Hvordan man samler en opretstående bogreol

En opretstående boghylde er MP møbler, der kan holde ikke kun dine bøger, men andre souvenirs, såsom fotografier og små nipsgenstande, som du har samlet fra dine rejser. En opretstående boghylde er også en meget praktisk måde at organisere dit materiale, og samtidig holde dem inden for rækkevidde. For bogelskere, denne hylde er også en god måde at vise værdsatte bøger i en samling. Hvis du ønsker en opretstående bogreol, her er de skridt til at samle din egen.

  1. Byg rammen. Producenter som IKEA levere færdige opretstående boghylder, som kun har brug for nogle mindre forsamling. Disse er normalt lavet af let, men holdbart krydsfiner eller syntetiske materialer med en træ-finish. Der er masser af mønstre, panel teksturer og panel mønstre at vælge imellem. Til at begynde samling, skal du forbinde de fire vigtigste paneler, der vil udgøre selve boghylden. Disse paneler er normalt forbundet gennem riller i kanterne af hvert panel. Normalt er der også vinklet stik, som vil støtte bunden af ​​boghylden. Nogle andre typer af bogreolen vil forbinde gennem skruer, bolte eller søm, der er pakket sammen med resten af ​​den opretstående bogreol samlesæt.
  2. Fastgør hylderne. Når hoveddelen af bogreolen er samlet, kan du vedhæfte hylderne. Afhængig af højden og model af den opretstående boghylde, du har købt, kan du have så mange som ti hylde niveauer. Disse vil normalt forbindelse til boghylden gennem faner og buler langs den indre krop boghylde, som vil indikere, hvor hver hylde skal placeres. Nogle opretstående bogreoler har aftagelige faner, som vil tillade dig at fjerne nogle af hylderne og skabe større rum i hylden for samleobjekter såsom vaser.
  3. Fastgør partitioner. Hylderne er dog for spinkelt til at understøtte meget bøger. På grund af dette, de fleste bogreoler har skillevægge mellem hylderne. Dette tjener ikke blot til at organisere bøger, men også at tilføje understøttelse til hylden niveauer. Skillevæggene handle som ben, der vil bidrage til at løfte vægten af ​​snesevis af bøger, som vil blive placeret n hylderne. Skillevæggene kan fastgøres ved blot at skubbe skillevæggene mellem hylden lag. De fleste hjem assembly opretstående bogreoler har kort, der vil tillade dig at tilslutte hvilken type panel med den tilsvarende partition.
  4. Andre vedhæftede filer. Nogle opretstående bogreoler har også små skuffer nær bunden af hylden. Hvis dette er tilfældet, skal du samle de enkelte skuffer. Disse har som regel riflede kanter, der vil give dig mulighed for at skubbe hver enhed på plads for at oprette en boks. Denne boks vil derefter passe stramt ind i de nederste skuffer. Du skal også til at anbringe andre dekorationer i opretstående bogreol, såsom dekorative knapper, udhæng, og dækker. Nogle mennesker også male deres hjem samlet boghylder at matche hjemmets indretning.

Når du er færdig samle dit opretstående bogreol, vil du have en overkommelig men holdbart lagerplads til at sætte dine bøger og samlinger i.