Hvordan man opbygger et gyngestativ

Hvordan man opbygger et gyngestativ

Børn elsker at tilbringe tid udenfor, og da tv er blevet så populær og videospil har overtaget branchen, bør vi opfordre vores børn til at tilbringe så meget tid udenfor som muligt. For at gøre dette, skal du bygge dem en udendørs gyngestativ.

Du skal have købt en 12 fod lang 1x6 fod trykimprægneret stykke træ, bliver du nødt til at skære dette stykke tømmer i to lige store dele, hvilket gør begge stykker 6 meter lang. Dette vil være din stabilisator mellem de opretstående ben.

Du vil derefter nødt til at forberede fjernlys, som er 12 fod lang 4x4. Du skal placere 8 bore huller i bjælken og disse bolte bør være 17 inches fra enderne og være jævnt fordelt til 17 inches fra hinanden. Når du har gjort dette, vil du placere øjebolte ind i disse huller.

Med de opretstående støtter, der vil måle 10 fod 4x4 bjælker, der bliver nødt til at have 2 bore huller i hver opretstående bjælke og i siden af, hvad der betegnes som fjernlys. Disse huller vil være de steder, som du vil placere de stålbøjler til hver enkelt af de side støtte bjælker. For at tegne en linje på træet, hvor du bliver nødt til at placere bore huller lægge stålbøjler på træet og trække linjen for at placere dine huller.

Du skal placere øjebolte i, hvor du vil installere gynger. De 8 øjebolte skal være 6 inches i højden, så sørg for at du har lagt øjet af bolten i bunden for at sikre, at det er her dit sving vil være. Sørg for, at du sætter en skive på forud for at placere bolten på at forhindre, at øjebolt bliver trukket ind i fjernlys. Sørg for at lade møtrikkerne skal spændes forud for at placere fjernlyset i luften, da det er nemmere at installere den på jorden.

Place 2 af de opretstående støtteben på jorden og med en 45 graders vinkel mellem dem og derefter placere en stål trapez beslag på benet ender, hvor du vil have, vil justere dem til at forhindre enhver fra hængende over. Anvende en række af 3 inch søm til at fastgøre beslaget til enderne af benene. Du skal vende de opretstående bjælker igen og gentage de samme trin. Placer stykke træ, der måler 6 fod lang med 1x4 inches over opretstående bjælker og tillægger de opretstående bjælker samt. Placer de 3 tommer søm i bestyrelsen til at fastgøre pladen til de opretstående side bjælker. Når du har gjort dette, skal du gentage disse trin for den anden side af gyngestativ.

Med de to huller, der ikke har fået nogen øjebolte i, placere en bolt i at støtte en stål tandbøjle anvendelse af 2 af de 6 tommer bolte fra tidligere trin. Sørg for at bruge vaskemaskine som før at holde det fra at blive trukket ind i træet. Gentag trin på den anden side også.

Placer en bolt i den anden ende for at fastgøre sidestøtter til fjernlys af støtterne, som du arbejdede på tidligere. Når du har gjort dette brug 2- 6 tommer bolte til at fastgøre benene med en skive og møtrik. Gentag i den anden side.

Du vil derefter ønsker at stå swing oprette og vedhæfte et S krog til øjebolte, der blev placeret i strålen tidligere og hænge gynger fra S krog, og når de gynger er på plads, spændes S krog med en tang til lukke toppen og bunden af ​​S. Når du har gjort dette du er færdig med gyngestativ.