Hvordan man opbygger en Touch Lamp

Elsker du din lampe, men af ​​en eller anden grund, du tror, ​​det er alt for lys ud for dig? Vil du have din lampe til at blive et touch lampe? Nå, lad mig fortælle dig, at det er muligt. Et strejf lampe er en af ​​de lamper, der lyser, så snart du rører ved det på metallet, og du kan ændre belysningen fra 3 til 4 forskellige niveauer af lysstyrke, afhængigt af de anvendte materialer. Du kan også slukke for lampen ved at berøre metallet.

Ved nu du formentlig undrende, hvordan du kan gøre det ved dig selv, hvis du ikke er virkelig en ekspert. Nå, den gode nyhed er, at du ikke behøver at være ekspert for at opbygge et touch lampe ved dig selv. I dag, takket være den teknologi, du kan opbygge din egen præg lampe nemt, og du behøver ikke at betale en masse ekstra penge for det; det eneste, du får brug for er en touch lampe sæt med en glødepære og selvfølgelig lampen.

Du kan købe røre lampe kit til enhver hardware eller lampe butik nær dig. Denne touch-lampe kit er ikke dyrt. Du kan købe det for mindre end ti dollars, medmindre du er villig til at betale lidt mere. Her er vejledningen til at bygge din touch lampe inden for få minutter:

  1. Sæt adapteren inkluderet i kontakt lampe kit i samme stikkontakten din lampe har forbindelse til.
  2. Nu frakoble lampen og sæt den i touch lampe adapter.
  3. Inkluderet i berøring lampe kit er en sølv skive (undertiden er gylden). Denne disk er kablet til adapteren, du sluttet til væggen plug i. Sæt den disk i det sted, du vil have din lampe til at blive berøringsfølsomme. Du kan sætte det på natbordet, hvor din lampe er, eller måske holde det under tabellen nat, hvis du vil have det skjult. Husk, at det skal være inden for rækkevidde, da dette er din lyskontakt fra nu af.
  4. Sørg for, at lampen har en glødepære. En standard pære vil gøre. Der er ingen grund til at købe en tre-vejs pære. En pære på mindst 60 watt er anbefalet til din touch-lampe, men du kan også bruge en 100 watt pære.
  5. Nu kan du trykke på sølv (eller gylden) disk for at tænde lampen. Du er nødt til at røre ved det, hver gang du vil have det til at blive lysere. Du er nødt til at røre ved det 3 gange for at indstille den til den lyseste indstilling og en fjerde gang, hvis du ønsker at slå det fra.

Nu har du din touch lampe med den perfekte belysning til at læse en bog eller måske at tilbringe en romantisk aften under svagt lys med din kærlighed én.