Hvordan man opbygger en Spaltegulv Bench

Når du opretter et spaltegulv bænk til en have eller et andet sted, du ønsker at sætte en bænk, der er et par ting at huske på. Du vil gerne købe en plet, der er vandtæt på grund af det faktum, at denne bænk vil blive holdt ude i det fri, hvor en række vejr forhold vil påvirke træet. Når du har besluttet, hvor pletten du ønsker at købe, vil du også ønsker at overveje det område, du vil placere denne bænk. Er den placering, du lægger bænken under et træ og hvis ja, så har du spørgsmål samt med saft og sådan fra træerne får på din bænk? Du bliver nødt til at købe et produkt, der vil fjerne disse elementer, hvis de regelmæssigt rengøring din bænk, der ikke vil fjerne din pletten. Nedenfor får du instruktionerne på at opbygge din bænk, men hvad du bruger til at rengøre den med og bevare din spaltegulv bænk er op til dig.

I det første trin, du vil få brug for at gå til din lokale home reparation center, hvor du bliver nødt til at købe en række forskellige materialer. Disse materialer vil spænde fra tømmer til skruer og pletten. Når du kommer til tømmer afdeling, du vil få brug for at købe følgende træstykker.

6- 2 'Long 1x4 tommer Cedar Boards.
8- 4 'Long 2x4

2- 2x 1'8 "lang krydsfiner.
Drywall skruer
Maling eller bejdse.

Når du har de stykker af tømmer skal du opbygge en ramme. For at gøre dette vil du tage en 2x4, der måler 2 'i længden og derefter bruge en anden 2x4 der vil måle 1 fod og 8 inches. Dette vil give mulighed for bænken til at være præcis 2 meter bred. Når du har disse bestyrelser oprettet, så bliver du nødt til at skrue dem sammen. Når du har placeret skruerne i dem, vil du nødt til at bruge 4 2x4 s, der er 2 meter i længden. Når du har disse, vil du så være nødvendigt at skrue dem ind i rammen, du lige bygget. Disse vil være benene på din bænk. Når du har dette gjort, og kan holde det op, vil du derefter tilføje lamellerne til din spaltegulv bænk.

Tag cedertræ bestyrelser, der måler 2 meter i længden og afstandseffekter dem lige fra hinanden på din bænk vedhæfte dem. Når du har dem spredt ud på toppen af ​​bænken, og du har gjort dette lige så vil du ønsker at skrue dem på plads. Når du har gjort dette skal du fastgøre krydsfiner på siderne af bænken. Du skal have 2 stykker krydsfiner, der måler 2 meter i bredden og 1 fod 8 inches i højden. Når du har denne vil du ønsker at skrue den på plads i begge ender af spaltegulvet bænk. Så vil du blot tilføje pletten eller male efter eget valg, og dette fuldender spaltegulv bænk.