Hvordan man organiserer en Move

Hvordan man organiserer en Move

Nogle Tilfældige Tips til Organisering af en Move

  • Når du ved, du har fået et træk kommer op, skal du ikke vente til sidste øjeblik at pakke! Start et par uger i forvejen, på den måde du har tid til at pakke tingene rigtigt. Du kan få flere kasser, hvis du har brug for dem, tage din tid og holde alt organiseret. Bare gør et par kasser værd en dag, og sætte dem i en foruddefineret område i dit hjem, når de er klar til at gå. Easy!
  • Det er svært at score anstændige papkasser til at flytte. Vi har altid haft det bedste held venter indtil omkring midnat, hvor de fleste 24-timers stormagasiner er udsætning hylderne og derefter på vej ud for at plyndre deres tomme kasser.
  • Tag hinanden alt, hvad du overhovedet kan, sofaborde, sofaer, alle dine møbler. Dette bør ikke kun gøre dem lettere at flytte, men også mindre pladskrævende og mindre tilbøjelige til at skade.

    Eventuelle dele som skruer, møtrikker og bolte kan sættes i en zip-lock pose og tapede til det element, det tilhører (eller du kan bare skrive, hvad det er for på posen med en magisk markør og holde alle poserne i en sted)

  • Flytte kun de elementer, du har brug for. Start godt nok i forvejen, så du kan skille eller sælge varer, som du enten ikke har brug eller ikke vil passe ind i din nye rum. Det sparer dig værdifuld tid og forsendelsesomkostninger til at losse de ekstra "ting", inden du pakker!
  • En masse uhaul steder har en bin GRATIS pakning papir og kasser ... en masse af den tid, hvis en kasse har en ding ... de kan ikke sælge det, så de vil markere er så fri. Og hvis papiret er foldet eller rynket, de ikke kan sælge det (hvem bekymrer du indpakning det og rynker det alligevel) Denne helt sikkert hjulpet mig, når jeg bevægede og kort et par kasser.