud eller reference.

Du bør øve at bruge MLA stil, så du i sidste ende ville vænne sig til den. Husk at gemme dit arbejde fra tid til anden for at undgå at miste dine data.