Hvordan man skriver en kogebog

En opskrift bog er noget, som næsten alle kvinder ønsker at have. Nogle kvinder virkelig elsker at lave mad og eksperimentere med deres mad til at komme med deres egne versioner af afprøvede opskrifter eller komme med nye. Og disse kvinder er stolte af det, de har perfektioneret og ville elske at dele det med andre. Hvis du har en betydelig samling af opskrifter liggende om dit køkken og skuffer, hvorfor ikke samle dem og komme med din egen opskrift bog. Det er ganske nemt, og du kan endda give en masse hjælp til dem, der kæmper for at komme med nye opskrifter til at give variation til deres familie måltider. Tag et kig på nogle tips nedenfor.

  • Bring din samling af opskrifter og adskille dem i forskellige kategorier. Du kan lave en separat fil for forretter, kødretter, fisk, fjerkræ, pasta, grøntsager, salater, supper, desserter. Du kan endda have nogle opskrifter til bagning kager, cookies og kager. Hvad med opskrifter fra dit hjemland, hvis du er en udlænding?
  • Beslut hvilken kategori du ønsker at koncentrere sig om. Du kan lave en kombination af opskrifter på morgenmad, frokost, middag samt en sektion for desserter. Vælg en kategori, som du er meget fortrolig med, og dem, du kender har en masse information og ressourcer, du kan indpasses i.
  • Tjek din samling, og vælg dem, der har været favoritter, som de fleste familiemedlemmer. Hvis du har en samling af opskrifter på mad, som du selv har oprettet, kan det være en god idé, hvis du medtager disse, især dem, der har tjent raves fra alle, der har smagt dine egne opskrifter.
  • Check med andre familiemedlemmer, slægtninge, venner og naboer, hvis de har opskrifter, som de gerne vil dele med dig. Sørg for, at dem, der vil bidrage til din opskrift bog vil være korrekt anerkendt. Du kan også søge på nettet efter andre opskrifter, som du tror vil være umagen værd at tilføje. Sørg for, at disse opskrifter er blevet testet og har vist sig som vindere. Du er nødt til at teste alle de opskrifter, som du vil medtage i din bog. Dette vil gøre din opskrift bog en in-demand én.
  • Sørg for, at alle ingredienserne til opskrifterne er listet i henhold til deres brug. Angiv, hvordan ingredienserne skal være forberedt - hakket, hakket, julienned i tern eller kubik. Du bør også angive, om opskriften er at blive kogt dækket eller ej; om det kunne gøres fremad og genopvarmet. Bør gives præcise målinger og anføres den faktiske pan og pakkestørrelser. Du bør også give forberedelsestid, madlavning / bagning tid, og antallet af portioner per opskrift. Sørg for, at du har kontrolleret alle stavningen, giver alternative stavemåder og navne på nogle af ingredienserne og om muligt give alternative ingredienser. Du bør også nævne, hvis øvrige indholdsstoffer er valgfri.
  • Indtast dine opskrifter og gemme dem i din harddisk eller en ekstern harddisk. Du kan udskrive en kopi og få den gennemgået af andre mennesker. Du kan vide en person fra skolen i nærheden af ​​dig, der underviser hjemkundskab, der måtte være i stand til at hjælpe. En anden måde er at lave mad disse opskrifter i partier og sørge for et panel af korrekturlæsere for at kontrollere, om de opskrifter vil passere inspektion og få godkendelse.

Beslut hvordan du kommer til at distribuere din opskrift bog. Hvis du kun vil dele din opskrift bog som gave til familie og venner, udskrive dem i kartotekskort og få dem bundet med en god, robust cover vil være fint. Du kan tilføje dekorationer til kortene for at gøre det personligt. Hvis du tænker på at have det trykt afgørelse om layout, farver, det cover design og har fotografier taget af de færdige opskrifter.