Hvordan man opbygger Deck Trapper

Hvordan man opbygger Deck Trapper

Et sæt velbyggede dæk trapper er bydende nødvendigt at noget dæk. Trapper giver adgang til dækket fra værftet samt fra hjemmet, og de giver dig mulighed for at få mere brug ud af dækket. Under opbygningen dæk trappen er ikke en opgave, der skal udføres på en dag, kan de bygges i løbet af et par weekender.

Planlægning din trapper

Mens stilen i dit dæk eller dine dæk rækværk kan variere, trapper er en forholdsvis ligetil design. De kan laves ud af enhver hård tømmer, herunder de fleste af de grundlæggende træsorter, der anvendes til at bygge dæk, ligesom cedertræ og standard trykimprægneret træ. Trappen selv kan have en åben eller lukket stige og får deres reelle stil af den type gelænderet eller rækværk, der er knyttet. For at skabe den mest sammenhængende dæk design, bør dette følge rækværket kører omkredsen af ​​dækket.

Den grundlæggende stigning på hvert trin vil variere baseret på dine mål, mens slidbanen vil måle ind på en standard 10 inches. Hældningen af ​​dine trapper afhænger af højden af ​​dine dæk.

Beregning Slope

Før konstruere dine trapper, beregne hældningen og antallet af trappetrin nødvendige.

 1. Mål højden af ​​dine dæk.
 2. Divider dette tal med 7,5 for at få antallet af nødvendige trin. Runde op til nærmeste hele trin.
 3. For at bestemme stigningen i hvert trin, opdele højden af ​​dine dæk i inches med antallet af trapper. For eksempel vil et dæk måler 96 inches i højden har 13 trin, hver med en stigning på 7,38 inches.
 4. Gang antallet af trin med 10, den grundlæggende størrelse af slidbanen, for at få den skråning eller distancere dine trapper vil strække sig ind i gården.
 5. Markér værftet hvor trappen slutter. De fleste trapper er typisk 36 inches lang; lave to mærker, 36 inches fra hinanden på det område, hvor bunken vil ende.

Hvordan man opbygger Deck Trapper

Når du har dine målinger på plads, begynder at konstruere trappen selv.

Materialer

 • Skovl eller spade
 • Sabotage
 • Pea grus
 • Hurtig sæt beton
 • Murske
 • Level
 • Tre 2 med 12-tommer boards
 • Framing firkantet
 • Blyant
 • Rundsav
 • Håndsav
 • 3 vinkelbeslag
 • 3-tommer galvaniseret dæk skruer
 • En 2- med 6-tommer bord
 • Murværk ankre
 • Nok 2- med 6-tommer bestyrelser at dække slidbaner med to brædder pr slidbane, der hver måler 38-inches lang

Vejledning

 1. Find de to områder, der er markeret på jorden og grave ned omkring 6 inches, fjerne alle snavs, sten og snavs fra området mellem dem.
 2. Tamp ned i bunden af ​​hullerne, indtil de er plan og fylde bunden med cirka 2 inches af grus. Tamp ned igen.
 3. Bland hurtigtørrende beton og hæld i hvert hul. Murske toppen af ​​den betonunderlag glat og tjekke med plan for at sikre det er endnu.
 4. Lad betonen at hærde i 48 timer.
 5. Opret stringerne at danne siderne af trappen. Placer en indramning firkant i øverste hjørne af en 2- med 12-tommer bord, således at det ene ben foranstaltninger stigende, og de andre foranstaltninger slidbanen. Brug en blyant til at markere indersiden vinkel af pladsen.
 6. Flyt pladsen ned til hvor blyantstreger går ud i bestyrelsen, måle og markere igen. Fortsæt indtil alle trapper er blevet markeret.
 7. Vend tilbage til det første mærke, lavet på hjørnet af brættet, og spore en lige linje fra hjørnet øverst til at skabe den slutte til stringer på siden af ​​dækket.
 8. Brug en rundsav til at gøre de nedskæringer ind i stringer. Brug en håndsav til at afslutte hvert snit om nødvendigt.
 9. Den overskårne stringer på anden 2- med 12-tommer bestyrelser og bruge det som en skabelon til at foretage de nødvendige mærker og nedskæringer.
 10. Resten de nederste ender af vangerne på betonunderlag og placere toppen af ​​hver stringer mod ydersiden af ​​dækket.
 11. Skru vinkelbeslag til dæk og til bunden af ​​hver af stringere ved hjælp galvaniseret dæk skruer til at fastgøre hver stringer til dækket.
 12. Skær en 2- med 6-tommer bord, så det slutter tæt mellem de to vanger, hvor de mødes de konkrete pads. Fastgør pladen mellem de to stringere med dæk skruer og til de konkrete pads med murværk ankre.
 13. Skær de resterende 2- med 6-tommer bestyrelser til 38-inches i længden. Hver slidbane vil blive skabt fra to, 2- med 6-tommer brædder naglet til stringere med en 1/4-inch kløft mellem dem.
 14. Skub den første bestyrelse tilbage mod stringer, så det overlapper med 1 tomme på hver side.
 15. Brug dæk skruer til at fastgøre kortet til stringer på hver side.
 16. Anbring den anden plade, således at den overlapper stringer med 1 inch på hver side og er 1/4 inch foran slidbanen bag det. Skru den på plads ved hjælp af dæk skruer.
 17. Fortsæt med at tilføje slidbaner indtil trappen er dækket.
 18. Hvis det ønskes, dække stigningen på hver trappe ved at skære en 2- af 6-tommer bord til at passe over den forreste del af anledning til den nøjagtige bredde af de to, ydre vanger.
 19. Placer brættet på toppen bagsiden af ​​hver slidbane og bruge dæk skruer til at fastgøre den til stigningen på stringere.
 20. Forlæng samme stakit fra hele dækket, ned ad trappen for en sammenhængende dæk design.

Efterbehandling dækket Trapper

Til sidst dine nye dæk trapper, bejdse dem til at matche resten af ​​dækket. Sørg for at bruge de samme træ og pyntede materialer som resten af ​​dækket for at sikre farven tager jævnt og trapper og dæk synes at være én enhed. På bare et par uger tid, vil dine dæk være mere funktionelt end nogensinde før.