Hvordan man opbygger en bogreol

Hvordan man opbygger en bogreol


At lære at bygge en reol er en af ​​de nemmeste træbearbejdning projekter rundt.

Learning Hvordan man opbygger en reol - det grundlæggende

Opbygning af en bogreol er en nybegynder-niveau projekt, der er nem at tilpasse, bygge fra et kit, eller oprette fra bunden. Det gode ved reoler er, at de kan udføre en række funktioner i hjemmet. De er store arrangører, kan tilføje en designer touch til din indretning eller bare tilbyde ekstra nytte i en mudroom eller garage. Når du har en reol på plads, vil det sjældent gå ud af stil, og hvis du ønsker en ændring af tempo, alt hvad du skal gøre er at flytte den til et andet sted.

Valg Wood

Du kan vælge næsten enhver træ til at bygge en reol. Selv krydsfiner vil arbejde, hvis du er omhyggelig med at dække lagdelte kanter. Bare husk, at jo længere hylden er, jo større risiko er der, at det vil bøje sig over tid. Tykkere, hårdere træsorter kan være marginalt mere forvrængning modstandsdygtig, men meget afhænger af andre faktorer, ligesom luftfugtigheden i rummet og vægten belastning på hylderne selv.

Lav en vurdering af, hvilken type træ i din prisklasse og kontrollere bestyrelser for fejl. Hvis du vælge træ fra dit hjem forbedring stikkontakt lokale, det er nemt. Du ønsker træ, der er lige og har en jævn tykkelse. Du ønsker også at undgå fejl, som store knaster. Reol træ bør være mindst tre fjerdedele af en tomme til en tomme tyk. Du vil betale lidt mere, men tilføjede tykkelse vil være din hedge mod hylderne warping senere. Hvis du kan finde billig krydsfiner eller fyr, der passer regningen, fint. Hvis ikke, holde udkig, indtil du finder et produkt, der er lige, skæres den samme tykkelse overalt og fri for så mange mangler som muligt.

Værktøj

Uanset om du laver en reol ved hjælp af en lap papir med generelle målinger eller en detaljeret plan, du vil få brug for et par værktøjer. Jo mere uddybe dit design, jo flere værktøjer, du bruger til at gøre det færdige produkt dekorative. For en grundlæggende, utilitaristisk hylde, skal du bruge:

 • Tabel sav
 • Bor
 • Level
 • Sander
 • Klemmer
 • Målebånd
 • Square
 • Hammer

Skæring Wood

Hvis tanken om at skære brædderne er skræmmende, kan der være en anden mulighed. Du kan normalt købe et stort panel på dit hjem forbedring forhandler og få dem klippe det til dine specifikationer. Dette er ofte en høflighed, at de vil give uden ekstra beregning. Hvis du bruger denne indstilling, kan du gå ind med en liste over mål og lad din forhandler skære de enkelte stykker for dig. Denne måde kan du bygge en reol, uden at skulle skære nogen af ​​de store trækomponenter selv.

Grundlæggende Reol

Nedenfor Dimensionerne vil gøre en standard tre-shelf reol hjælp ni træstykker, der kan samles med træ pins, trælim og skruer. Dette er en meget ligetil design, der kan skaleres til at opfylde dine behov. Størrelsen er skitseret her, vil fungere godt med en række bøger størrelser og har en samlet hylde bredde, der ikke er så bred, at det vil forårsage sagging problemer senere. Det er et godt valg for en undersøgelse, barns værelse eller hule. Denne boghylde har en træ ryg og skinner i bunden:

 • 29-1 / 2 "x 48-1 / 4" - Back måling
 • 11 "x 48" - 2 - Side stykker
 • 11 "x 30" - Shelf top
 • 10-3 / 4 "x 28-1 / 2" - Shelf bund (sidder på nederste skinner)
 • 10-3 / 4 "x 28-1 / 2" - 2 hylder
 • 4 "x 28-1 / 2" - 2 skinner (forside og bagside)

Reol Assembly

Følgende retningslinjer samling vil give en generel idé om hvordan vi kommer videre. Du bør også gennemgå drifts- og brugsanvisningen på de værktøjer og materialer, du skal bruge:

 1. Organiser brædderne med de mest attraktive sider markeret.
 2. Layout brikkerne i samlingen rækkefølge.
 3. Mål og markere indersiden af ​​side bestyrelser for hylde, top og bund placering. Du kan bruge et niveau og målebånd, skabelon eller pegboard. Arrangere placering begynder 12 inches op fra bunden og 10 inches ned fra toppen. Resterende hyldeplacering er efter eget valg.
 4. Skjule kornet kanter ved at installere rabbet leddene til top og sider.
 5. Pre-bore huller til skinner, sider, top og bund
 6. Mens giver rigelig tid til trælim at helbrede mellem trin, vedhæfte top til siderne, tilføje skinner og derefter bunden. Instruktionerne til trælim, du har valgt, vil fortælle dig hærdetider og hvordan, eller hvis du bliver nødt til at klemme stykker på plads under hærdning.
 7. Fastgør ryggen. Skru på plads.
 8. Installer benene og hylder.

Hvad du virkelig har brug for at huske, når lære at bygge en reol er vigtigheden af ​​at måle præcist, holder stykket pladsen gennem hele processen og giver mulighed for tilstrækkelig hærdetid i mellem trin. Disse er grundlæggende færdigheder, at når mestrer, kan du anvende til næsten enhver træbearbejdning projekt.