Hvordan man laver Vafler Uden en jern

Start morgenen med en god morgenmad virkelig sætter tonen for resten af ​​dagen. En af de mest populære Morgenmad retter er vafler. Faktisk var vafler allerede gøres så tidligt som i 1300-tallet. I disse dage, blev vafler fremstillet ved at holde to støbejernsplader over åben ild. De mærkelige designs fra de støbte jernplader skabte kryds og tværs mønstre, der er kendt for vafler. Disse dage, er vafler lavet med en ævle jern, som er elektrisk drevet. Men vidste du, at du stadig kan lave vafler uden vaffeljern? Nedenfor er trin på hvordan man laver lækre hjemmelavede vafler uden vaffeljern.

  • Få dine ingredienser. For at gøre din ævle, være sikker på at du køber alle de ingredienser og værktøjer, du har brug for. Forbered en kasse med ævle mix, et æg, 2 spsk olie, mælk, en skål, målebægre, en wire piskeris, og en sandwich presse. Du kan få disse fra købmand, og du allerede sandsynligvis ejer en sandwich presse, så det vil ikke være et problem for dig at finde disse ting.
  • Kombiner dine ingredienser. I en stor skål, tage et æg og bland det med 1 og ¼ kop pandekage eller ævle mix. Splash en kop mælk og to spiseskefulde olie. Få din wire piskeris og rør alle ingredienserne godt. Sørg for, at ingredienserne danner en cremet konsistens.
  • Forbered sandwich jern. Forvarm din sandwich jern og tage et par dråber olie og smøres let sandwich jern med olie. Dette forhindrer vaflen klistrer til sandwich jern, giver det en non-stick tekstur.
  • Tag ¼ kop fra ævle brød. Hæld koppen langsomt på sandwich jern. Luk det øverste og lad ævle koge i et par minutter, eller indtil vaffel er en dejlig gylden brun. Du kan vente 2-5 minutter at tilberede vafler. Du kan være nødt til at åbne sandwich presse flere gange for at kontrollere, om de vafler er at få brændt. Du kan gøre dette i det 2. minut, men afholde sig fra sandwich presse åbne hele tiden.
  • Serveres vafler varm. Så snart du se, at vafler er kogt, fjerne fra sandwich presse forsigtigt. Vær forsigtig, når du gør dette, da sandwich presse vil være meget varmt. Dryp vafler med ahornsirup over en pat smør og tjene. Du kan også tjene vafler med frisk frugt eller flødeskum mens stadig varm.

Din sandwich pressede vafler kan ikke have de samme mønstre som en almindelig vaffel, men det vil have den samme tekstur og smag. Gør dine vafler fra en sandwich presse vil helt sikkert give en folkloristisk twist til dine vafler, uden at ofre fornemmelsen og smagen af ​​din vafler. For at ekstra fornemmelse af hjemmelavet smag, kan du endda lave dine egne flødeskum. Nogle gange, lave mad fra bunden er en fantastisk måde at få de bedst smagende vafler. Hvis du virkelig ønsker at gå hele vejen, kan du endda oprette din ævle brød ved dig selv, uden at bruge en store-købte ævle mix.